Ο τουρισμός της κρουαζιέρας είναι το μέλλον

 Ο τουρισμός της κρουαζιέρας είναι το μέλλον

Το κρουαζιερόπλοιο RIVIERA είναι απο τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια που έχουν προσεγγίσει οχι μόνο το λιμάνι της Καβάλας αλλα γενικότερα της Ελλάδας.

Είναι μια μικρή πολιτεία που έχει τα πάντα για τουρίστες που έχουν πολλά λεφτά.

Τέτοια κρουαζιερόπλοια δεν έρχονται κάθε μέρα στην Καβάλα.

Τα γράφω όλα αυτά γιατί αντί να κοιτάξουμε να το δέσουμε απο όλες τις μεριές όταν μπήκε στο λιμάνι και να μην το αφήσουμε να φύγει εύκολα εμείς του κάναμε την ζωή δύσκολη αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ την τελευταία στιγμή το κεντρικό λιμεναρχείο Καβάλας του άλλαξε την θέση παρκαρίασματος.

Αυτό εξόργισε τον καπετάνιο του RIVIERA αφού το μισό κρουαζιερόπλοιο ήτανε εκτεθειμένο σε διάφορους κινδύνους.

Οχι οτι θα γινότανε κάτι αφού ο καιρός ήτανε καλός αλλα νομίζω οτι θα πρέπει να καλοπιάνουμε τους καπετάνιους τέτοιων κρουαζιερόπλοιων που είχε μαζί του περίπου 1.500 τουρίστες.

Γιατί να τους κάνουμε την ζωή δύσκολη ;

Για να φύγουν δυό και τρείς ώρες νωρίτερα ;

Στα πέτρινα αυτά χρόνια που ζούμε καταλαβαίνετε τι σημασία έχει για την Καβάλα και την οικονομία της πόλης να πηγαίνουν όλα καλά όταν έρχονται τέτοιους είδους κρουαζιερόπλοια.

Γιατί να φύγει στραβωμένος ο καπετάνιος του RIVIERA απο την Καβάλα ;

Ο άνθρωπος αυτός όταν του χρόνου θα του πούνε να περάσει ξανά απο το λιμάνι της Καβάλας θα θυμάται το χουνέρι αυτό και μπορεί να την αποφύγει θέτοντας στην εταιρία του θέμα ασφάλειας.

Ενώ αντίθετα αν περνούσανε καλά και όλα κυλούσανε ομαλά μπορεί του χρόνου το καλοκαίρι να έρθει το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο και αντί να μείνει μερικές ώρες να διανυκτερεύσει ένα ολόκληρο βράδυ.

Όλοι γνωρίζουν πόσο μεγάλη σημασία έχει οχι μόνο για την Καβάλα αλλά και για όλη την χώρα ο τουρισμός της κρουαζιέρας που ανεβαίνει συνεχώς.

Φέτος το καλοκαίρι απο τα μεγαλύτερα λιμάνια της χώρας περάσανε και θα περάσουν τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια του κόσμου που θα πρέπει να βάλουν τα λιμάνια μας μέσα στο πρόγραμμα των ταξιδιών τους.

Ο πρώτος και τελευταίος καύσωνας του καλοκαιριού απο την Κυριακή και μετά …

Κατα τα άλλα όλα καλά και όλα ανθιρά αφού απο την Κυριακή και μετά έρχεται και ο καύσωνας που όλοι ψάχνουμε και δεν μπορούμε να βρούμε μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ ο καιρός θα αρχίσει να σφίγγει και η θερμοκρασία να ανεβαίνει επικίνδυνα απο την Κυριακή και μετά και ετοιμαστείτε να ζήσουμε τον πρώτο μίνι καύσωνα για φέτος το καλοκαίρι.

Τον πρώτο και τελευταίο λέω εγώ γιατί δεν μας παίρνει χρονιά να ζήσουμε και άλλο.

Δεν μας πείραξε καθόλου το δροσερό φετεινό καλοκαίρι γιατί η γενικότερη κατάσταση του έλληνα δεν σηκώνει και πολλά ζόρια κάθε είδους .

Δεν ξέρω τι θα γίνει τον χειμώνα που σύμφωνα με τους ειδικούς θα είναι βαρύς και ασήκωτος.

Ο περσυνός χειμώνα ήτανε χλιάρος , το καλοκαίρι που ακολούθησε δροσερό και ο χειμώνα που ακολουθεί δύσκολος λένε αυτοί που ξέρουν.

Παμε για το APOLISIS STORY

Το άλλο που με ανησυχεί είναι τα μπαράζ απολύσεων που έρχονται στον δημόσιο τομέα και θα αλλάξουν τον χάρτη της ανεργίας στην χώρα μας που έχει μπροστά της Γολγοθά.

Το ερώτημα είναι αν θα αντέξει η Ελλάδα τόσους χιλιάδες άνεργους απο τον Σεπτέμβρη και μετά.

Αυτοί που ξέρουν τα πραγματικά σχέδια της κυβέρνησης μιλάνε για απολύσεις 20.000 χιλιάδων υπάλλήλων που θα επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση αφού όλοι αυτοί θα προστεθούν στον μακρύ κατάλογο των ανέργων.

Το SUCCES STORY του Σαμαρά δεν το βλέπω καλά.

Η κυβέρνηση θα πρέπει να προσέξει τους επόμενους μήνες γιατί οι αντοχές των ελλήνων είναι στο κόκκινο.

Φοβάμαι μήπως χωνέψουμε τον γάϊδαρο και μας φάει η ουρά.

Αυτά και για σήμερα.

Με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης