Πάει και ο Κουβέλης …

 Πάει και ο Κουβέλης …

Η παραίτηση Κουβέλη απο την αρχηγία της ΔΗΜΑΡ μετά την τραγωδία των Ευροεκλογών για το συγκεκριμένο κόμμα μπορεί να χαρακτηριστεί ώς μια πολύ σοβαρή απώλεια αφού η παραίτηση του αρχηγού μπορεί να είναι η απαρχή μιας δύσκολης και σκοτεινής περιόδου για την ΔΗΜΑΡ που θα πρέπει να βρεί το κουράγιο και την δύναμη να σταθεί και πάλι στα πόδια της.
Βέβαια υπάρχουν και ορισμένοι που υποστηρίζουν οτι η παραίτηση του Κουβέλη είναι μέρος ενός οργανωμένου σχεδίου που θα καταλήξει στην επανεκλογή του Κουβέλη ο οποίος μπορεί και να είναι εκ νέου υποψήφιος για την αρχηγία του κόμματος.
Θα μου πείτε τότε ποιός ο λόγος της παραίτησης του ;
Ισως για να στείλει με την επανεκλογή του ένα μήνυμα κυριαρχίας σε όσους τόλμησαν και τον αμφισβήτησαν.
Παίζει και αυτό.
Λεβέντες και λεβέντισσες φέτος το καλοκαίρι ο Νο1 εχθρός μας δεν θα είναι οι καύσωνες αλλά τα κουνούπια που έχουν δείξει απο πολύ νωρίς τις άγριες διαθέσεις τους.
Κουνούπια παντού που τσιμπάνε με μανία και αντέχουν στα κοινά απωθητικά που χρησιμοποιούμε για να προφυλαχτούμε.
Είμαστε τέλη Μαϊου και στα περισσότερα σπίτια καίνε 3 και 4 ταμπλέτες μαζί για να μπορέσουν να κάνουν δουλειά και να κρατήσουν μακριά τα κουνούπια και πάλι το πρωί σηκωνόμαστε σημαδεμένοι.
Το καλοκαίρι ο μεσημεριανός ύπνος απειλείται απο μύγες και ο βραδυνός απο κουνούπια.
Για τις μύγες επιστρατεύουμε τις πιο αποτελεσματικές σίτες και για τα κουνούπια τις ενισχυμένες ταμπλέτες τελευταίας γεννιάς γιατι τα κουνούπια είναι άτρωτα.
Κατα τα άλλα πάμε καλά και είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τον Ιούνιο που είναι και ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού.
Εύχομαι τα μπουρίνια και οι καταιγίδες να μας ξεχάσουν για να μπορέσουμε να ζήσουμε τον πρώτο καλοκαιρινό μήνα έτσι όπως τον έχουμε στο μυαλό μας.
Αυτή η συνήθεια του καιρού να ξεκινάει με ηλιοφάνεια και μετά το μεσημέρι να φουρτουνιάζει και να μας βρέχει ομολογώ οτι μας έχει κουράσει αρκετά.
Αφήστε που τον φετεινό Ιούνιο έχουμε και το μουντιάλ της Βραζιλίας που σημαίνει οτι δεν θέλουμε απρόοπτα και αναγούλες.
Θέλουμε να γουστάρουμε τα παιχνίδια χωρίς βροχές και καταιγίδες.
Πάντως για το Σαββατοκύριακο μαζευτεί γιατί ο καιρός χαλάει με βροχές , καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας.
Θα βρέχει σύμφωνα με την ΕΜΥ θα βρέχει σήμερα Παρασκευή , θα κάνει ένα διάλειμμα το Σάββατο για να πάμε στο κτήμα Χ”Γεωργίου στην Κάρυανη για να ξεναγηθούμε στο φιλόξενο οινοποιείο του και απο την Κυριακή αρχίζουν και πάλι τα μπουγέλα.
Σύμφωνα με την λίστα για τις 100 πιο ισχυρές γυναίκες του κόσμου που δημοσίευσε το περιοδικό forbes η Άνγκελα Μέρκελ βρίσκεται στην πρώτη θέση και μάλιστα ακλόνητη.
Είναι η γυναίκα που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στην Γερμανία και η απόλυτη , μια και μοναδική κυρίαρχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης,
΄Κανείς δεν μπορεί να σταθεί απέναντι της εδώ και μερικά χρόνια.
Στην Ευρωπαϊκή Ένωση γίνεται πάντα αυτό που θέλει η Μέρκελ παρά τα μά και ταραμά των υπολοίπων μελών που υπάρχουν μόνο για τα πρακτικά.
Καλημέρα και σε όλους τους μαθητές που δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις και συνεχίζουν να δίνουν τον δικό του αγώνα.
Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.
Να είστε καλά και θα τα ξαναπούμε και πάλι αύριο, πρώτα ο θεός.
Να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί είναι εκτός απο δύσκολοι και πονηροί και ύποπτοι.
ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης