Πάλι πλημμυρισμένα τα τενάγη

 Πάλι πλημμυρισμένα τα τενάγη

Ο σύλλογος αγροτών δήμου Καβάλας ανάρτησε το Σάββατο στην ιστοσελίδα του στο facebook νέες φωτογραφίες από την καινούρια εικόνα που παρουσιάζουν τα τενάγη των Φιλίππων.
Η καταιγίδα την Παρασκευή το βράδυ προς Σάββατο, δημιούργησε πάλι πλημμυρικά φαινόμενα σε αγροτικές εκτάσεις που ήταν είτε οργωμένες είτε σπαρμένες.
Όλοι τώρα εύχονται με την καλοκαιρία των ημερών που μεσολαβούν τα νέα πλημμυρικά φαινόμενα να υποχωρήσουν και να μη δημιουργήσουν συνέπειες σε χωράφια που ήταν έτοιμα να προχωρήσουν στην καλλιεργητική διαδικασία.
Ο ίδιος σύλλογος εκτιμά ότι η απάντηση του υπουργείου σε ερώτηση του Τ. Κουΐκ για τον αγωγό ΤΑΡ είναι μία απάντηση που δημιουργεί κάποιες ελπίδες υπό την έννοια ότι το υπουργείο σ΄ αυτό το κείμενο αναφέρεται σε μελέτη μιας εναλλακτικής όδευσης που δε θα έχει καμιά σχέση με τα τενάγη των Φιλίππων.
Αν και η απάντηση του υπουργείου θεωρείται και είναι αρκετά αόριστη, αν και οι κατασκευαστές του αγωγού έχουν μήνες να δώσουν σημεία ζωής, ο αγροτικός σύλλογος Δήμου Καβάλας, θεωρεί ότι αυτό το κείμενο του υπουργείου προς τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ίσως δείχνει τι πρόκειται ν΄ ακολουθήσει, από πλευράς των κατασκευαστών, που όλοι εύχονται να δεχτούν τις αντιρρήσεις των καβαλιωτών και ναι μεν να περάσει ο αγωγός ΤΑΡ από το νομό μας, όχι όμως με την αρχική του χάραξη.

Διαβάστε επίσης