Πήρε μπρος ο Κυριάκος …

 Πήρε μπρος ο Κυριάκος …

Οι δραστηριότητες του νέου αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας ξεκίνησαν με τα ραντεβού του νέου αρχηγού με τους πρώην που όμως διετελέσαν και πρωθυπουργοί της χώρας.

Πρώτα το ραντεβού με τον Καραμανλή και μετά με τον Σαμαρά που σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες βοήθησε τον Κυριάκο απο το αυλάκι και κάτω.

Ο Καραμανλής έδωσε σήμα για Μεϊμαράκη στον Βορρά και ο Σαμαράς για Κυριάκο στο Νότο.

Είναι αυτό που λέμε με τον Βορριά σε αναζητώ με το Νοτιά σε χάνω …

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας προτιμήσανε στον δεύτερο γύρο Μητσοτάκη και οχι Μεϊμαράκη γιατί βλέπουν οτι απέναντι στον Τσίπρα ο Κυριάκος έχει πιο ισχυρή προοπτική νίκης απο οτι ο Μεϊμαράκης του οποίου ο Αλέξης έχει πάρει τον αέρα.

Άλλωστε ο Μεϊμαράκης δοκιμάστηκε ως αρχηγός για αρκετούς μήνες και απλά διαχειρίστηκε την κατιούσα πορεία της Νέας Δημοκρατίας χωρίς να μπορέσει να την ανακόψει.

Οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας ψηφίσανε Κυριάκο γιατί τον θεωρούν πιο ικανό και αποτελεσματικό απέναντι στον Τσίπρα.

Βέβαια η αποστολή του Κυριάκου δεν θα είναι εύκολη αλλα και αυτός θα έχει την ευκαιρία του.

Πάντως θα πρέπει να ομολογήσω οτι ο κόσμος ασχολείται περισσότερο και ανυσηχεί με το καιρικό φαινόμενο THE BIG OΝΕ παρά με τις επόμενες κινήσεις του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με αυτά που διαβάζουμε κυρίως στο διαδίκτυο το φαινόμενο THE BIG ONE που θα επηρεάσει όλη την Ευρώπη θα φέρει ισχυρές χιονοπτώσεις που θα μας δημιουργήσουν πρόβλημα για αρκετά 24άωρα.

Ετσι λένε οι πληροφορίες και το μόνο που μένει είναι να δούμε αν θα επαληθευτούν.

Το φαινόμενο θα ξεκινήσει 17 του μήνα και θα πάει μέχρι τις 23-25 λένε οι επιστήμονες.

Αυτή την πρόβλεψη περίπου επιβεβαιώνουν και οι επιστήμονες της πόλης μας που ασχολούνται με τα καιρικά φαινόμενα και συμφωνούν οτι το Σάββατο χαλάει ο καιρός με κύρια χαρακτηριστικά τις χιονοπτώσεις που θα μας αφήσουν αλλα οι χαμηλές θερμοκρασίες θα μείνουν για αρκετές ημέρες και θα μας ζορίσουν.

Πάντως ο εθνικός μας μετερεωλόγος Σάκης Αρναούτογλου δηλώνει οτι όλα αυτά που ακούγονται δεν έχουν καμμία σχέση με την πραγματικότητα και συμβουλεύει τον κόσμο να φιλτράρει αυτά που διαβάζει γιατί τα περισσότερα είναι υπερβολικά.

Κυριακή κοντή γιορτή.

Ο Μεϊμαράκης , ο μεγάλος χαμένος των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας μίλησε και είπε οτι θα έρπεπε να έχει αποχωρήσει απο την κούρσα διαδοχής μετά τον θάνατο της αδερφής του ενώ δεν έκρυψε την πίκρα του για την συμπεριφορά ορισμένων μέσα στο κόμμα και μάλλον εννοεί αυτούς που την πρώτη φορά τον επιλέξανε και την δεύτερη οι ίδιοι άνθρωποι του γυρίσανε την πλάτη.

Πάντως καταλαβαίνετε και εσείς οτι ο Βαγγέλας ο Μεϊμαράκης μετά απο αυτή την ήττα που ήρθε μέσα απο μια μεγάλη ανατροπή ο Μεϊμαράκης και για λόγους ψυχολογικούς θα μείνει στο περιθώριο και είναι ερώτημα αν θα μπορέσει να επανέλθει στην κατάσταση που ήταν προ της συγκεκριμένης εκλογικής αναμέτρησης.

Στο πλαίσιο της αλλαγής του κόμματος απο τον Κυριάκο δεν θα μείνει τίποτα και κανένας ανεπηρέαστος.

Εδώ όπως σας έγραψα πρίν απο μερικές μέρες ο Κυριάκος θα τελειώσει τον Καραμανλή θα κολλήσει στον Μεϊμαράκη ;

Πλέον η Νέα Δημοκρατία ζεί ημέρες Κυριάκου Μητσοτάκη που φαίνεται οτι έρχεται με φόρα αφού μας προέκυψε στην διάρκεια της κούρσας.

Αν πριν απο 5 χρόνια μας λέγανε οτι ο επόμενος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα λεγάμε το λιγότερο.

Μπροστά στο μπλέ τζαμί και στην Αγία Σοφία ανατινάχτηκε ο καμικάζι που ήταν αποφασισμένος για όλα και έχει προκαλέσει τον θάνατο σε περίπου δέκα ανθρώπους.

Αυτός είναι ο απολογισμός μέχρι σήμερα και είναι πιθανό ο κατάλογος με τους νεκρούς να μεγαλώσει.

Λίγη ώρα μετά την έκρηξη που είναι αποτέλεσμα τρομοκρατικής ενέργειας φωτιά ξέσπασε σε πολυώροφο ξενοδοχείο αλλα μάλλον το ένα δεν σχετίζεται με το άλλο.

Κατά τα άλλα τίποτα το ιδιαίτερο τίποτα το συγκλονιστικό.

Ο χειμώνας προχωράει και εμείς ακολουθούμε ολίγον μουδιασμένοι αφού είμαστε σε μια πολύ δύσκολη φάση.

τόσο καιρικά όσο και οικονομικά.

Είμαστε στην καρδιά του χειμώνα, αναμένουμε ένα ακόμα βαρύ κύμα κακοκαιρίας και είμαστε έτοιμοι να ψηφίσουμε το νέο ασφαλιστικό που αποτελεί μονόδρομο αν θέλουμε να σώσουμε το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας.

Για τον λόγο αυτό και απαιτείται στο συγκεκριμένο θέμα συνέναιση των πολιτικών δυνάμεων του τόπου.

Να στείλουμε στους Ευρωπαίους και ένα μήνυμα ενότητας.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας.

Σίγουρα τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχουμε ζήσει.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης