• 17 Μαΐου 2024,

Παπακωνσταντίνου για τη φυγή Γκάγκα: « Θα δείξουν τα επόμενα 24ωρα ποια είναι η αλήθεια»

 Παπακωνσταντίνου για τη φυγή Γκάγκα: « Θα δείξουν τα επόμενα 24ωρα ποια είναι η αλήθεια»

Tο πρωί ο πρόεδρος της ΚΑΕ Κώστας Παπακωνσταντίνου, έκανε δηλώσεις στο ραδιόφωνο της Πρωινής για το θέμα τη φυγής του Γιάννη Γκαγκαλούδη. Υποστήριξε ότι στα επόμενα 24ωρα θα φανεί όλη η αλήθεια ενώ ο ίδιος ζήτησε από τον έμπειρό καλαθοσφαιριστή να παραμείνει στην ομάδα, στο ραντεβού που είχαν το βράδυ της Τετάρτης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ερώτηση: Πρόεδρε τι ακριβώς έγινε με το θέμα Γκαγκαλούδη; Τι ειπώθηκε στη συνάντησε που είχατε μαζί του;

Απάντηση: Αρχικά να πω ότι αυτό που μένει και αυτό που είναι εκεί ψηλά, είναι η ομάδα. Όλα τα άλλα παρέρχονται. Είχα μια συνάντηση με τον Γιάννη και εγώ απόρησα γιατί δε μπόρεσα να βγάλω άκρη. Τίποτα δε στηρίζεται σε φήμες. Μου κάνει εντύπωση πως ένας επαγγελματίας παίκτης όπως είναι ο Γκαγκαλούδης στηρίζεται σε φήμες και λέει ότι έγραψαν, είπαν κτλ.

Το θέμα μπορεί να είναι στημένο από διάφορες πλευρές αλλά όχι από την ομάδα. Από εκεί και πέρα θα δείξουν τα αμέσως επόμενα 24ωρα τι ακριβώς έχει γίνει.

Θα δείξουν ποιο ήταν το κίνητρο της φυγής Γκαγκαλούδη. Έχω συζητήσει μαζί του και λέω την αλήθεια.

Ερώτηση: Αυτό που του είπατε να μείνει στην ομάδα το βράδυ, δεν μπορούσατε να το πείτε λίγες ώρες νωρίτερα;

Απάντηση: Για ποιο λόγο;

Πρέπει να βγαίνουμε εμείς για να διαψεύδουμε διάφορα δημοσιεύματα;

Τη μια να θα πάει στη Λιμόζ και την άλλη στην Περσία η την Τουρκία. Η ομάδα δε μπορεί να ασχολείται με τον κάθε παίκτη και τι γίνεται πίσω από τα δημοσιεύματα του καθενός που μπορεί να είναι δοσμένα και από τον ίδιο τον παίκτη ακόμη.

Ερώτηση: Πότε μάθατε ότι υπάρχει θέμα φυγής του Γκαγκαλούδη;

Απάντηση: Το έμαθα το μεσημέρι της Τετάρτης. Εκείνη την ώρα δεν ήρθα σε επαφή με τον παίκτη. Εμείς είμαστε στην πραγματικότητα. Δεν είμαστε ΜΜΕ να αντιδρούμε και να ψάχνουμε την είδηση και το τι έγινε.

Η ομάδα της Ενωσης Καβάλας δεν εξαρτάται από κανένα Γκαγκαλούδη, ούτε εξαρτήθηκε ποτέ. Τελεία και παύλα. Θα κυνηγάμε τα φαντάσματα;

Ερώτηση: Εσείς λέτε ότι ο Γκαγκαλούδης έχει κλείσει με άλλη ομάδα και ότι το διοχέτευσε ο ίδιος;

Απάντηση: Δεν είπα αυτό. Είπα ότι τα επόμενα 24ωρα θα δείξουν την πραγματικότητα. Θα δείξουν τι ακριβώς συμβαίνει. Δε μπορεί ένας επαγγελματίας παίκτης να λέει ότι η ομάδα τον άφησε ακάλυπτο στη δημοσιότητα και για αυτό φεύγει. Όλα αυτά είναι γελοιότητες.

Όταν θα δούμε τις εξελίξεις στα επόμενα 24ωρα, τότε θα είμαστε σε θέση να το συζητήσουμε περισσότερο.

Ερώτηση: Θα έρθει κάποιος άλλος παίκτης;

Απάντηση: Ο παίκτης που θα έρθει θα είναι ο Ιγκόρ Μιλόσεβιτς. Έρχεται για ενίσχυση της ομάδας και όχι για αντικατάσταση κανενός.

*Προχωράει με Μιλόσεβιτς

Μετά τον Εσθονό Άρμπερτ ο Ιγκόρ Μιλόσεβιτς είναι ο δεύτερος παίκτης που αποκτάται από την Ενωση τις τελευταίες μέρες. Μάλιστα θα είναι στη διάθεση του Άγγελου Κορωνιού στο ματς της Κυριακής με το Ρέθυμνο. Ο Μιλόσεβιτς έχει εμπειρία στο Ελληνικό πρωτάθλημα, αφού αγωνίστηκε στον Ηρακλή από το 2003 έως το 2005. Στον Ολυμπιακό την περίοδο 2008-2009 και στο Μαρούσι το 2009- 2010.

Επίσης αγωνίστηκε από το 2005 μέχρι το 2008 στον Ερυθρό Αστέρα, το 2010 στη Λιέτουβος Ρίγα, το 2011 στην Τράμπζονσπορ. Το 2011- 2012 σε ομάδα του Καζακστάν και πρόσφατα στη Γερμανία με τη Μπραουνσβάϊκ. Είναι 26 χρονών και έχει ύψος 1,93. Τον Οκτώβριο ήταν υποψήφιος για τον Παναθηναϊκό. Σε 15 αγώνες του Γερμανικού πρωταθλήματος με την Μπραουνσβάϊκ είχε 7,7 πόντους, 2, 5 ασίστ σε 17, 5 μέσο όρο χρόνο συμμετοχής.

*Αλλάζει και πάλι η χημεία

Ενώ ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος η Ενωση αλλάζει και πάλι τη χημεία της στο ρόστερ. Ειδικά στην περιφέρεια έχουν γίνει αρκετές αλλαγές από το καλοκαίρι και μετά.

Αρχικά με Κρις Χουγκάζ στη θέση του προπονητή, είχαν αποκτηθεί οι δυο Αμερικανοί Φίαρς και Νάναλι. Στη διάρκεια των πρώτων αγωνιστικών αντικαταστάθηκαν από Γκαγκαλούδη και Γκράντι. Μέσα σε δυο μέρες άλλαξαν όλα. Μετά το ματς με τον Αρη… ήρθε τσουνάμι.

Ο Γκράντι πλήρωσε τη νύμφη για πειθαρχικό παράπτωμα και η συγνώμη του δεν έγινε δεκτή ενώ είχαμε και τις εξελίξεις με το θέμα του Γκαγκαλούδη.

Τώρα ο Κορωνιός καλείται πολύ γρήγορα να χτίσει την ομάδα με Άρμπερτ και Μιλόσεβιτς.

Μάλιστα σε μια δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος.

Τ. Π

 

Διαβάστε επίσης