• 19 Μαΐου 2024,

Παρέμβαση της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας

 Παρέμβαση της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

Η 5η φάλαγγα

Μετά από το χθεσινό απογοητευτικό αποτέλεσμα στο «Βικελίδης», όπου η ομάδα παρά τις ελλείψεις – άλλες από κάρτες και τραυματισμούς κι άλλες από περίεργες παρεμβάσεις – κατέθεσε ψυχή και παλικαριά, είχαμε την αποκάλυψη στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης όλου του παρασκηνίου του αγώνα.
Η παρέμβαση του κου Κατρακυλάκη ήταν μεστή, σοβαρή, τεκμηριωμένη και μέσα σε αθλητικά πλαίσια αφού έσπευσε να αναγνωρίσει την αγωνιστική ανωτερότητα του αντιπάλου και ταυτόχρονα να καυτηριάσει την απαράδεκτη συμπεριφορά Καλαιτζίδη, τις βιαιοπραγίες και τις αθλιότητες που υπέστησαν παίκτες και προπονητές.
Θλιβερή όμως, ήταν η άμεση παρέμβαση του κου Π. Γεωρμπαλίδη που χωρίς κανένα λόγο επεδίωξε την αποδόμηση και διάψευση Κατρακυλάκη σε προφανή συνεργασία με το δικηγόρο του Άρη που «όλως τυχαίως» έσπευσε να παρέμβει αμέσως και να αδράξει την ευκαιρία που του δόθηκε για να ειρωνευτεί και να διασύρει τον ΑΟΚ.
Δεν έχουν θέση στην ομάδα όσοι παίζουν διπλά παιχνίδια.
Δεν μπορεί ο κάθε αυτοπροσδιοριζόμενος ως αντιπρόεδρος να παρεμβαίνει και να ξεφτιλίζει την κοινή προσπάθεια!
Ζητούμε από τη Διοικούσα Επιτροπή, για όσο καιρό έχει τις τύχες του ΑΟΚ στα χέρια της, να ορίσει ποιοι μπορούν να εκπροσωπούν την ομάδα και ποιοι έχουν θέση στη διοίκηση της. Από την επίσημη διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΟΚ, ζητούμε να αξιολογήσει την προσφορά του καθενός και να δρομολογήσει άμεσα τις εξελίξεις για την επόμενη ημέρα στην ομάδα.
Στον ΑΟΚ δεν χρειαζόμαστε 5η φάλαγγα…
Το Δ.Σ.
Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας

 

Διαβάστε επίσης