• 19 Μαΐου 2024,

Ανοιχτές πόρτες και πλήθος κόσμου στο «Κτήμα Χατζηγεωργίου»

 Ανοιχτές πόρτες και πλήθος κόσμου στο «Κτήμα Χατζηγεωργίου»

Το διήμερο 9 και 10 Μαΐου από το πρωί μέχρι τις 10.00 το βράδυ το «Κτήμα Χατζηγεωργίου» στην Κάριανη Καβάλας άνοιξε τις πόρτες του. Συμμετείχε και φέτος «στους δρόμους του κρασιού της Βορείου Ελλάδος», υποδέχτηκε στο οινοποιείο πολύ κόσμο, τόσο από το Νομό Καβάλας, την πόλη της Καβάλας, αλλά και την περιοχή της Δράμας. Ήταν μία διήμερη εκδήλωση που ξάφνιασε ευχάριστα τους εκπροσώπους του «Κτήματος Χατζηγεωργίου», καθώς υποδέχτηκαν φίλους των κρασιών που παράγονται στο οινοποιείο, ανθρώπους που δεν ήξεραν και οι οποίοι έμαθαν περισσότερα για τα κρασιά «Χατζηγεωργίου», έτυχαν δε μιας θερμής υποδοχής και φιλοξενίας.

Το γεγονός κορυφώθηκε το βράδυ του Σαββάτου με μουσική εκδήλωση από το συγκρότημα «J4 SOUL». Παράλληλα φιλοξενήθηκε στο οινοποιείο έκθεση φωτογραφίας από τους φωτογράφους του τμήματος φωτογραφίας του πολιτιστικού συλλόγου της Ελευθερούπολης.

Όσο καλές κι αν ήταν οι προετοιμασίες για την υποδοχή του κόσμου, τα σχέδια έπεσαν έξω καθώς οι ανοιχτές πόρτες του κτήματος «Χατζηγεωργίου» βοήθησαν ώστε ο κόσμος να ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Και πέρσι η εκδήλωση στο ίδιο Κτήμα, στο ίδιο Οινοποιείο είχε μεγάλη επιτυχία. Φέτος ξεπεράστηκε κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Το οινοποιείο «Χατζηγεωργίου» σκέφτεται μάλιστα να επαναλάβει στη διάρκεια του καλοκαιριού αυτή την εκδήλωση, λόγω της μεγάλης επιτυχίας που σημειώνει.

Υπολογίζεται ότι τις δύο ημέρες από το οινοποιείο πέρασαν περισσότεροι από 600 άνθρωποι. Δοκίμασαν τα κρασιά του Κτήματος Χατζηγεωργίου, δίνοντας έμφαση στο ροζέ κρασί Odyssey, στο λευκό κρασί Sauvignon.

Σε δέκα μέρες το Κτήμα Χατζηγεωργίου θα κυκλοφορήσει τη νέα σοδιά του λευκού κρασιού «Κόσμος» που ως γνωστόν πριν εμφιαλωθεί ωριμάζει έξι μήνες σε βαρέλι.

Στην εκδήλωση του Σαββάτου παραβρέθηκε και ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης. Τραγουδιστής στο μουσικό συγκρότημα που προαναφέραμε ο Κυριάκος Αντωνιάδης, που εκτός όλων των άλλων είναι και συνεργάτης του Κτήματος Χατζηγεωργίου.

Παράλληλα με όλα τα πιο πάνω, οι επισκέπτες του Κτήματος Χατζηγεωργίου, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν και να θαυμάσουν τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του. Τα δε προϊόντα που προσφέρθηκαν ως εδέσματα συνοδευτικά με το κρασί, προέρχονταν από τα καταστήματα της Καβάλας «Εδέμ».

Διαβάστε επίσης