Στέλιος Κατρακυλάκης στους 93,7: « Όλα τα προκάλεσε το… υποκείμενο που κάθεται στον πάγκο του Αρη»

 Στέλιος Κατρακυλάκης στους 93,7: « Όλα τα προκάλεσε το… υποκείμενο που κάθεται στον πάγκο του Αρη»

Με σκληρές εκφράσεις κατά του προπονητή του Αρη Θεσσαλονίκης, καταφέρθηκε ο Στέλιος Κατρακυλάκης στις δηλώσεις του, σήμερα το πρωί, στους 93,7.

Κατήγγειλε τα όσα έκανε πριν αλλά και στο ημίχρονο του αγώνα. Επίσης πήρε θέση και στο θέμα που δημιουργήθηκε με την άρνηση του Διαμαντίδη, να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Ηταν δύσκολο απόγευμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης»;

Απάντηση: Αποδείχθηκε ότι δεν πήγαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Πήραμε τα μέτρα μας, προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι ήταν δυνατό.

Όταν υπάρχουν… υποκείμενα του δήθεν προπονητή, του δήθεν ανθρώπου, που είναι σε μια πραγματικά μεγάλη ομάδα προπονητής, από εκεί και πέρα καταργείται κάθε έννοια ανθρωπιάς.

Εκανε τον Αρη μικρό. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι, είναι μια διασκέδαση. Από εκεί και πέρα τα έκτροπα και τα όργια που έκανε αυτό το υποκείμενο, ξεφεύγουν από κάθε λογική.

Ερώτηση: Χτύπησε τον Μπαρέτα ο Καλαϊτζίδης;

Απάντηση: Όχι μόνο τον Μπαρέτα. Χτύπησε τον Μκριτσιάν, τον προπονητή μας. Με χυδαίες εκφράσεις επιτέθηκε σε μένα. Εμετικές εκφράσεις.

Στην αρχή του παιχνιδιού επιτέθηκε στον Μκριτσιάν. Στο ημίχρονο επιτέθηκε τον προπονητή μας, εμένα και τον Μπαρέτα.

Όταν ένας άνθρωπος είναι… άρρωστος, υπάρχει αιτία; Είναι άρρωστος.  Είναι επικίνδυνος. Η διοικούσα επιτροπή θα τον καταγγείλει όπου μπορεί.

Ερώτηση: Δε βγήκατε δυναμικά μετά το τέλος του αγώνα. Γιατί δεν έγινε αυτό; Ο ρόλος ήταν παθητικός;

Απάντηση:  Θα το κάνουμε σωστά και όμορφα. Όχι εν βρασμώ ψυχής.  Θα συνεδριάσουμε και θα δούμε σε ποιους θα καταγγείλουμε το συγκεκριμένο υποκείμενο.

Δε είναι προπονητής. Είναι απάνθρωπος. Όταν επιτίθεσαι με τραμπουκισμός σ` έναν 19χρονο ποδοσφαιριστή που θέλει να κάνει καριέρα και θέλει να βγάλει το ψωμί του, εκεί σταματάνε όλα.

Όταν επιτίθεσαι έναν ήρεμο άνθρωπο όπως είναι ο Ανυφαντάκης και που έφερε στην ομάδα την ηρεμία, πρώτη φορά την είδα σε έξαλλη κατάσταση. Δεν μπορούσε να αντέξει, να χτυπάνε έναν ποδοσφαιριστή. Γινόταν… ζούγκλα.

Όλα τα προκάλεσε το… υποκείμενο. Πάλι θα υπήρχε ένα κλίμα δύσκολο αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Εχω πάει στο Χαριλάου με τον |ΑΟΚ και τη Σκόντα. Εγιναν αίσχη και τότε που κερδίσαμε με τον ΑΟΚ και έπεσαν κατηγορία αλλά όχι σε αυτό το βαθμό. Αυτά ήταν πέρα από κάθε φαντασία.

Δόξα τω Θεό, που δε θρηνήσαμε θύματα. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε και λάβαμε τα μέτρα μας, με την Αστυνομία και την ασφάλεια που είχαμε μαζί μας.

Ερώτηση: Έπεσαν στην αντίληψη του παρατηρητή; Γράφτηκαν όλα αυτά στο φύλλο αγώνα;

Απάντηση: Γελάω. Ποιος να πάρει χαμπάρι;

Ήμουν με τον διαιτητή και έπαθε σοκ. Στο τέλος όμως που πήγαμε στα αποδυτήρια να πάρουμε το φύλλο αγώνα, δεν είχε γράψει τίποτα. Δεν είπε τίποτα. Ο Πόι γελούσε.

Η αποβολή που έκανε του Σταματόπουλος, γέλασαν και οι πέτρες.

Ερώτηση: Τι έγινε με τον Διαμαντίδη; Είναι ακόμη παίκτης του ΑΟΚ; 

Απάντηση: Θέλαμε να διατηρήσουμε την ηρεμία και μετά να πάρουμε θέση.

Δεν ήθελε να είναι στην αποστολή. Δεν είναι παίκτης του ΑΟΚ, από την Παρασκευή.

Σίγουρα σε τέτοια παιχνίδια πάντοτε υπάρχουν απειλές σε κάποια άτομα. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι επειδή δέχομαι κάποιες απειλές η προπηλακισμούς, εγώ θα αποστασιοποιηθώ και θα βγάλω τον ευατό μου έξω από αυτή τη διαδικασία. Εκεί που ανήκω, θα έπρεπε να είμαι. Εγώ δε θέλω να κάνω τον ήρωα ενώ και άλλα παιδιά απειλήθηκαν αλλά ήταν στο παιχνίδι.

Δεν είχε νόημα την προηγούμενη εβδομάδα να το καταγγείλουμε. Ζητήσαμε εισαγγελέα, ζητήσαμε να είναι η ασφάλεια στο γήπεδο, να είναι το τμήμα εκβιαστών.

Η παρουσία της Αστυνομίας ήταν τέλεια, ήταν άψογη. Τι να κάνουμε άλλο; Έπρεπε να φέρουμε και τον Θεό;  Να πάμε με πανοπλίες; Το καταγγείλαμε στην Αστυνομία και πήρε έκτακτα μέτρα.

Μίλησε ο Διαμαντίδης με τον προπονητή την Παρασκευή, για τις απειλές που δέχτηκε.

Ο προπονητής παρουσία και δικής μου, είπε στον Διαμαντίδη να είναι στον πάγκο, να ήταν εκεί.

Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του. Όλα τα παρακίνησε αυτός ο άνθρωπος που είναι τώρα προπονητής στον ΑΡΗ. Εμένα και στα δυο παιχνίδια, το αυτοκίνητο μου γέμισε με αυγά.

Δεν κάνω τον ήρωα. Όταν είμαι κάπου, είμαι 100%. Μιλάμε για ζούγκλα. Ο άνθρωπος είναι η κατάντια του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δεν είναι μόνο ο Διαμαντίδης αλλά ήταν και άλλοι παίκτες. Θα υπάρχει καταγγελία στην ΕΠΟ, στην ομοσπονδία προπονητών. Πρέπει να αποβληθεί , να μην εξασκεί αυτό το επάγγελμα.

Αλλά δυστυχώς δε θα γίνει κάτι τέτοιο. Είμαστε στην Ελλάδα.

Προσβάλει το λειτούργημα του προπονητή.

 

Διαβάστε επίσης