• 22 Μαΐου 2024,

Παραίτηση Καραμπετάκη στον Αρη

 Παραίτηση Καραμπετάκη στον Αρη

Σήμερα το βράδυ αποφασίζει  το Δ. Σ του συλλόγου

 

Ο Νίκος Καραμπετάκης παραιτήθηκε αμέσως μετά τη βαριά ήττα στην έδρα του Διγενή Λακκώματος. Χθες το βράδυ συνεδρίαζε το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας του Αρη Ακροποτάμου, προκειμένου να κάνει δεκτή η όχι την παραίτηση του.

Η συνεδρίαση θα γίνει παρουσία του Νίκου Καραμπετάκη. Το βράδυ της Κυριακής, άνθρωποι του Δ. Σ προσπαθούσαν να αλλάξουν την απόφαση του προπονητή. Όλα όμως θα κρινόταν χθες το βράδυ.

Ο Νίκος Καραμπετάκης μιλώντας για το παιχνίδι μέσα στο Λάκκωμα τόνισε τα εξής στην αθλητική Πρωινή: « Αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας και ζητάω συγνώμη απ` όλους. Είναι μια ήττα που αμαυρώνει την ιστορία της ομάδας.

Εγώ ευθύνομαι και κανένας άλλος.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Όταν δέχεσαι 8 γκολ, δε μπορείς να πεις, το παραμικρό.

Ηταν ένα καταστροφικό παιχνίδια για μας. Ξεκινήσαμε να χάνουμε πολύ νωρίς με 1-0, πιέσαμε αλλά δεχτήκαμε και το 2-0. Μειώσαμε και ενώ φαινόταν ότι μπορούσαμε να το γυρίσουμε, δεχθήκαμε 3 γκολ από το 40` έως το 45`. Δεν το πιστεύαμε.

Ο εφιάλτης συνεχίστηκε και στην επανάληψη, όπου πλέον δεν είχαμε ψυχολογία για τίποτα. Μας πήρε από κάτω και ήρθε ο διασυρμός.

Επαναλαμβάνω, ότι φταίω εγώ αποκλειστικά για την ήττα. Δε χρειάζονται δικαιολογίες. Η ομάδα δεν ήταν ο… Αρης Ακροποτάμου. Με το Βυζάντιο φέραμε 1-1 αλλά δείξαμε ένα σπουδαίο πρόσωπο. Δυστυχώς ήταν κάτι το πολύ δυσάρεστο. Από εκεί και πέρα δεν θα ήταν σωστό σε καμία περίπτωση από μένα, να ρίξω αλλού τις ευθύνες».

 

Διαβάστε επίσης