• 7 Μαΐου 2024,

Περίφραξη οικοπέδου στο ΒΙΟΠΑ

 Περίφραξη οικοπέδου στο ΒΙΟΠΑ

Σε γενικές γραμμές τα κρίσιμα θέματα του Βιοτεχνικού Πάρκου είναι στάσιμα, τους τελευταίους έξι τουλάχιστον μήνες. Το γεγονός οφείλεται στην οικονομική δυσκολία στην αγορά και στην κρίση. Έτσι παρά το ότι υπάρχουν χρηματοδοτικά εργαλεία, υπάρχουν προγράμματα που θα βοηθούσαν τη μεταφορά επιχειρήσεων στο Βιοτεχνικό Πάρκο, κανείς όμως επαγγελματίας δεν αποτολμά το επόμενο βήμα. Το Βιοτεχνικό πάρκο βλέπει τους μήνες να περνούν και τίποτα να μην αλλάζει σε αυτό. με εξαίρεση την περίφραξη ενός οικοπέδου.
Πριν από λίγες εβδομάδες περιφράχθηκε οικόπεδο που ανήκει στην εταιρία «Καφετζής». Πρόθεση του ιδιοκτήτη του οικοπέδου, είναι να μεταφέρει στον περιφραγμένο αυτό χώρο, εξοπλισμό, που έχει σχέση με τη δραστηριότητα της επιχείρησής του. Κατά τ΄ άλλα στο βιοτεχνικό πάρκο δεν υπάρχει άλλη δραστηριότητα.
Η νέα διοίκηση της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, με πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Θόδωρου Μαρκόπουλου, πρόκειται τις επόμενες ημέρες ν΄ αλλάξει το διοικητικό συμβούλιο του ΒΙΟΠΑ. Πρόθεση του κ. Μαρκόπουλου είναι, στη θέση του προέδρου να τοποθετηθεί άνθρωπος που να γνωρίζει τα θέματα της αγοράς, να μπορεί να συνομιλεί με τους οικοπεδούχους, γνωρίζοντας το τι συμβαίνει σήμερα στην αγορά.

Διαβάστε επίσης