• 28 Απριλίου 2024,

ΠΕΡΑΜΕΙΑ 2014

 ΠΕΡΑΜΕΙΑ 2014

Την Κυριακή 3 Αυγούστου 2014 η Ν. Πέραμος έζησε μία αθλητική γιορτή που παρόμοια της δεν έχει γίνει στην Β. Ελλάδα. Ο ΟΘΑΚ διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ,με την βοήθεια του Δ. Παγγαίου,τον 1ος αγώνα Aquathlon ( συνδυασμός αγώνα δρόμου και κολύμβησης) και τον 3ος κατά σειρά αγώνα μακρινών αποστάσεων κολύμβησης.
Και οι δύο αγώνες στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία αφού ο κόσμος τους αγκάλιασε και η συμμετοχή των αθλητών ήταν πολύ μεγάλη και από πολλά μέρη της Ελλάδος συγκεκριμένα συμμετείχαν αθλητές από Αθήνα, Κέρκυρα, Λάρισα, Κατερίνη , Ορεστιάδα, Κομοτηνή , Θες/νίκη , Κιλκίς , Δράμα και φυσικά πολλοί Καβαλιώτες. Πάνω από 65 αθλητές αγωνίστηκαν στο Aquathlon και 50 αθλήτες/τριες στους αγώνες μακρυνών αποστάσεων κολύμβησης καθώς υπήρχαν τρεις επιλογές απόστασης 1500,2500και 5000μέτρα. Στο Aquathlon οι πρωταγωνιστές ήταν: Για την κατηγορία 1 πρώτος Διγγολής Δημήτρης 2ος Αμοιρίδης Γιώργος 3ος Ανδρονικίδης Λευτέρης , για την κατηγορία 2 1ος Παπαδόπουλος Χρήστος ( πρώτος και στη γενική) 2ος Μακέδος Θεόφιλος 3ος Μαχαιρίδης Αρης για την κατηγορία 3 1ος Ιωαννίδης Αλέξανδρος ( δεύτερος στη γενική) 2ος Βασιλειάδης Μηνάς3ος Θεοδωρούδης Γιάννης για την 4η κατηγορία 1ος ( τρίτος γενικής ) Γαρέφης Χρήστος2ος Ψαρόπουλος Ιωάννης και 3ος Γιαννακόπουλος Νικος . Στις γυναίκες 1η Ζαχαρά Ανθή 2η Ανδρεάδου Μελίνα και 3η Τσινίκου Δήμητρα. Στις σκυταλοδρομίες του Aquathlon 1η ομάδα οι Γαμπροί με ( Αναστασιάδη και Ιωσηφίδη) 2η ομάδα τα ιπτάμενα δελφίνια με τους ( Εμφιετζή και Βλάχο) και 3η ομάδα οι Πανελλήνιες 2015 με τους Παπαδόπουλο και Τσέλιο.
Στους αγώνες κολύμβησης για την απόσταση των 1500μ στα κορίτσια έως 13 ετών 1η Χ’κωσταντίνου Σοφία και 2η Μπετογιάν Χρυσούλα για την κατηγορία έως 20 ετών κορίτσια 1η Καλαιτζή Μαριλένα ( πρώτη σε όλο το αγώνισμα) για την 4η κατηγορία 1η Μανφρέδη Κάτια και 2η Μήλιου Βασιλική στους άνδρες στην 3η κατηγορία 1ος Κεφαλάς Δημήτρης 2ος Βαρδατσίκας Βασίλης 3ος Κυριακίδης Ανέστης και στην 4η κατηγορία 1ος Τσικάρης Τάσος 2ος Κακουλίδης Θεόδωρος 3ος Κυπριώτης Μιχάλης. Στην απόσταση των 2500 μέτρων στις γυναίκες 1η Μαργιωλάκη Μαργαρίτα και 2η Τσιρπάνλή Πόπη στους άνδρες 1ος Εμφιετζής Παναγιώτης ( πρώτος γενικής) 2ος Κοτζαμπάσης Στέλιος και 3ος Κοτζαμπάσης Κων/νος στην 2η κατηγορία 1ος Βασιλειάδης Μηνάς 2ος Μακέδος Θεόφιλος και 3ος Οσταδάκης Θανάσης στην 3η κατηγορία 1ος Γαρέφης Χρήστος 2ος Ανδρεάδης Ιωάννης και 3ος Χ’Ντίνος Θεοχάρης . Στην απόστασης των 5000μ στις γυναίκες 1η Κουμρόγλου Βιβή και στην 2η Κατηγορία 1η Μενεξιάδη Δανάη 2η Παλαμίδη Χαρά 3η Μπετζούνη Παναγιώτα στους άνδρες στην 1η κατηγορία 1ος Ζελεσκίδης Απόστολος ( πρώτος γενικής) στην 2η κατηγορία 1ος Ιωαννίδης Αλέξανδρος 2ος Γιουζέπας Δημήτρης 3ος Τσέλιος Πάνος και στην 3η κατηγορία 1ος Μπαντής Χρήστος .
Ο ΟΘΑΚ ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς των αγώνων κ. Φελλαχίδη για την τροφοδοσία του , το καφέ Εδέμ και το Super market Expess για τα νερά που προσέφερε καθώς και τα ηχητικά συστήματα του Χαραλαμπίδη Παύλου , τους πάντα υποστηρικτές αγώνων Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού την Air-phatom για την εναέρια κάλυψη του αγώνα και όλους αφανείς εθελοντές του αγώνα που είναι πάντα κοντά στις διοργανώσεις του ΟΘΑΚ .

Διαβάστε επίσης