• 3 Μαΐου 2024,

Περπατώ εις τους δρόμους της πόλης

 Περπατώ εις τους δρόμους της πόλης

Το Σάββατο το πρωί βγήκε στους δρόμους, κυρίως στους πεζόδρομους και τις πλατείες, η θεατρική παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, «Περπατώ εις το δάσος». Ήταν μία όμορφη ιδέα με στόχο την προώθηση της παράστασης που συνεχίζεται το πρωί όλη την εβδομάδα, στο «Αντιγόνη Βαλάκου» και κάθε Κυριακή απόγευμα στο ίδιο θέατρο, μέχρι και τις 20 Δεκέμβρη.

Η πρωτοβουλία υλοποιήθηκε με έναν πολύ εύστοχο τρόπο. Με μουσική και ηθοποιούς που είχαν μακιγιαρισθεί έτσι ώστε να είναι στους δρόμους και στις πλατείες, όπως ακριβώς στη σκηνή.

Ξεκίνησαν από το θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου». Έφτασαν κατ΄ αρχήν στην πλατεία Καπνεργάτη, όπου τους περίμεναν αρκετά παιδιά και μεγαλύτερης ηλικίας άτομα. Εκεί ήταν κι ο δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής, ενώ τους συνόδευε διακριτικά ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας Ανέστης Δημητριάδης, ενώ κοντά τους ήταν και το προσωπικό του δημοτικού περιφερειακού θεάτρου Καβάλας. Από την πλατεία Καπνεργάτη, οι ηθοποιοί με δυνατή μουσική, για να κάνουν άμεσα αισθητή την παρουσία τους, κινήθηκαν στους πεζόδρομους, όπου αιφνιδίασαν ευχάριστα και τους μικρούς και τους μεγάλους. Η παράσταση «Περπατώ εις το δάσος», της παιδικής σκηνής του ΔΗΠΕΘΕ στηρίζεται σε κείμενο της Στέλλας Μιχαηλίδου, που έχει κάνει και τη σκηνοθεσία. Παίζουν: Ίρις Νικολάου, Αντώνης Πριμικύρης, Κλέα Σιαματά, Παυλος Σταυρόπουλος, Ελένη Γαλανοπούλου, Κωνσταντίνα Κανδηλίδου, Έφη Πριμικιρλίδου.

 

0–

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης