Πιάστηκαν ύποπτοι διαρρήξεων πολλών καταστημάτων

 Πιάστηκαν ύποπτοι διαρρήξεων πολλών καταστημάτων

Αργά το βράδυ της 13ης προς 14η Δεκέμβρη συνελήφθησαν στην Καβάλα δύο άτομα, 17 και 25 ετών, αμφότεροι κάτοικοι Καβάλας. Είχαν κλέψει μοτοσικλέτα στην οδό Σηλυβρίας, στη συνέχεια χρησιμοποιώντας αυτήν έκαναν διάρρηξη σε κατάστημα μπουγατσατζίδικο, στον οδό Ηπείρου από το ταμείο του οποίου 300 ευρώ. Η προανάκριση κάνει τους αστυνομικούς να είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι, ότι θα υπάρξουν στοιχεία που θα συνδέσουν τα δύο πρόσωπα με σειρά διαρρήξεων που έγιναν σε καταστήματα στο κέντρο της πόλης τις τελευταίες ημέρες.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν με στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους να συνδέσουν τους δύο δράστες με δέκα έως και δεκαπέντε διαρρήξεις καταστημάτων στην Καβάλας, τις τελευταίες εβδομάδες.

-Το Σάββατο στις 11.00 το πρωί, δύο άγνωστοι δράστες επισκέφτηκαν κατοικία στο Ποδοχώρι. Ζήτησαν να μιλήσουν με την 80χρονη που διαμένει σε αυτήν την οποία έπεισαν ότι ο γαμπρός της τους οφείλει χρήματα. Με αυτόν τον τρόπο την ξεγέλασαν και της πήραν 400 ευρώ.

Όπως φαίνεται όμως οι δύο δράστες ήταν άτυχοι. Φεύγοντας έγιναν αντιληπτοί από κάτοι του Ποδοχωρίου, που συγκράτησε τα στοιχεία της πινακίδας του αυτοκινήτου που χρησιμοποίησαν. Αυτό το στοιχείο προωθήθηκε στην αστυνομία που ερευνά την υπόθεση.

 

 

Διαβάστε επίσης