• 19 Μαΐου 2024,

Πιέσεις , τηλεφωνήματα,διαβουλεύσεις για να κάνει πίσω η τρόϊκα …

 Πιέσεις , τηλεφωνήματα,διαβουλεύσεις για να κάνει πίσω η τρόϊκα …

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές το ραντεβού του Σαμαρά με τους εκπροσώπους της τρόϊκα δεν έχει γίνει αφού έχει δοθεί νέα αναβολή.

Το ραντεβού δεν γίνεται για λόγους σεναριακούς αφού όπως σας έγραψα και προχθές το τι θα γίνει στο τέλος το γνωρίζουν πρίν έρθουν στην Αθήνα για διαπραγματεύσεις οι τροϊκανοί που παίζουν και αυτοί τον ρόλο τους στην θεατρική αυτή παράσταση της κρίσης που μέχρι και πρίν απο μερικούς μήνες έκοβε και πάρα πολλά εισητήρια.

Νομίζω οτι απο τότε που τους πήρανε χαμπάρι οτι όλα είναι στημένα το ενδιαφέρον του κόσμου μειώθηκε.

Σήμερα δίνει συνέντευξη ο υπουργός των οικονομικών της ελληνικής κυβέρνησης που έχει αναλάβει να βγάλει την Ελλάδα απο την κρίση και κανείς δεν ασχολείται.

Οι εποχές που οι έλληνες κρεμότανε απο τα λεγόμενα των πολιτικών μας τελείωσε την εποχή του Καστελόριζου που είχαμε και στα χέρια μας τα κλειδιά του μαγαζιού.

Απο την στιγμή που τα παραδώσαμε στους σωτήρες μας λίγη σημασία έχει τι θα πούμε εμείς.

Γιατί να παρακολουθήσω τον Στουρνάρα και να μην παρακολουθήσω τον Σόϊμπλε που είναι το αφεντικό του Στουρνάρα ;

Αφήστε που απο τον Σόϊμπλε θα τα μάθουμε απο πρώτο χέρι.

Δεν ξέρω τι θα γίνει στο τέλος αλλα νομίζω οτι θα πρέπει να δοθεί μάχη να μην περάσει το χαράτσι των ακινήτων με τον λογαριασμό της ΔΕΗ και το 2013.

Θα πρέπει να πάμε σε έναν ενιαίο φόρο που τον λένε ξελαφρώνοντας τους λογαριασμούς της ΔΕΗ που εκτός απο τις δικές τους αυξήσεις δεν είναι δυνατόν να σηκώσουν και τα χαράτσια άλλη μια χρονιά.

Εχει δίκιο σε αυτό το θέμα ο Κουβέλης τραβάει κόκκινη γραμμή και πιέζει και τον Σαμαρά να κάνει το ίδιο όταν θα κάτσει με τους τροϊκανούς στο ίδιο τραπέζι.

Δύσκολος ο καιρός και την Καθαρά Δευτέρα

Σύφωνα με τα στοιχεία που έχουμε σήμερα στην διάθεση μας η Καθαρά Δευτέρα που έρχεται καιρικά δεν θα είναι καλή ή τέλος πάντων δεν θα είναι έτσι όπως την θέλουμε.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός θα είναι βροχερός Παρασκευή – Σάββατο και απο την Κυριακή θα ξεκινήσει και καλά η βελτίωση αλλα την Δευτέρα που είναι Καθαρά Δευτέρα δεν θα προλάβει να είναι ο καιρός έτσι όπως τον θέλουμε.

Η ΕΜΥ δίνει συννεφιές για την Καθαρά Δευτέρα στην Καβάλα με θερμοκρασία το μεσημέρι λίγο πάνω απο τους 12 βαθμούς.

Με αυτόν τον καιρό δεν μπορείς να γιορτάσεις την Καθαρή Δευτέρα εκτός σπιτιού.

Βγαίνεις για να επιχειρήσεις να πετάξεις τον χαρταετό και επιστρέφεις για να ρουφήξεις τα τσίπουρα αφού για να στηθεί το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας εκτός θα πρέπει το λιγότερο να έχει 15 βαθμούς.

Κούλουμα χωρίς ήλιο και με θερμοκρασίες οριακές δεν γίνεται.

Θέλεις να έχεις και μια άνεση ρε παιδί μου , έναν περιθώριο που το λένε.

Τον δηλητηριάσανε με κάρκινο !

Στην Βενεζουέλα είναι πεπεισμένοι οτι ο ηγέτης τους Ούγκο ΄Τσάβες δηλητηριάστηκε με καρκίνο απο τους Αμερικάνους και θα δώσουν μάχη προκειμένου να το αποδείξουν αυτό.

Μάλιστα οι άνθρωποι του Τσάβες υποστηρίζουν οτι η προσπάθεια αυτή για να τον φαρμακώσουν ήτανε η δεύτερη αφού η πρώτη είχε αποτύχει.

Αυτό το τριήμερα τα δίνουμε ολα !

Λοιπόν λεβέντες αυτό το τριήμερο θα πρέπει να τα δώσουμε όλα με στύλ αποκριάτικο και κομφετί μπόλικο.

Ντυθείτε καρναβάλια και αμολυθείτε σε πάρτι αποκριάτικα για να γουστάρετε και να αδειάσετε.

Βγάλτε απο μέσα σας όλα αυτά που σας ενοχλούν και σας ξενερώνουν.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης