• 19 Μαΐου 2024,

Πιερικός- ΑΟΚ 1-0: Χάθηκε στο Β` μέρος

 Πιερικός- ΑΟΚ 1-0: Χάθηκε στο Β` μέρος

Κατερίνη( ανταπόκριση)

Επιμέλεια: Τάσος Πατσίδης

Ο ΑΟΚ γνώρισε το βράδυ της Κυριακής, την τέταρτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα και μάλλον πρέπει τουλάχιστον προς το παρόν να αναθεωρήσει τους στόχους του. Είναι φανερό ότι απ` αυτή την ομάδα, λείπουν πολλά πράγματα.

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης ξεκίνησε για πρώτη φορά με Τιγγερίδη κάτω από τα δοκάρια, αφού ο Γιαννίκογλου έμεινε εκτός 18αδας. Ο Τιγγερίδης στο β` μέρος μάλλον κρατούσε μόνος του το 0-0, μέχρι το 82`.

Δεξιά και αριστερά στην άμυνα, αγωνίστηκαν ο Πόπτσης με τον Παπαργυρίου. Δυο στόπερ ο Χόρτσας επίσης για πρώτη φορά και ο Γκαρακλίδης.

Στη μεσαία γραμμή έμεινε έξω ο Ντουτσαρίδης και έπαιξε ο Ντομί( πρώτη φορά βασικός).

Ανασταλτικός και ο Πρίττας. Πλάγια δεξιά και αριστερά ο Καπνίδης με τον Κουρέλλα.

Στην κορυφή της επίθεσης ο Αλεξίου.

Από το 79` και μετά πέρασε στο ματς ο Κονάτε και ο ΑΟΚ έπαιξε μ` έναν περισσότερο αμυντικό. Το γκολ όμως ήταν ζήτημα χρόνου να το δεχθεί.

Ο Πιερικός σε όλο το β` μέρος, έπαιξε τον ΑΟΚ στο μισό γήπεδο. Δεν υπήρχε ΑΟΚ, στην επανάληψη. Στα πρώτα 45 λεπτά και ειδικά στο ξεκίνημα το Καβαλιώτικο συγκρότημα ήταν αρκετά καλό.

Μάλιστα θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο σκορ με το δοκάρι του Αλεξίου στο 12`. Στο 82` με σουτ ο Στεφανίδης έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Ο ΑΟΚ είχε μια ακόμη καλή στιγμή στο ματς, όταν στο 49` από σέντρα του Καπνίδη, δεν πρόλαβε ο Αλεξίου να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Πιερικός είχε καλές ευκαιρίες με τον Κέρη στο 59` όταν έδιωξε τη μπάλα πάνω από τη γραμμή ο Χόρτσας, στο 72` με σουτ του Στεφανίδη, στο 79` και 80` με σουτ του Μανίκα. Στο 81 `ακυρώθηκε γκολ του Πιερικού, αφού ο Στεφανίδης χρησιμοποίησε το χέρι του.

Κίτρινες κάρτες: Πόπτσης, Μανίκας, Παπαργυρίου, Ρεβυθόπουλος( στον πάγκο του ΑΟΚ).

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Πιερικός : Λαμπάκης, Ντόικιτς, Ιασωνίδης, Κρουσταλέλης, Στεφανίδης, Ελευθεριάδης (62’Μπρίτο), Αθανασίου, Σερέτης, Καθάριος (85′ Αποστολίδης), Ιορδανίδης, Κέρι (77′ Μανίκας).

Καβάλα : Τιγγερίδης, Πρίττας, Καπνίδης (79′ Κονάτε), Άρτσε, Κουρέλας (63′ Πάλλας), Χόρτσας, Γκαρακλίδης, Παπαργυρίου, Πόπτσης, Ντομί (57′ Ντουτσαρίδης), Αλεξίου.

*Απόστολος Χαραλαμπίδης (προπονητής Καβάλας): « Δε βλέπω γιατρειά»

“Το σημερινό παιχνίδι ήταν πάρα πολύ δύσκολο, ανάμεσα σε δυο ομάδες που ήθελαν τη νίκη για να ανακάμψουν. Στο α’ μέρος ήμασταν καλοί, είχαμε το δοκάρι, φάση στην οποία η τύχη μας γύρισε την πλάτη. Στο β’ μέρος ο Πιερικός ήταν καλύτερος και μας έκλεισε στην εστία μας, δε μπορώ να καταλάβω γιατί πέσαμε τόσο πολύ. Για τρίτο παιχνίδι χάνουμε μετά το 80′. Σίγουρα έχουμε μεγάλο πρόβλημα, το ξέρουμε αυτό και δε βλέπω προς το παρόν γιατρειά. Η ομάδα χτίστηκε λάθος, ή μάλλον δε πρόλαβε καν να χτιστεί. Σε δυο μέρες μέσα ψάξαμε και βρήκαμε παίκτες για να τη φτιάξουμε. Δε χτίζονται έτσι οι ομάδες. Γι’ αυτό έρχονται και οι ήττες. Τίποτε δεν είναι τυχαίο στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε. Πρέπει να πάρουμε παίκτες για να ανεβεί το επίπεδο της ομάδας. Είναι μεγάλη ομάδα η Καβάλα και θέλει παίκτες με προσωπικότητα, ειδικά στη Β’ Εθνική όπου μετράει πολύ και η εμπειρία. Καλή συνέχεια στον Πιερικό”.

 

 

Βόρειος όμιλος Αποτελέσματα.

Βατανιακός-Ηρακλής 1-0

Απόλλων Καλαμαριάς-Δόξα Δράμας 1-1

Αιγινιακός-Νίκη Βόλου 1-1

Αναγέννηση Γιαννιτσών-Ζάκυνθος 2-0

Αναγ. Καρδίτσας-Εθνικός Γαζώρου 2-0

Κέρκυρα-Τύρναβος 2-0

Πιερικός-Καβάλα 1-0

Βαθμολογία: Κέρκυρα 15Νίκη Βόλου 10, Απόλλων Καλαμαριάς 10, Καρδίτσα 9, Τύρναβος 9, Εθνικός Γαζώρου 9, Ηρακλής 7, Αιγινιακός 6, Ζάκυνθος 6, Πιερικός 5,δόξα Δράμας 4, Βατανιακός 4, ΑΟΚ 3, Γιαννιτσά 3.

 

 

 

Διαβάστε επίσης