Πλέον δεν φθάνουν μόνο οι προβλέψεις …

 Πλέον δεν φθάνουν μόνο οι προβλέψεις …

Απο προβλέψεις και μάλιστα αισιόδοξες πάμε καλά.

Ολοι σήμερα λένε οτι θα περάσουμε τον κάβο και θα πάρουμε την στροφή αλλα ακόμα στην καθημερινότητα μας περνάμε δύσκολα και ζόρικα ΄και αυτά που ζούμε δεν έχουν καμμία σχέση με αυτά που έρχονται σύμφωνα με όλους αυτούς που τα βλέπουν και τα βλέπουν στρόγγυλα.

Καλές οι προβλέψεις αλλα στην φάση που είμαστε δεν φθάνουν.

Δεν υπάρχει χρόνος για άλλο πόνο.

Οτι είχαμε τα δώσαμε και δεν έχει μείνει τίποτα.

Εδώ και μερικούς μήνες οι έλληνες τρώνε τα σωθικά τους και τις πέτσες τους.

Θα πρέπει όλα αυτά τα καλά που βλέπουν οτι έρχονται επιτέλους να έρθουν και να κάνουν την διαφορά.

Δεν υπάρχει χώρος για άλλες δηλώσεις.

Αντωνάκη πετσούλα ….

Την Πέμπτη ημιτελικός και το Σάββατο τελικός

Αυτή η εβδομάδα να ξέρετε οτι είναι εβδομάδα Eurovision με την ελληνική συμμετοχή να δίνει την πρώτη μάχη την Πέμπτη αφού πρίν τον τελικό του Σαββάτου έχουμε τον ημιτελικό της Πέμπτης.

Ευχή όλων των ελλήνων είναι το τραγούδι να προκριθεί στον τελικό του Σαββάτου και γιατί όχι να πάει καλά και στην τελική κατάταξη.

Μπορεί αυτήν την φορά να μην είμαστε φαβορί αλλα είδαμε τι έγινε και τις άλλες που είμασταν.

Την μεγαλύτερη πατάτη την φάγαμε με την Βίσση οταν ο διαγωνισμός είχε γίνει στην Ελλάδα που είχαμε σίγουρη θέση στην πρώτη πεντάδα και τελικά πήρανε την θέση Νο12.

Η Άννα Βίσση μπήκε στο στο γήπεδο χαμογελαστή και βγήκε απο αυτό με μαύρα γυαλιά.

Δεν φταίνε οι ηλεκτρολόγοι

του Δήμου για τον φωτισμό του Παληού

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ για τον φωτισμό στο δρόμο του Παληού που ανάβει το πρωί και σβήνει το βράδυ ευθύνεται η ΔΕΗ και οχι ο Δήμος. Απο την Καλαμίτσα και μετά δεν υπάρχει χρονοδιακόπτης και είναι θέμα της ΔΕΗ πότε ανάβουν και πότε σβήνουν.

Έχει να κάνει με τις εντολές που δίνει το προσωπικό της ΔΕΗ το οποίο και θα πρέπει να δεί οτι κάτι δεν πάει καλά.

Εδώ και δύο μήνες ο δρόμος φωτίζεται το πρωί και μόλις σουρουπώνει τα φώτα σβήνουν.

Επειδή οι ηλεκτρολόγοι του Δήμου θορυβήθηκαν απο το προχθεσινό μας δημοσίευμα σας γράφουμε σήμερα οτι δεν ευθύνονται για το μπέρδεμα αυτό.

Με χρονοδιακόπτη δουλεύουν τα φώτα στο δρόμο μέχρι την Καλαμίτσα.

Μικρή παρένθεση οι βροχές που έφθασαν …

Κατα τα άλλα πάμε καλά και θα πάμε καλύτερα όταν περάσει και αυτό το κύμα κακοκαιρίας με βροχές και μικρή πτώση της θερμοκρασίας που θα επηρεάσει την Καβάλα μέχρι και το μεσημέρι της Τρίτης.

Απο την Τετάρτη και μετά ο καιρός στρώνει ο ήλιος επιστρέφει στην θέση του και εμείς συνεχίζουμε τις προτοιμασίες και για την ημερολογιακή άφιξη του καλοκαιριού γιατί καιρικά ήρθε λίγο πρίν το ΠΑΣΧΑ.

Εμείς πάντως βαράμε κανονικά τα μπάνια μας και ομολογώ οτι γουστάρουμε και πάρα πολύ.

Τα μπάνια που κάνουμε τις ημέρες αυτά πιάνουν για 4.

Θάλασσα φοβερή πεντακάθαρη και σε θερμοκρασία που παλεύεται.

Μεγάλη νίκη και

repeat απο τον Ολυμπιακό

Μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στο μπάσκετ που εξαφάνισε απο το παρκέ την Ρεάλ μετά το πρώτο δεκάλεπτο που η Ρεάλ πίστεψε οτι θα κάνει περίπατο.

Μετά τα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα που η Ρεάλ πίστεψε οτι θα κάνει περίπατο το παιχνίδι γύρισε και τελικά όπως αποδείχθηκε έγινε ένας ευχάριστος περίπατος για τον Ολυμπιακό που με τον Μπαρτζώκα στον πάγκο του έκανε το repeat !

Μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο.

Ο Ολυμπιακός το πήρε το παιχνίδι γιατί απλά έχει περισσότερο βάθος στον πάγκο αφού ο Ολυμπιακός και πέρσυ και φέτος έχει πολλούς και καλούς παίκτες.

Εχει δύο ισοδύναμες πεντάδες και παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά.Ακόμα και ο Σλούκας είναι ένας καλαθοσφαριστής που θα προκαλέσει , όταν έρθει η ώρα το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης