Πλημμύρισε το υπόγειο του «γυάλινου» κτηρίου!

 Πλημμύρισε το υπόγειο του «γυάλινου» κτηρίου!

Μπροστά σε μία δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκαν νωρίς χθες το πρωί οι εκπρόσωποι του Δήμου Καβάλας, όταν κινήθηκαν στο παλιό νοσοκομείο, ειδικότερα στο «γυάλινο» κτήριο, μικρότερο και μεταγενέστερο του κεντρικού νοσοκομειακού κτηρίου.

Διαπίστωσαν ότι στο υπόγειο του «γυάλινου» κτηρίου, το νερό είχε ξεπεράσει το ένα μέτρο, λόγω διαρροής, πιθανώς από το δίκτυο ύδρευσης, επειδή η αντλία που διέθετε το υπόγειο, για την απομάκρυνση αυτών των υδάτων, είχε παύσει να λειτουργεί.

Στο σημείο κλήθηκε κλιμάκιο της ΔΕΥΑΚ με επικεφαλής τον πρόεδρο Χρήστο Τσοχανταρίδη, είδαν από κοντά την κατάσταση που δημιουργήθηκε. Αμέσως μετά ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία, προσωπικό της οποίας με δύο αντλίες για περίπου δύο ώρες, έβγαλαν το νερό από το υπόγειο.

Δεν αποκλείεται όλη αυτή η κατάσταση να δημιουργήσει κι άλλα προβλήματα και ζημιές στο υπόγειο. Θα εξεταστεί προσεκτικά, προκειμένου το πρόβλημα να μην επανέλθει.

Οι δημοτικοί υπάλληλοι θα εργαστούν και σήμερα στην αυλή του παλιού νοσοκομείου, με προτεραιότητα το κλάδεμα των δέντρων. Παρακαλούνται οι πολίτες να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους ακριβώς από κάτω, επί της οδού Νυρεμβέργης, προκειμένου τα οχήματά τους να μην υποστούν ζημιές.

 

Διαβάστε επίσης