• 29 Απριλίου 2024,

Επαγγελματίες των Λιμεναρίων: «Να μην κλείσει το κατάστημα της Εθνικής»

 Επαγγελματίες των Λιμεναρίων: «Να μην κλείσει το κατάστημα της Εθνικής»

Στις 21 Φεβρουαρίου ο σύλλογος επαγγελματιών και τουριστικών επαγγελμάτων Λιμεναρίων Θάσου, έστειλε επιστολή στον περιφερειακό διευθυντή Μακεδονίας Θράκης της Εθνικής τράπεζας, την οποία κοινοποίησε στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, στο επιμελητήριο Καβάλας και το Δήμο Θάσου.

Με την επιστολή ο σύλλογος ζητά να διατηρήσει τη λειτουργία του και να μην κλείσει το κατάστημα της τράπεζας που λειτουργεί στα Λιμενάρια.

Το κείμενο μεταξύ των άλλων αναφέρει: «Θα θέλαμε να τονίσουμε τη μεγάλη σημασία της παραμονής του καταστήματος στην περιοχή μας. Το συγκεκριμένο κατάστημα εξυπηρετεί το μεγάλο κομμάτι του νησιού, αλλά και περιοχές όπως τα Λιμενάρια, ο μεγαλύτερος πληθυσμιακά τόπος του νησιού, το Θεολόγο, τις παραθαλάσσιες περιοχές, από τα Κοίνυρα μέχρι τις Αλυκές, την Καλλιράχη και τα χωριά Σωτήρος και Μαριές.

Με δεδομένη την εξυπηρέτηση και το κοινό καλό των πολιτών, δεν είναι δυνατόν να κλείσει το συγκεκριμένο κατάστημα, που εξυπηρετεί τόσο πολύ κόσμο. Η Τράπεζα της Εθνικής στο Λιμένα βρίσκεται σε απόσταση 40 χλμ. από τα Λιμενάρια κι ακόμα πιο μακριά από τα υπόλοιπα χωριά. Τους καλοκαιρινούς μήνες το συγκεκριμένο κατάστημα αποτελεί κύριο σημείο εξυπηρέτησης των τουριστών που επισκέπτονται τη Νότια Θάσο και ένα ενδεχόμενο κλείσιμο του καταστήματος θα υποβαθμίσει τον τόπο αλλά και την εξυπηρέτηση των τουριστών».

 

Σημειώνουμε ότι η Εθνική Τράπεζα είχε στο αρχικό της σχέδιο το κλείσιμο του συγκεκριμένου καταστήματος, πλην όμως νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το σχέδιο αυτό έχει αναβληθεί είτε για να υλοποιηθεί αργότερα, το καλοκαίρι, είτε έχει ματαιωθεί οριστικά.

 

 

Διαβάστε επίσης