• 29 Μαρτίου 2024,

Τσάκας στους 93, 7: «Θέλουμε 11 λιοντάρια την Κυριακή και μια… λεοπάρδαλη δίπλα τους»

 Τσάκας στους 93, 7: «Θέλουμε 11 λιοντάρια την Κυριακή και μια… λεοπάρδαλη δίπλα τους»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βλάσης Τσάκας έκανε χθες το πρωί δηλώσεις στους 93, 7 και μίλησε για το ματς της Κυριακής με τη Δόξα Δράμας.

Τόνισε ότι οι παίκτες έχουν καταλάβει την κρισιμότητα της αναμέτρησης που την χαρακτήρισε τελικό για την παραμονή. Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερώτηση: Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή, είναι όλη η χρονιά.

Απάντηση: Εδώ που φτάσαμε είναι όντως τελικός. Έφτασε η ώρα να πούμε ότι αυτό το παιχνίδι, είναι ένας τελικός.

Ερώτηση: Πήρατε μια πρωτοβουλία η ΠΑΕ, για δωρεάν λεωφορεία στο ματς της Κυριακής.

Απάντηση: Εγώ είπα ότι γεμίστε 2 λεωφορεία και τα πληρώνει η ΠΑΕ. Είμαι ξεκάθαρος. Αν γεμίσουν περισσότερα, πάλι θα τα πληρώσουμε. Αν μαζευτούν μόνο 20 άτομα, φυσικά δεν γίνεται τίποτα. Να το ξεκαθαρίσουμε. Ένα λεωφορείο δεν το πληρώνουμε. Θέλω να δω ανταπόκριση. Πιστεύω να είναι μια καλή μέρα. Οι Δραμινοί ήρθαν μέσα στη βροχή και ξεπέρασαν τους Καβαλιώτες μέσα στην έδρα μας. Καιρός είναι να πάρουμε ρεβάνς.

Ερώτηση: Είχαμε και τη νέα σύνθεση του Δ. Σ.

Απάντηση: Χθες συζητήθηκε η αίτηση και μέχρι να εκδοθεί η απόφαση θα ισχύει η προσωρινή διαταγή. Οκ. Σαριδάκης είναι φίλος μου επιχειρηματίας από την Αθήνα. Θα βοηθήσει σε θέματα που αφορούν τις υπηρεσίες και τις υποχρεώσεις που έχει η ομάδα.

Ερώτηση: Διοικητικά πως είναι τα πράγματα;

Απάντηση: Διοικητικά είναι ήρεμα τα νερά. Εγώ έκανα ένα άνοιγμα και απευθύνθηκα στους Παλαιμάχους, στον ΣΦΑΟΚ και στη ΛΦΚ, να έρθουν στο συμβούλιο. Δυστυχώς έφαγα… πόρτα, μάλλον πορτοπαράθυρο. Δυστυχώς δεν ήθελαν να συμμετέχουν. Προσεγγίστηκαν οι πάντες. Κανείς δεν ανταποκρίθηκε. Ο Ερασιτέχνης απέσυρε και αυτόν που είχε. Εννοώ τον κ. Νάνο. Από εκεί και μετά εμείς συνεχίζουμε. Έχουμε αναλάβει ένα πολύ δύσκολο έργο. Να σώσουμε την κατηγορία για την ομάδα. Θα χρησιμοποιήσουμε κάθε χαρτί που μπορούμε να παίξουμε εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Ερώτηση: Ακούγεται μια φήμη ότι θα πέσει μια ομάδα. Υπάρχει ένα κλίμα αισιοδοξίας ότι έρχεται μια καλή είδηση.

Απάντηση: Κοιτάξτε, το να τελειώνεις ένα πρωτάθλημα στις 30 Μαρτίου και να λες αυτά τα παιδιά, να πάνε σπίτια τους η καθίστε εδώ και κάντε κυκλάκια και να θες να λέγεσαι επαγγελματική κατηγορία, όλοι αυτοί που είναι υπεύθυνοι για την προκήρυξη πρέπει να σηκωθούν και να πάνε στα σπίτια τους… χθες. Πρέπει να διορθώσουν αυτό το οποίο έγινε, προβλέποντας για του χρόνου. Τώρα εδώ που φτάσαμε, αφού έγινε παρέμβαση στην προκήρυξη προς τα πάνω, άνετα μπορεί να γίνει προκήρυξη και προς τα κάτω, χωρίς να επηρεαστεί τίποτα. Να γίνουν δυο όμιλοι των 16 ομάδων για του χρόνου και να μπορέσει να κρατήσει το πρωτάθλημα μέχρι τέλος Απριλίου. Να πάρουν μια άλλη μορφή τα πλέι οφ, για να μπορέσει να υπάρχει κινητικότητα. Η στασιμότητα στο ποδόσφαιρο, είναι βάλτος. Μια τέτοια πρόταση, η Καβάλα, θα την επιδιώξει και θα την κυνηγήσει. Πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε, όχι μόνο για να σώσει την παρτίδα η Καβάλα για πάρτι της, που θα τη σώσει. Αν χρειαστεί υπάρχει τρόπος και πιο εύκολος.

Ερώτηση: Θα μιλήσετε καθόλου τους παίκτες;

Απάντηση: Μιλήσαμε τους παίκτες το μεσημέρι της Δευτέρας. Αντικειμενικά να τα λέμε, στο ματς με τη Νίκη Βόλου, περίμενα περισσότερο τσαμπουκά. Δεν το είχαμε στα συν αλλά έπρεπε να δείξουμε μια καλύτερη εικόνα. Είχαμε ελλείψεις αλλά δεν είδαμε να παλεύει μια ομάδα. Ένα λάθος ανέτρεψε όλο το πλάνο. Το δεύτερο γκολ μπήκε στις αρχές του β` μέρους, αν έβγαινε το ημίχρονο με 0-0, πολλά θα άλλαζαν. Δεν ήταν η Νίκη Βόλου η ομάδα που δεν παίζεται. Μια εμφάνιση δική μας, ανάλογη με του Πιερικού, μπορούσε να φέρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ερώτηση: Θέλουμε λιοντάρια μέσα στη Δράμα.

Απάντηση: Έγινε συζήτηση στα αποδυτήρια με τα παιδιά. Έχουν καταλάβει τη χρησιμότητα του παιχνιδιού. Αυτό έδειξαν. Υπήρχε διάλογος και διάσταση απόψεων, μεταξύ τους. Αυτό εμένα με χαροποίησε. Δεν υπήρχε η βουβή ατμόσφαιρα, όπως άλλες φορές που τους μιλούσαμε. Για πρώτη φορά οι παίκτες συνομίλησαν μεταξύ τους. Το κλίμα είναι καλό.

Θέλουμε την Κυριακή 11 λιοντάρια να μπούνε και να πάρουν το παιχνίδι. Θέλω και μια λεοπάρδαλη δίπλα τους.

 

Ερώτηση: Έχουν αλλάξει τα μελλοντικά σας σχέδια, σχετικά με τον ΑΟΚ;

Απάντηση: Εγώ εμμένω σε αυτό που έχω πει. Εγώ θέλω να αφήσω τον ΑΟΚ σε πολύ καλύτερη κατάσταση, απ` ότι τον παρέλαβα. Ξεκινάμε να δούμε μήπως μπορεί και βρεθεί το ιατρικό. Τα παλιά χρέη να μην βαραίνουν την ομάδα. Αυτός που θα έρθει να μπορεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα σε καλύτερη βάση. Εάν όποιος έρθει το καλοκαίρι και έχει όλα αυτά στην πλάτη, ακόμη και να μπορεί να κάνει μεταγραφές, θα είναι τέτοιες οι πιέσεις από την περσινές προσφυγές, που δε θα μπορεί να λειτουργήσει.

Δεν υπάρχει επενδυτής, αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχει κάποια τέτοια σκέψη και το καλοκαίρι.

*Ανεβάζει στροφές και ο Πόπτσης

Ουσιαστικά χθες το πρωί ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με τη Δόξα. Ο Μιχάλης Ιορδανίδης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα. Ο Πόπτσης θα είναι στη διάθεση του προπονητή. Επίσης και ο Κουρέλλας που έχει ένα μικρό πρόβλημα στη γάμπα. Ο μόνος αμφίβολος αυτή τη στιγμή είναι ο Παπαργυρίου που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ματς του Βόλου, με πρόβλημα και αυτός στη γάμπα.

Την Παρασκευή θα κριθεί η συμμετοχή του.

 

Διαβάστε επίσης