• 19 Μαΐου 2024,

Πνιγμός στη Ραψάνη

 Πνιγμός στη Ραψάνη

Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της ενώ κολυμπούσε χθες το πρωί στην Ακτή Ραψάνη, σε ένα περιστατικό που απασχόλησε την υπηρεσία, του λιμεναρχείου μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες.

Λουόμενοι είδαν την άτυχη γυναίκα, ηλικίας περίπου 70 ετών, να έχει χάσει τις αισθήσεις της και να βρίσκεται στο νερό. Την τράβηξαν στην αμμουδιά, κάλεσαν αμέσως το ασθενοφόρο, αλλά ειδοποιήθηκε και το κεντρικό λιμεναρχείο.

Το προσωπικό του ασθενοφόρου προσπάθησε φτάνοντας γρήγορα στο περιστατικό να επαναφέρει στη ζωή την άτυχη γυναίκα, χωρίς να τα καταφέρει. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Αμέσως μετά το λιμεναρχείο άρχισε να ψάχνει την ταυτότητα, τα στοιχεία δηλαδή της άτυχης γυναίκας. Όπως αποδείχθηκε ήταν στην ακτή της Ραψάνης μόνη της. Είχε μαζί της κάποια ρούχα μόνο κι έτσι έπρεπε να περάσει χρόνος για να δηλωθεί ότι δεν επέστρεψε σπίτι, στους οικείους της, προκειμένου να βρεθεί ποια είναι ακριβώς τα στοιχεία της γυναίκας.

Το περιστατικό του πνιγμού στη Ραψάνη, είναι το πρώτο για φέτος το καλοκαίρι, στις ακτές της πόλης. Έχουνε σημειωθεί δύο ακόμα. Ένα στην Θάσο και ένα στις δυτικές ακτές του νομού Καβάλας.

 

Διαβάστε επίσης