• 15 Μαΐου 2024,

Πολλά χταπόδια φέτος το καλοκαίρι …

 Πολλά χταπόδια φέτος το καλοκαίρι …

Φέτος το καλοκαίρι έχουμε πολλά χταπόδια και λιγότερα μύδια.

Αυτή είναι μια πρώτη διαπίστωση ενός ερασιτέχνη βατραχάνθρωπα που βουτάει καθημερινά και βλέπει τι παίζει κάτω απο το βυθό της θάλασσας.

Τα επόμενα 24άωρα θα κλειδώσουν οι ρυθμίσεις για τα ληξιπρόθεσμα με ελάχιστη δόση τα 15 ευρώ και μέγιστος αριθμός δόσεων οι 100.

Βέβαια για να μπορέσεις να μπείς στην ρύθμιση με μεγάλο αριθμό δόσεων και δόση 15 ευρώ θα πρέπει να περπατάς με το κεφάλι κάτω και τα πόδια πάνω.

Τα 15 ευρώ είναι μια δόση που δεν υπάρχει.

Απλά λένε οτι υπάρχει για δημιουργούν προσδοκίες στους έλληνες που παλεύουν έτσι και αλλιώς καθημερινά με τα χρέη.

Τις πιο καθαρές παραλίες της Ευρώπης διαθέτει

η Ελλάδα …

Η Ευρώπη σύμφωνα με μια έκθεση που έδωσε πρίν απο λίγες μέρες στην δημοσιότητα κάνει γνωστό οτι η Ελλάδα διαθέτει απο τις πιο καθαρές παραλίες.

Το θέμα δεν είναι αυτό.

Ξέρουμε οτι είχαμε και έχουμε απο τις πιο όμορφες και καθαρές παραλίες αλλα έχουμε πρόβλημα με τους τουρίστες που δεν έρχονται με την συχνότητα που θέλουμε και στην ποσότητα που προσδοκούμε.

Νομίζω οτι οι ελληνικές παραλίες θα πρέπει να έχουν καλύτερη τύχη.

Οι πικροδάφνες δεν θέλουν πότισμα …

Διανύουμε τις τελευταίες μέρες του Μάη και για άλλη μια φορά βγήκανε φόρα παρτίδα οι υδροφόρες του Δήμου για να ποτίσουν τις πικροδάφνες που παίζουν τον ρόλο του διαχωριστικού διαζώματος κυρίως στον δρόμο απο την Ραψάνη και μετά. Για άλλη μια χρονιά θα καταθέσουμε την ένσταση αφού είναι γνωστό οτι η πικροδάφνη είναι ένα φυτό που δεν θέλει νερό.

Έχετε δεί αγαπητοί αναγνώστες καμμία πικροδάφνη μαραμένη ;

Η πικροδάφνη είναι σαν την ελιά.

Αντέχει στα δύσκολα και δεν θέλει νερό.

Τώρα αν εκεί στον Δήμο θέλουν να ποτίζουν τις πικροδάφνες κανένα πρόβλημα.

Που ξέρεις απο το πολύ νερό μπορεί να μεταμορφωθούνε σε πλατάνια οι πικροδάφνες.

Απόψε λέω να κάνουμε ένα πάρτι …

Κατα τα άλλα πάμε καλά και πάμε καλοκαιρινά αφού το καλοκαίρι έχετε καταλάβει και εσείς οτι μας χτυπάει την πόρτα με χέρια και με πόδια.

Και αυτό το τριήμερο οι θερμοκρασίες θα είναι καλοκαιριές και ετοιμαστείτε άλλο ένα Σαββατοκύριακο να την βγάλουμε niar σε παραλία.

Προχθές ο Γιώργης μου έλεγε οτι σκέφθεται να πάει το Σαββατοκύριακο για ελεύθερο κάμπινγκ σε κάποια παραλία της Εγνατίας.

Παίζει και αυτό αν και νομίζω οτι για κάμπινγκ είναι λίγο νωρίς αφού ούτε στον Ιούνη και πατήσαμε.

Το φετεινό καλοκαίρι όπως σας έγραψα έχει πολλά χταπόδια και πολλά φίδια.

Και άντε τα χταπόδια τα τρώς.

Τα φίδια τι τα κάνεις ;

Αντιμετωπίστε σοβαρά το θέμα με τα φίδια γιατί πραγματικά υπάρχει θέμα.

Ψεκάστε , σκουπίστε και τελειώστε γιατί με τα φίδια δεν παίζουν. Έγινε μια έρευνα που έδειξε οτι η υπερβολική γυμναστική κόβει χρόνια ζωής γιατί εξαντλεί πρόωρα την καρδιά. Σωστό. Οταν είσαι κάθε μέρα στο δώσε – πάρε και στο έτσι – γιούβετσι πότε θα πάρεις ανάσες; Η καρδιά θέλει και ανάπαυλα. Το έχουν πεί οι αρχαίοι έλληνες. Πάν μέτρων άριστων. Ολα με μέτρο λεβέντες για να είμαστε πάντα σε φόρμα και πάντα υγιείς.

Αυτός ο Καρανταγιή απο το καινούργιο τούρκικο σήριαλ εκτός απο μπουνιές κάνει κάτι άλλο ; Εκτός απο την πρόεδρο του Τούρκικου δικαστηρίου με την οποία υπάρχει φλέρτ σοβαρό με όλους τους άλλους παίζει μπουνίδια. Μπουνιές και σκαμπίλια.

Τραβάει ο άνθρωπος κάτι σκαμπίλια. Και να δείτε αν και η εποχή που ξεκίνησε το συγκεκριμένο σήριαλ δεν είναι και τόσο τηλεοτική θα ξεπεράσει σε τηλεθέαση τον Σουλεϊμάν που έχει κλάσει. Είναι αυτό που λέμε οτι έχει κλάσει η νύφη και έχει σχολάσει ο γάμος.

Το σήριαλ έχει κάνει κοιλιά και πλέον μόνο φθίνουσα πορεία θα έχει απο εδώ και πέρα η τηλεθέαση.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

Διαβάστε επίσης