• 19 Μαΐου 2024,

Πολλές προτάσεις για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ

 Πολλές προτάσεις για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ

Ικανοποίηση επικρατεί στο τοπικό ΠΑΣΟΚ για τα αποτελέσματα της πρώτης προεκλογικής συνάντησης φίλων και μελών του που έγινε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης στο ξενοδοχείο «Ωκεανίς», Χθες το απόγευμα επρόκειτο να γίνει η πρώτη συνάντηση στην Καβάλα εκπροσώπων του τοπικού ΠΑΣΟΚ με εκπροσώπους της Δημοκρατικής Αριστεράς στο Νομό μας. Στη συνάντηση την Τετάρτη όλοι όσοι συμμετείχαν στη συζήτηση δεν δίστασαν να καταθέσουν προτάσεις για νέα πρόσωπα στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Νομού Καβάλας, προκειμένου να είναι ισχυρότερο σε σχέση με τις συνθήκες επιστράτευσης που επικράτησαν παραμονές των εκλογών του Ιανουαρίου.

Τα μέλη του τοπικού ΠΑΣΟΚ ξεκαθάρισαν μιλώντας μεταξύ τους ότι μία τουλάχιστον θέση πρέπει να μείνει κενή με υποψήφιο που θα υποδείξει η οργάνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς στο νομό.

Το τοπικό ΠΑΣΟΚ προετοιμάζει την αυριανή επίσκεψη στην Καβάλα – πέρασμα καθ΄ οδόν για την Αλεξανδρούπολη – της κας Γεννηματά. Στελέχη του ΠΑΣΟΚ το απόγευμα του Σαββάτου θα είναι στην Αλεξανδρούπολη για να παρακολουθήσουν την ομιλία της προέδρου του κόμματος.

Στη διαδικασία της Τετάρτης τα απλά μέλη του ΠΑΣΟΚ  έκαναν προτάσεις για το ποιοι μπορεί να ενισχύσουν το ψηφοδέλτιο ως υποψήφιοι βουλευτές. Ακούστηκαν τα ονόματα των δικηγόρων Απόστολου Αγελαράκη και Λεωνίδα Παππά, ενώ ο Μιχάλης Ντουνιάπιλεν πρότεινε την Πόπη Γερακούδη.

Προτάθηκε επίσης να συγκροτηθεί μια ολιγομελής επιτροπή που θ΄ ασχοληθεί με τις προεκλογικές δραστηριότητες του ΠΑΣΟΚ. Ακούστηκαν τα ονόματα του Κώστα Παπακοσμά, του Γιώργου Γερομάρκου και του Χριστόδουλου Μιχαλάκη.

Επαφές με στελέχη του ΠΑΣΟΚ που έχουν απομακρυνθεί από το κόμμα προτάθηκε να κάνει ο Κωστής Σιμιτσής και ο Μιχάλης Τιμοσίδης. Ακούστηκαν επίσης και ονόματα, υποψήφιων βουλευτών με το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου, που θα μπορούσαν να είναι υποψήφιοι αυτή τη φορά εφόσον το επιθυμούν, με το ΠΑΣΟΚ.

Περισσότερο ακούστηκε το όνομα του Κώστα Πούλιου. Στη διαδικασία της συνάντησης την Τετάρτη το απόγευμα, μεταξύ αυτών που μίλησαν ήταν και ο Τέλης Βαβαλέσκος. Δήλωσε ότι είναι στη διάθεση του ΠΑΣΟΚ ώστε να είναι πάλι υποψήφιος βουλευτής. Μοίρασε στη συνέλευση κείμενο θέσεων, κατέθεσε αίτημα οι θέσεις αυτές να προωθηθούν στην κομματική ιεραρχία.

 

Διαβάστε επίσης