Πολυνίκης όμιλος ο Ι.Ο.Κ. δήμου Παγγαίου

 Πολυνίκης όμιλος ο Ι.Ο.Κ. δήμου Παγγαίου

Ο Ναυτικός όμιλος Καβάλας διοργάνωσε τους Ιστιοπλοικούς αγώνες 8ο Κύπελλο  “ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΕΦΑΛΑΣ 2012” και 5ο Κύπελλο “ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ OPTIMIST  ΚΑΒΑΛΑ 2012” στις 25 & 26 Αυγούστου 2012 στο θαλλάσιο χώρο ανοιχτά της Καλαμίτσας. Οι καιρικές συνθήκες που επικράτησαν και τις δύο ημέρες  ήταν σχετικά καλές για το άθλημα της Ιστιοπλοϊας και έτσι πραγματοποιήθηκαν δύο ιστιοδρομίες στο 5ο Κύπελλο ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ OPTIMIST και 6 στο 8ο Κύπελλο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΕΦΑΛΑΣ.
Στους αγώνες συμμετείχαν έξι όμιλοι της περιφέρειας Β.Ελλάδος και ένας της περιφέρειας Θεσσαλονίκης. Οι όμιλοι ήταν οι εξείς: Ν.Ο.ΚΑΒΑΛΑΣ , Ν.Ο.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ , Ν.Ο.ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ , Ι.Ο.Κ.ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ,Ν.Ο.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ , Ο.Φ.Θ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ και ο Ο.Φ.Θ.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Ο Όμιλος μας συμμετείχε με 14 αθλητές  οι οποίοι ήταν:
Κων/νος Haug, Στάθης Μισιρλής, Αλέξης Μουτσόπουλος, Ηλίας Φιωτάκης, Δημήτρης Πίπης, Άγγελος Ανάσογλου, Σταύρος Βρυώνης, Αλεξάνδρα Μανίτσα, Ραφαηλία Μωυσίδου, Αντωνία Φιωτάκη, Χρύσα Χατζηφραντζή, Πηνελόπη Κιτσούλη, Στέλλα Θεοφανίδου και Νικολέτα Βουχάρα.

Οι διακρίσεις που κατέκτησαν οι αθλητές μας είναι οι εξείς:

5o Κύπελλο ΑΝΑΠΤΗΞΗΣ OPTIMIST KABAΛΑ 2012
κατηγορία OPTIMIST ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2002
1η θέση ΡΑΦΑΗΛΙΑ ΜΩΥΣΙΔΟΥ
κατηγορία OPTIMIST ΠΑΙΔΩΝ 2003 & ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ
2η θέση ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΙΠΗΣ
κατηγορία OPTIMIST ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2004 & ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ
2η θέση ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΑΝΙΤΣΑ

8ο Κύπελλο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΕΦΑΛΑΣ 2012
κατηγορία OPTIMIST ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΤΩΝ 11
3η θέση ΡΑΦΑΗΛΙΑ ΜΩΥΣΙΔΟΥ
κατηγορία OPTIMIST ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΝ 11
3η θέση ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΚΙΤΣΟΥΛΗ
κατηγορία γενική LASER RDL
2η θέση ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΟΓΛΟΥ
3η θέση ΣΤΕΛΛΑ ΘΕΟΦΑΝΙΔΟΥ
κατηγορία  γενική LASER 4,7
1η θέση  ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΒΟΥΧΑΡΑ

Στην Νικολέτα Βουχάρα απονεμήθηκε στην κατηγορία LASER 4,7 και το τριετές επαμειβόμενο έπαθλο το οποίο  αθλοθετήθηκε από τον κο Κώστα Πολυχρονίδη πρώτο Έφορο του τμήματος του Ν.Ο.Καβάλας το 1979.

Ο Πρόεδρος κος Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος και το Δ.Σ. το Ομίλου συγχαίρει όλους τους αθλητές του για τις επιδόσεις τους καθώς επίσης και τον προπονητή Στράτο Κοσμόγλου και τους εύχεται πάντα επιτυχίες στην καινούρια αγωνιστική χρονιά που ξεκίνησε.

Διαβάστε επίσης