Προβληματισμένος ο Β. Καγκαΐδης

 Προβληματισμένος ο Β. Καγκαΐδης

Ακόμη και ο δικηγόρος Βασίλης Καγκαΐδης, ένα από τα πιο σταθερά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή, δηλώνει προβληματισμένος για τα όσα συμβαίνουν στο κόμμα, δηλαδή το γεγονός της διάσπασης λογω της πρωτοβουλίας του Γιώργου Παπανδρέου να ιδρύσει κόμμα δικό του.

Ο Β. Καγκαϊδης δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Πιθανότερο είναι να ταχθεί υπέρ του ΠΑΣΟΚ. Άλλωστε συμμετέχει στις συναντήσεις που γίνονται αυτό το διάστημα στην πόλη μας.

Χθες τυχαία συναντηθήκαμε μαζί του κι απ΄ ότι φαίνεται το απλό υπό άλλες συνθήκες δημοσιογραφικό ερώτημα έφερε το συμπολίτη δικηγόρο σε δύσκολη θέση. Άλλωστε τα πράγματα είναι έτσι κι αλλιώς δύσκολα. Ο Β. Καγκαϊδης είπε τα εξής: «Με βρίσκεις στο δρόμο και με ρωτάς πάρα πολύ σοβαρά πράγματα. Δεν είναι τόσο δύσκολα από την άποψη ότι όταν υπάρχουν δυο κομμάτια – αν μια βέργα την κόψεις στα δύο είναι δύο, εάν είναι ένα, είναι ένα – κατά τη γνώμη αυτό έπρεπε να το σκεφτούνε κι οι δυο πλευρές, να μην υπήρξε, να μην  υπάρχει διάσπαση. Η διάσπαση, ο κατακερματισμός, οδηγεί σε δρόμους χωρίς επιστροφή. Ας ελπίσουμε ότι σε κάποια στιγμή θα βάλουνε μυαλό  και να συναντηθούν. Μέχρι τις 13 του μηνός έχουνε την ευχέρεια και να σκεφτούν τι θα κάνουν. Τι περιμένεις από εμένα να πω;

ΕΡ: Ο Βασίλης Καγκαΐδης με ποια απ΄ τις δύο μεριές είναι;

ΑΠ: «Εγώ είμαι… Η μία βέργα σπάζει εύκολα, οι δύο βέργες δε σπάζουν. Είμαι με την ένωση. Ισχύς του ενός. Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κι αδιαίρετο».

 

Διαβάστε επίσης