• 2 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΓΕΝΑΡΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΓΕΝΑΡΗ 2015

Δύο ημέρες έμειναν μέχρι τα κόμματα να γνωστοποιήσουν στο Πρωτοδικείο Καβάλας τα ονόματα των υποψήφιων βουλευτών. Χθες ο Πάνος Καμμένος ήταν στη Χρυσούπολη κι ανακοίνωσε το ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛΛ στο οποίο συμμετέχει ο δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Παππάς. Οριστικοποιήθηκε το ψηφοδέλτιο της ΝΔ με νέα πρόσωπα τη Βάσω Παπουτσή Μήττα και τον Λάζαρο Τσαταλμπασίδη. Επαναλήφθηκε χθες η ψηφοφορία στο ΣΥΡΙΖΑ Νέστου. Πρώτος ήταν πάλι ο Γιάννης Ταστσόγλου. Πιο κοντά στο ψηφοδέλτιο η Αλεξάνδρα Τσανάκα. Συνεχίζονται οι αναζητήσεις υποψηφίων στο ΠΑΣΟΚ. Ουδέν νεότερο από το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου που πάντως έχει υποστηρικτές και στην πόλη μας. Ο Γιώργος Πολυχρονίδης και ο Χρήστος Αργυρόπουλος από τη Γραβούνα πιθανοί υποψήφιοι βουλευτές με το ΛΑΟΣ.

 

Πρωτοφανείς έλεγχοι έγιναν τον προηγούμενο μήνα σε όλο το Νομό Καβάλας από την Τελωνειακή υπηρεσία σχετικά με την παραγωγή τσίπουρου. Οι έλεγχοι εκτός από εντατικοί πραγματοποιούνταν όλο το 24ωρο. Ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες σημειώθηκαν σήμερα το πρωί στην πόλη και το Νομό Καβάλας. Έως χθες βράδυ δεν υπήρχαν προβλήματα. Επαναλειτουργούν από σήμερα τα σχολεία. Άρχισαν τα μαθήματα στο ΤΕΙ, από τις 19 Γενάρη εξεταστική περίοδος τριών εβδομάδων. Επαναλειτουργούν σήμερα τα δικαστήρια. Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την διάρρηξη ΑΤΜ στη Νικήσιανη από το οποίο οι δράστες πήραν περισσότερα από 100.000 ευρώ. Σταθερότητα και σχηματισμό κυβέρνησης ζητούν οι έμποροι της Καβάλας που εκτιμούν ότι η προεκλογική περίοδος επηρεάζει την κίνηση στην αγορά. Την Δευτέρα αρχίζουν οι εκπτώσεις. Πιο νωρίς η Ενεργειακή Αιγαίου θα αρχίσει τις γεωτρήσεις στο Πεδίο «Ε». Οι πρώτες γεωτρήσεις θα γίνουν τον Μάρτιο στο κοίτασμα του Πρίνου.

 

Την Κυριακή το πρωί κόβει την πίτα της στο ξενοδοχείο Ωκεανίς η Θασιακή Ένωση. Μία ακόμη διαδραστική Κυριακή θα περάσουν παιδιά στο Μουσείο Μοχάμετ Άλι. Ολοκληρώνεται το πρωί στο Λούσυ το πανελλήνιο πρωτάθλημα κάτω των 18 και κάτω των 20 ετών. Την Κυριακή το απόγευμα στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» η τελευταία παράσταση για το κοινό του έργου «Σχολείο για κλόουν». Την Κυριακή το πρωί κόβει την πίτα του στο καταφύγιο του Παγγαίου ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας.

 

Ψάχνει και περιμένει απαντήσεις ο ΑΟΚ για την απόκτηση επιθετικού ποδοσφαιριστή. Απογευματινή η σημερινή προπόνηση. Συνεχίζει τη προετοιμασία της η Ένωση για το ματς του Σαββάτου με τη Λειβαδιά. Σε χθεσινό παιχνίδι στο Βερούλειο Ηρακλής- Αετός Ορφανού 2-1. Σήμερα στο ίδιο γήπεδο ΑΕΚ- Νέστος.

 

 

 

Διαβάστε επίσης