Προεκλογικές δηλώσεις Κ. Παπακοσμά

 Προεκλογικές δηλώσεις Κ. Παπακοσμά

Ο περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Παπακοσμάς, δεν έκρυψε χθες, μιλώντας στην τηλεόραση της Πρωϊνής, ότι ξεκίνησε ήδη η προεκλογική προσπάθεια της ομάδας Γρανά. Των υποψήφιων δηλαδή υπό τον Αρχέλαο Γρανά, για την περιφερειακή ενότητα Καβάλας.

Η δήλωση του Κώστα Παπακοσμά, αναφέρει τα ακόλουθα: «Φυσικά έχει ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος. Εμείς βέβαια δεν είμαστε μακριά από τον κόσμο κι από τα προβλήματά του. Από την επομένη μέρα που αναλάβαμε τη διοίκηση εδώ στην περιφερειακή ενότητα, είμαστε κοντά στους πολίτες και προσπαθούμε για την επίλυση των προβλημάτων στο πλαίσιο φυσικά των αρμοδιοτήτων μας Αυτό που για μας έχει πρωταρχική σημασία είναι η επικοινωνία με τον κόσμο. Να γνωρίζουμε τα προβλήματα και να προσπαθούμε να δίνουμε λύσεις, στο πλαίσιο πάντα των αρμοδιοτήτων μας αλλά και της γενικότερης πολιτικής κι αυτοδιοικητικής κατάστασης που επικρατεί. Θα ηθελα να πω ότι για μας αυτά τα τρισήμιση περίπου χρόνια η παρουσία μας στην περιφερειακή ενότητα ήταν ιδιαίτερα σημαντικά, κυρίως όσον αφορά την αλλαγή στο ήθος και το ύφος της άσκησης της εξουσίας. Είναι σημαντικό ότι οι πόρτες στο γραφείο του κ. Γρανά αλλά και όλων των περιφερειακών συμβούλων ήταν πάντα ανοικτές. Είμασταν δίπλα στους πολίτες και πιστεύω ότι αυτό ο κόσμος το έχει εκτιμήσει και το εκτιμά. Άρα για μας η προεκλογική «εκστρατεία» – θα το έλεγα έτσι – είναι από την πρώτη μέρα παρουσίας μας εδώ, δηλαδή από την 1-1-2011. Και βέβαια όσο φτάνουμε στις εκλογές, κορυφώνεται και η δική μας υποχρέωση στους πολίτες για το τι έχει γίνει στην περιφερειακή ενότητα, το τι δεν κάναμε και το τι προτιθέμεθα να κάνουμε στο μέλλον. Επαναλαμβάνω σ΄ αυτές τις εκλογές οι πολίτες θα ψηφίσουν πρόσωπα, θα ψηφίσουν συμπεριφορές, θα ψηφίσουν τους ανθρώπους εκείνους που ήτανε κοντά τους όλα αυτά τα χρόνια.

Βεβαίως δεν είχαμε κανένα μαγικό ραβδάκι για να λύσουμε όλα τα προβλήματα και βεβαίως και το κυριότερο δεν είπαμε ψέματα στους πολίτες. Μπορεί να στεναχωρέσαμε πολλούς διότι δε δώσαμε λύσεις, όμως σε μία χώρα που πραγματικά τα προηγούμενα χρόνια και σήμερα αντιμετωπίζει δεκάδες προβλήματα, η δική μας παρουσία είχε να κάνει κυρίως με τη συμπεριφορά και την αλλαγή του τρόπου διοίκησης. Και εν κατακλείδι θέλω να πω ότι στην αυτοδιοίκηση ψηφίζουμε πρόσωπα, ψηφίζουμε συμπεριφορές, ψηφίζουμε τους ανθρώπους εκείνους που μπορούνε να μπούνε μπροστά και δώσουνε λύσεις στα μικρά αλλά και στα μεγάλα προβλήματα του τόπου».

 

 

 

Διαβάστε επίσης