Προλαβαίνει μέχρι τις 13 του μήνα να έρθει και πάλι η Ευγενία ;

 Προλαβαίνει μέχρι τις 13 του μήνα να έρθει και πάλι η Ευγενία ;

Παραιτήθηκε τελικά ο Μεϊμαράκης απο μεταβατικός πρόεδρος αφού έκανε πρώτα αντιπρόεδρο τον κ.Πλακιωτάκη και του ανέθεσε την αποστολή ώς αρχηγός πλέον του κόμματος να οδηγήσει την Νέα Δημοκρατία στην εκλογή νέου προέδρου.

Ο Μεϊμαράκης και καλά παραιτήθηκε για χάρη της ενότητα του κόμματος αλλα αυτά είναι παπαριές.

Ο Μεϊμαράκης παραιτήθηκε γιατί αυτό του ζήτησε ο Καραμανλής.

Δεν είναι λίγοι μέσα στην Νέα Δημοκρατία που πιστεύουν οτι η εκτόνωση της κατάστασης θα ξεκινήσει απο την παραίτηση του Μεϊμαράκη που έχει σημασία να ξεκινήσει την κούρσα της εκλογής απο την ίδια αφετερία με τους άλλους.

Είναι βαθειά νυχτωμένοι όλοι αυτοί που πιστεύουν οτι η παραίτηση Μεϊμαράκη θα λύσει το πρόβλημα της Νέας Δημοκρατίας που βρίσκεται στο χείλος όχι του γκρεμού αλλα της διάσπασης.

Όλες αυτές τις μέρες γίνονται δηλώσεις απο διάφορους μέσα στο κόμμα και απο τους ίδιους τους υποψηφίους που  λειτουργούν ώς σπόροι διασποράς και το πραγματικό μέγεθος της κρίσης στην οποία έχει μπεί η Νέα Δημοκρατία μετά το φιάσκο της Κυριακής θα το κατανοήσουμε μετά την διαδικασία της εκλογής η οποία όπως φαίνεται θα μπορέσει να γίνει με επιτυχία στις 13 του μήνα αφού την έχουν πιασμένη απο παντού.

Ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα την Κυριακή 13 του μήνα η διαδικασία θα προχωρήσει και δεν πρόκειται ν γίνει καμμιά στραβή.

Και να γίνει θα την ισιώσουν.

Δεν την ξαναπατάνε.

Βέβαια αξίζει να σημειωθεί οτι λίγη ώρα μετά την παραίτηση του Μεϊμαράκη απο υπηρεσιακός πρόεδρος του κόμματος την παραίτηση του υπέβαλε και ο Παπαμιμίκος απο πρόεδρος της ΚΕΦΕ αναλαμβάνοντας το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί για όλα όσα γίνανε την προηγούμενη Κυριακή.

Για την εμπειρία του Άδωνι ώς υποψήφιος αρχηγός για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας και το φιάσκο της Κυριακής μίλησε προχθές στην εκπομπή του Θέμου η Ευγενία Μανωλίδου η οποία είπε οτι απο το προηγούμενο βράδυ ο σύζυγος της , που τελικά αποδυκνείεται οτι διαβάζει βουλομένο γράμμα, της είπε οτι είχε καταλάβει οτι κάτι δεν πήγαινε καλά αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί οτι η αρχική εμπλοκή θα οδηγούσε σε ματαίωση της εκλογικής αναμέτρησης.

Το μόνο που δεν έκανε η Ευγενία είναι να μας πεί τις προβλέψεις της για τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής αφού είναι σχεδόν βέβαιο οτι θα υπάρξει και δεύτερος γύρος.

Πρόβλημα μετά την ρήξη του Ρώσικου μαχητικού απο τους Τούρκους που υποστηρίζουν οτι το ρίξανε γιατί παραβίασε τον εναέριο χώρο τους.

Και τον παραβίασε για 17 δευτερόλεπτα αναφέρει ένα απόρρητο έγγραφο αλλα η ζημιά έγινε αφού πλέον η κατάσταση στην περιοχή είναι ιδιαίτερα τεταμένη και οι σχέσεις ανάμεσα σε Τουρκία και Ρωσία οριακές.

Φοβάμαι οτι η αλαζονεία του Ερντογάν μπορεί να μας οδηγήσει σε ακραίες αντιδράσεις και να έχουμε σοβαρό πρόβλημα.

Μακάρι να πέσω έξω αλλα όλα αυτά που ζούμε είναι αποτέλεσμα της μεγαλομανίας των Τούρκων να το παίξουν υπερδύναμη των Βαλκανίων.

Απο εκεί που μας λέγανε οτι το αργότερο τα capital control θα φύγουν απο την ζωή μας αρχές 2016 τώρα μας λένε οτι στην καλύτερη θα γίνει η άρση τους την άνοιξη του 2016.

Όπως θα έχετε διαπιστώσει υπάρχει ένας large προγραμματισμός και υπολογισμός που μας μεταφέρει απο τις αρχές του νέου έτους στην άνοιξη του 2016.

Βλέπω όταν θα φτάνουμε στον Μάρτη να μας αναβάλουν την άρση για το καλοκαίρι και έτσι να τον φάμε τον μισό χρόνο.

Υπάρχει μπέσα στην Ελλάδα ρε λεβέντες ;

Άλλα που λένε την Παρασκευή την Δευτέρα τα έχουν πάρει πίσω αν αν δεν έχουν κάνει ακριβώς τα αντίθετα.

Όσοι έχετε το κουράγιο και την οικονομική ευχέρεια μπορείτε να μπείτε απο τώρα στο TAXIS και να πληρώσετε τα τέλη κυκλοφορίας του οχήματος σας.

Άντε και με τις υγείες σας.

Θα τα ξαναπούμε και πάλι αύριο το πρωί. Να είστε καλά και να έχετε το νού σας.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης