• 18 Μαΐου 2024,

Προυπόθεση στην υλοποίηση του πολιτικού σχεδιασμού της κυβέρνησης είναι να φανεί φώς στην άκρη του τούνελ …

 Προυπόθεση στην υλοποίηση του πολιτικού σχεδιασμού της κυβέρνησης είναι να φανεί φώς στην άκρη του τούνελ …

Σύμφωνα με τον πολιτικό σχεδιασμό της κυβέρνησης μετά τις παροχές που θα προκύψουν απο το πρωτεγενές πλέονασμα που σύμφωνα με τα στοιχεία των κυβερνητικών θα ξεπεράσει τα 500 εκατομμύρια ευρώ θα έρθουν οι εκλογές για τον πρόεδρος της Δημοκρατίας που θα είναι κοινής αποδοχής και 1 χρόνο μετά βουλευτικές εκλογές οι οποίες θα γίνουν το 2016.

Αυτή είναι η σειρά και έτσι τα έχει στο μυαλό του ο Σαμαράς που πρίν απο όλα αυτά θέλει να διαπραγματευτεί και μάλιστα με επιτυχία το ελληνικό χρέος.

Αυτό θα γίνει την άνοιξη του 2014 πάνω στις Δημοτικές εκλογές και καταλαβαίνετε οτι επιτυχία για την ελληνική κυβέρνηση σημαίνει νέο κούρεμα και για να πάρουμε μια βαθειά ανάσα που δικαιούμαστε αλλα και για να γίνει το χρέος μας πραγματικά βιώσιμο.

Οσο αφορά τον πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Σαμαράς απο τώρα σημειώνει οτι μπορεί να προέρχεται και απο τον χώρο της αριστεράς θέλωντας έτσι να στείλει ένα μηνύμα ενότητας και εθνικής ομοψυχάις.

Ολα αυτά βέβαια που έχει στο μυαλό του ο Σαμαράς για να γίνουν χωρίς απρόοπτα θα πρέπει να πάει καλά η ελληνική οικονομία , να δοθεί έμφαση στην ανάπτυξη και στην μείωση της ανεργίας.

Ο ελληνικός λαός θυσιάζεται καθημερινά για ένα καλύτερο αύριο.

Θα πρέπει άμεσα οι έλληνας να δούνε να βελτιώνονται το βιοτικό του επίπεδο και να απομακρύνονται οι εφιάλτες που έχει φέρει η κρίση και μας έχουν στοιχειώσει.

Καλές είναι οι προβλέψεις και ο σχεδιασμός αλλα έχουμε περάσει στην φάση που όλα αυτά που μας λέει ο Σαμαράς εδώ και μήνες πρέπει να τα ζήσουμε.

 

Το διπλό ΟΧΙ

της τρόϊκας

Κατα τα άλλα εκτός απο την καλοκαιρία του Σαββατοκύριακου με τους νοτιάδες να στέλνουν στην παραλία αρκετούς Καβαλιώτες το Σάββατο τα νέα που υπάρχουν δεν είναι καλά αφού η τρόϊκα είπε διπλό οχι στην ελληνική κυβέρνηση και για την μείωση του φόρου του πετρελαίου θέρμανσης αλλα και για την διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων για την λήψη του επιδόματος θέρμανσης.

Αυτό σημαίνει οτι πάμε για ένα χειμώνα τον οποίο έχουμε χάσει πρίν ακόμα ξεκινήσει.

Εχουμε κρυώσει πρίν ακόμα πέσει η θερμοκρασία αφού με το διπλό αυτό ΟΧΙ είναι ξεκάθαρο οτι έχουμε να ανέβουμε άλλο ένα Γολγοθά κατά την διάρκεια του χειμώνα.

Βέβαια η κυβέρνηση στην διπλή αυτή άρνηση – λέει- το ρεπορτάζ οτι ήταν αρνητική αλλα κανείς δεν γνωρίζει πόσο μπορεί να αντέξει αυτή η άρνηση αφού είναι γνωστό οτι απο την αρχή του αγώνα αυτού με τους δανειστές μας οι αντοχές αντίδρασης και αντίστασης είναι αν οχι μηδενικές , είναι πολύ περιορισμένες.

Θα το παλέψουμε για τα μάτια του κόσμου και σίγουρα πάλι για τα μάτια του κόσμου πάλι κάτι θα κερδίσουμε αλλα θα είναι ψίχουλα μπροστά σε αυτά που διεκδικούσαμε.

Ίσα – ίσα για να χρυσώσουν το χάπι.

Αυτό δεν γίνεται κάθε φορά που έχουμε να κάνουμε με την τρόϊκα ;

Ζητάμε 10 παίρνουμε το 1 και μας κάνουν να αισθανόμαστε τυχεροί που καταφέραμε και πήραμε αυτό το 1.

 

Η μεγάλη μάχη ξεκινάει …

Σήμερα Δευτέρα είναι μεγάλη μέρα για τα δύο μεγάλα κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας (ΜΕΓΚΑ και ΑΝΤ 1) αφού ξεκινάνε οι πρωϊνές εκπομές που αποτελούν και το βαρύ πυροβολικό των καναλιών με ΣΚΟΡΔΑ και ΛΙΑΓΚΑ απο την μια και ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ και ΚΟΡΟΜΗΛΑ απο την άλλη.

Το δίδυμο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ – ΚΟΡΟΜΗΛΑ έχει ένα προβάδισμα στην μάχη της τηλεθέασης γιατί και οι δύο είναι παλιές καραβάνες και γνωρίζουν αυτό το παιχνίδι να το παίζουν καλύτερα απο τους άλλους δύο που είναι μεν πιο φρέσκοι αλλα δεν έχουν το τηλεοπτικό εκτόπισμα των άλλων δύο.

Οσο αφορά τέλος το άνοιγμα της αγορά την 28η του Οκτώβρη αν έρθουν πολλοί Βαλκάνιοι εγώ είμαι υπέρ του ανοίγματος και αν υπάρχουν αντιδράσεις να ανοίξουν όσοι θέλουν.

Με το ζόρι τίποδα δεν γίνεται.

Αυτό που έχει επιταγές τέλος του μήνα και τρέχει να τις καλύψεις θα ανοίξει απλά τα πράγματα.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης