• 25 Απριλίου 2024,

Πρώτη πτήση τσάρτερ απ΄ το Παρίσι

 Πρώτη πτήση τσάρτερ απ΄ το Παρίσι

Στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης προσγειώνεται σήμερα το πρωί αεροπλάνο προερχόμενο από το Παρίσι. Είναι ίσως η πρώτη φορά που το αεροδρόμιο της Χρυσούπολης Μ. Αλέξανδρος συνδέεται με πτήση τσάρτερ με την πρωτεύουσα της Γαλλίας.

Όσοι έρχονται είναι τουρίστες γαλλοεβραίοι που θα έχουν όμως τελικό προορισμό την Αλεξανδρούπολη. Πρόκειται για τα θετικά αποτελέσματα της τουριστικής προβολής στην έκθεση του Λούβρου τον προηγούμενο χειμώνα.

Για «κακή τύχη» της Καβάλας όμως, τρεις ομάδες γαλλοεβραίων τουριστών, που εκτός από σήμερα θα έρθουνε στη Χρυσούπολη, 8 και 9 Αυγούστου, θα κάνουν τελικά διακοπές στην Αλεξανδρούπολη, αφού στην Καβάλα δεν βρήκαν άδειο δωμάτιο ξενοδοχείου.

Οι γαλλοεβραίοι θα περιοδεύσουν γενικώς στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Μέτρα ασφαλείας θα υπάρχουν ενισχυμένα για την άφιξη των γαλλοεβραίων τουριστών και σήμερα στο αεροδρόμιο. Οι αρχές έχουνε στο μυαλό τους το τι έγινε πρόσφατα στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας και λαμβάνουν προληπτικά μέτρα ασφαλείας φοβουμενοι μήπως επαναληφθεί ίδιο περιστατικό.

 

Διαβάστε επίσης