Πρώτη σύσκεψη για το αεροπορικό σόου του Ιουνίου

 Πρώτη σύσκεψη για το αεροπορικό σόου του Ιουνίου

Στις 9 και μισή  το πρωί, ο Παναγιώτης Γεωργιάδης, διευθυντής του αεροπορικού σόου της Καβάλας, βρέθηκε στο δημαρχείο, σε προγραμματισμένο ραντεβού με το δήμαρχο Κωστή Σιμιτσή.

Σ΄ αυτή τη συνάντηση επιβεβαιώθηκε η απόφαση του Δήμου Καβάλας να στηρίξει και το επόμενο αεροπορικό σόου, που καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα γίνει στην Καβάλα, τον Ιούνιο του 2014.

Ο Παναγιώτης Γεωργιάδης αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον Κωστή Σιμιτσή, βάδισε μαζί με τον αντιδήμαρχο Χριστόδουλο Μιχαλάκη στο διοικητήριο, όπου τους περίμενε ο αντιπεριφερειάρχης Αρχέλαος Γρανάς. Εκεί πραγματοποιήθηκε η πρώτη σύσκεψη για την έναρξη προετοιμασίας της διοργάνωσης. Ενώ και η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης δηλώνει τη συμμετοχή της, στο αεροπορικό σόου του 2014.

Ο Παναγιώτης Γεωργιάδης ήταν απολύτως έτοιμος να κάνει καινούριες προτάσεις για ένα αεροπορικό και ναυτικό σόου που μπορεί να διαρκέσει μέχρι και έξι μέρες, ενώ δύναται να συνοδευτεί από παράλληλες εκδηλώσεις τύπου cosmopolis.

Ο κ. Γεωργιάδης που είναι πάντα ο επικεφαλής της διοργάνωσης, μαζί με το Δήμο Καβάλας και την περιφερειακή ενότητα Καβάλας, συμφώνησαν να πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες μία ακόμη μεγαλύτερη σύσκεψη με το ίδιο θέμα, όπου θα κληθούν να παραστούν και να εμπλακούν στη διοργάνωση, το Επιμελητήριο, οι ξενοδόχοι, οι καφεζυθοπώλες κι όποιοι άλλοι το επιθυμούν, προερχόμενοι από τον ιδιωτικό τομέα.

Στον προϋπολογισμό του Δήμου Καβάλας που εγκρίθηκε πρόσφατα, υπάρχει κονδύλιο 25.000 ευρώ για το αεροπορικό σόου του 2014.

Την περασμένη Δευτέρα το απόγευμα στο περιθώριο εκδήλωσης που έγινε στην Καβάλα, ο Αρχ. Γρανάς προσέγγισε τον επικεφαλής της Ενεργειακής Αιγαίου Μαθιό Ρήγα. Ζήτησε βοήθεια – χορηγία- για τη διοργάνωση του αεροπορικού σόου, κι ο κ. Ρήγας δέχθηκε πρόθυμα. Θεωρείται λοιπόν σίγουρο ότι η Ενεργειακή Αιγαίου θα είναι από τις εταιρίες χορηγοί, που θα στηρίξουν το καινούριο αεροπορικό σόου.

Σε αυτόν τον τομέα θα δοθεί προτεραιότητα, να βρεθούν κι άλλοι χορηγοί, ώστε από τη μια ο προϋπολογισμός του γεγονότος να είναι μεγαλύτερος από τα προηγούμενα χρόνια, από την άλλη η συμμετοχή της τοπικής αυτοδιοίκησης – λόγω εύρεσης νέων χορηγών – να περιοριστεί – αν είναι δυνατόν – σε μικρότερα ποσά από αυτά που διατέθηκαν στη διοργάνωση του 2013.

 

 

Διαβάστε επίσης