• 6 Μαΐου 2024,

Πω – πω μια κανονιά !

 Πω – πω μια κανονιά !

Να ετοιμάζεστε για τα μέτρα που ψηφίζονται και ανακοινώνονται.

Αυτή είναι η σειρά και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχουμε στο μυαλό στις αρχές της άλλης εβδομάδας θα βαρέσουν τα κανόνια.

Δεν ξέρω αν ΄θα είναι κανόνια του ΝΑΒΑΡΟΝΕ αλλα σίγουρα θα είναι κανόνια.

Πάντως είναι αλήθεια οτι μετά τις απεργιακές κινητοποιήσεις την Τετάρτη σε όλη την Ελλάδα που ο κόσμος κατέβηκε μαζικά στις παλτείες η κυβέρνηση κάνει μια προσπάθεια να το χρυσώσει το χάπι αφήνωντας να εννοηθεί με διάφορους τρόπους οτι τα μέτρα δεν θα είναι και τόσο τραγικά όσο τα περιμένει ο ελληνικός λαός.

Παπάρια λέω εγώ αφού οτι μέτρα και να είναι θα πονέσουν αφού θα έρθουν να πέσουν πάνω σε όλα τα προηγούμενα.

Ελληνες βαστάτε γιατί δεν γίνεται αλλιώς.

Σύμφωνα με τον Σαμαρά μετά το σόκ των μέτρων αυτών που θα είναι τα τελευταία θα έρθουν οι καλύτερες μέρες αφού αν ψηφίσουμε τα μέτρα τότε μόνο θα πάρουμε και τα λεφτά της επόμενης δόσης που είναι αρκετά και ένα μέρος τους θα πέσει στην αγορά για να ενισχυθεί η ρευστότητα.

Φουσκώνει

το μάγμα !

Οι επιχειρήσεις βογγάνε και πλέον οι περισσότεροι επιχειρηματίες προσπαθούνε να βρούνε την ισορροπία τους πάνω στα χρέη που φουσκούνων όσο περνάνε οι εβδομάδες και οι μήνες όπως φουσκώνει το μάγμα κάτω απο την Σαντορίνη και έχει θορυβήσει τους επιστήμονες.

Πάντως το κορίτσι της σημερινής μας φώτο επέλεξε για να απλώσει το κορμί της σε μια παραλία της Σαντορίνης και όπως δήλωσε αποκλειστικά΄ στην στήλη μας δεν ένιωσε στο κορμί της κανενός είδος φούσκωμα που να έρχεται απο κάτω και να έχει τάση εκτόνωσης.

 

Την ζωή που ονειρεύονται όλοι οι άνδρες κάνει ο Σουλεϊμάν

Έχω πάθει πλάκα με το σήριαλ Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπή με τον Σουλεϊμάν να έχει γεμίσει το παλάτι παιδάκια.

Είναι αβέρτα στα χαλβέτ και κανείς δεν μπορεί να του πεί κουβέντα.

Φεύγει απο την αγκαλιά της μίας και πέφτει στην αγκαλιά της άλλης.

Εγώ το επεισόδιο που είδα προχθές είμαστε σε μια φάση που οι μισές γυναίκες του χαραμιού μόλις έχουν γεννήσει τα παιδιά του Σουλεϊμάν και οι άλλες μισές φουσκώνουν αφού έγινε γίνει η επέλαση των βαρβάρων.

Δηλαδή καθόμουνα και σκεφθόμουνα οτι ο Σουλεϊμάν ο μεγαλορεπής ήτανε όλη την ημέρα στα χαλβέτια και δεν σήκωνε κεφάλι απο τα δώσε και πάρε.

Ωραία ζωή έκανε ο τύπος.

Την ζωή που έκανε ο Σουλεϊμάν την ονειρεύεται κάθε άνδρας.

Λεφτά πολλά γυναίκες πολλές και σεβασμός απο όλους.

Και επειδή πολλά ακούγονται για τα τούρκικα τα σήριαλ εγώ που δεν τα βλέπω δηλώνω οτι δεν ενοχλούμαι καθόλου που τα περισσότερα σήριαλ σήμερα στην ιδιωτική τηλεόραση είναι τούρκικα αφού κανείς δεν σε υποχρεώνει να τα δείς.

Σας έπιασε κανείς απο τον γιακά για να τα δείτε με το ζόρι ;

Την ίδια ώρα που παίζονται τα τούρκικα σήριαλ σε Αντ1 και Μεγκα η ΕΤ3 έχει πολύ ωραία ντοκυμαντέρ για τα ζώα της Αυστραλίας.

Αν δεν γουστάρετε γυρίστε το κανάλι και τέλος το παραμύθι.

Θα σκίσει ο Παπακαλιάτης !

Με μεγάλη αγωνία περιμένω την ταινία του Παπακαλιάτη “Αν” που έρχεται τέλη Νοέμβρη στην μεγάλη αίθουσα με τον Χριστόφορο να πρωταγωνιστεί να σεναριογραφεί και να σκηνοθετεί.

Τρία σε ένα.

Απο το τρέυλερ της ταινίας που είδα είναι οι γνωστές ιστορίες αγάπης του Παπακαλιάτη που σίγουρα κάπου έχουν κουσούρι και δημιουργούν μια πλοκή που προκαλεί κοντράστ συναισθημάτων αφού αν και φανατικός της μελαγχολίας ο Παπακαλιάτης πάντα σε ολα του τα σήριαλ είχε και αρκετές δόσεις χιούμορ.

Και να ξέρετε οτι η ταινία του Παπακαλιάτη στην χώρα μας θα σπάσει τα ταμεία.

Συνεχίζεται το καλοκαίρι …

Κατά άλλα πάμε καλά και πάμε καλοκαιρινά αφού 30 βαθμοί τον Σεπτέμβρη είναι καλοκαίρι.

Δεν λέμε οχι σε αυτήν την μικρή παράταση του καλοκαιριού που θα συνεχιστεί όλη αυτήν την εβδομάδα και ίσως το πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη.

Σας το έγραψα και σας το ξαναγράφω οτι σύμφωνα με τα ημερομήνια μέχρι και τα Χριστούγεννα θα είμαστε με ήπια καιρικά φαινόμενα.

Μακάρι γιατί με το πετρέλαιο φέτος θα υπάρχει θέμα. Στην αρχή του χειμώνα θα κάψουμε αυτό που μας έχει περισσέψει απο πέρυσι και μετά θα καθόμαστε και θα κοιτιόμαστε στα μάτια χωρίς κανένας να βγάζει μιλιά.

Κίχ όμως ! Λοιπόν λεβέντες αυτά για σήμερα και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για αύριο. Να θυμάστε βαθύ σκοτάδι πρίν την ανατολή του ήλιου.

Νομίζω οτι οι επόμενες εβδομάδες και μήνες ΄θα ζήσουμε τον απόλυτο πάτο και απο την άνοιξη του 2013 θα μπορούμε να κάνουμε τις πρώτες αισιόδοξες σκέψεις.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

Διαβάστε επίσης