Σήμερα ελέγχουν τα οικονομικά στην Αγία Μαρίνα

 Σήμερα ελέγχουν τα οικονομικά στην Αγία Μαρίνα

Κανονικά λειτούργησε χθες το ίδρυμα «Αγία Μαρίνα». Τα περισσότερα από τα παιδιά που φιλοξενούνται σε αυτό προσήλθαν κανονικά. Σαφέστερη εικόνα για τυχόν απώλειες από πλευράς παιδιών θα υπάρχει την ερχόμενη εβδομάδα.

Σήμερα αρχίζει ο έλεγχος επί των οικονομικών για την περίοδο 2008 – 2012. Αίτημα του διοικητικού συμβουλίου του ιδρύματος, έκανε αμέσως δεκτό ο Δήμος Καβάλας και στέλνει δύο υπαλλήλους του από τη διεύθυνση πρόνοιας, να ξεκινήσουν τον οικονομικό έλεγχο, στο ίδρυμα «Αγία Μαρίνα», σήμερα το πρωί.

Όσο για τους εργαζόμενους, αυτοί μετά από 15 ημέρες επίσχεσης εργασίας, διέκοψαν την κινητοποίησή τους και χθες εργάστηκαν κανονικά.

Οι στιγμές ήταν αρκετά συγκινητικές, καθώς τα παιδιά αγκάλιαζαν τους εργαζόμενους κι αγκαλιάζονταν μεταξύ τους, αφού είχαν καιρό να βρεθούν.

Για να συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία του το ίδρυμα, «Αγία Μαρίνα», πρέπει εντός των ημερών να καταβληθεί μισθός ενός μήνα στους εργαζόμενους, κυρίως να αποδώσουν οι προσπάθειες της διοίκησης και να υπάρξει μία γενικότερη τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων, τουλάχιστον ως προς τους εργαζόμενους σε αυτό, αφού τους οφείλονται μισθοί έξι μηνών.

 

Διαβάστε επίσης