• 9 Μαΐου 2024,

Σήμερα η κρίσιμη μέρα για το ιδιοκτησιακό του ΑΟΚ – Ενωση: Καταλήγει σε Θωμά Νίκου

 Σήμερα η κρίσιμη μέρα για το ιδιοκτησιακό του ΑΟΚ –  Ενωση: Καταλήγει σε Θωμά Νίκου

Σήμερα αναμένεται να κριθούν πολλά όσον αφορά το νέο ενδιαφέρον που προέκυψε, για το ιδιοκτησιακό του ΑΟΚ.

Οι πληροφορίες λένε ότι θα υπάρχουν οι τελικές επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Αν υπάρχει συμφωνία, μάλλον θα είναι μια καλή είδηση.

Σε διαφορετική περίπτωση θα συνεχιστεί το θολό τοπίο. Μάλιστα όταν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν δώσει διορία μέχρι αύριο Παρασκευή, για να μην καταθέσουν προσφυγές.

Το όνομα του Καβαλιώτη επιχειρηματία δεν έχει γίνει γνωστό.

Ακούστηκαν ορισμένα ονόματα αλλά αυτά απέχουν από την πραγματικότητα. Δεν είναι σίγουρα πρόεδρος τοπικής ομάδας της Καβάλας.

Το ζητούμενο είναι να βρεθεί λύση.

Τα σενάρια μιλάνε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για το 55% και ότι είναι σε καλό δρόμο οι διαπραγματεύσεις. Απλά μένει κάποιο τελικό ραντεβού.

Την ίδια ώρα υπάρχει και η αμφισβήτηση.

Αρκετοί θεωρούν ότι στην ουσία δε θα γίνει το παραμικρό, λέγοντας μάλιστα ότι μπορεί να είναι και ένα τέχνασμα προκειμένου η διοίκηση να κερδίσει χρόνο όσον αφορά τις προσφυγές των παικτών. Αυτό βγαίνει από την καχυποψία που έχει δημιουργηθεί απ` όλα τα σενάρια που προηγήθηκαν και δεν υπήρχε αποτέλεσμα.

Εν ολίγοις πάμε για ένα κρίσιμο διήμερο. Θα φανούν τα πάντα.

Σήμερα όλοι εύχονται να είναι θετικά τα νέα. Αύριο οι παίκτες η αλλάζουν γνώμη η πηγαίνουν σε ομαδικές προσφυγές.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος πάλι ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Τσοκτουρίδης. Αυτή τη φορά πολύ πιο συγκρατημένος αλλά πάντα φαίνεται ως υπεύθυνος της ομάδας.

Ο άγνωστος Χ που χτύπησε την πόρτα του, φαίνεται ζεστός αλλά δεν είναι σίγουρο ότι η ΠΑΕ θα αποδεχτεί την πρόταση του.

 

Εκτός αν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις που θα φανούν στην πορεία των συζητήσεων. Μιλάμε για διαχείριση η να πώληση ενός ποσοστού λιγότερο από το 55%.

Ενωση: Καταλήγει σε Θωμά Νίκου

Μέχρι αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί το όνομα του νέου προπονητή της Ενωσης. Ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Παπακωνσταντίνου επιστρέφει σήμερα από το εξωτερικό και θα πάρει την τελική απόφαση. Σύμφωνα πάντως με όλες τις ενδείξεις ο Θωμάς Νίκου θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Απομένουν οι λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί η συνεργασία ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Αν αλλάξει κάτι θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη.

Μετά το νέο προπονητή θα τρέξουν και όλα τα μεταγραφικά της ομάδας, με σκοπό η Ενωση να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα που θα επιδιώξει την άμεση επιστροφή στην Α1 κατηγορία.

Αν πάντως στην ομάδα υπάρχει ένας κορμός με Στεφανίδη, Καραποστόλου, Σίμτσακ σαφώς θα είναι μια πολύ καλή είδηση. Παίκτες γνωστοί που αγαπήθηκαν από το φίλαθλο κοινό της Καβάλας και η προσφορά τους ήταν κάτι παραπάνω από θετική στην Α1 κατηγορία.

 

 

*Α2 Μπάσκετ: Έπιασε δουλειά ο Οικονόμου στους Ικάρους Σερρών

 

Ο Νίκος Οικονόμου έπιασε και επίσημα δουλειά στους Ικάρους. Πρώτη του μηνός, ο νέος κόουτς των Σερραίων φόρεσε την αθλητικό του φόρμα και ξεκίνησε την αξιολόγηση αθλητών.

 

Συγκεκριμένα, από σήμερα και μέχρι τις 14 Ιουλίου θα πραγματοποιούνται καθημερινά στο Δ.Α.Κ. Σερρών (6.30 μ.μ.), προπονήσεις – αξιολογήσεις παικτών, υπό την επίβλεψη του προπονητικού τιμ της ομάδος με επικεφαλή τον προπονητή της ανδρικής ομάδας.

 

Οι δοκιμές αφορούν κυρίως νεαρούς αθλητές από τις “πλούσιες” ακαδημίες των Ικάρων, με στόχο την προώθηση κάποιων ταλέντων στην ανδρική ομάδα, αλλά και στα επί μέρους τμήματα (νέους – εφήβους κλπ).

 

 

Διαβάστε επίσης