Σήμερα η συνεδρίαση του Ερασιτέχνη – Στην τελικά ευθεία, πάμε για… «πάντρεμα»

 Σήμερα η συνεδρίαση του Ερασιτέχνη –  Στην τελικά ευθεία, πάμε για… «πάντρεμα»

Σήμερα η συνεδρίαση του Ερασιτέχνη
Στην τελικά ευθεία, πάμε για… «πάντρεμα»

Σήμερα στις 20.00, θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη, παρουσία και του υποψηφίου επενδυτή.
Η συνεδρίαση πήρε μια μέρα μετάθεση, προκειμένου να παραστεί και ο άγνωστος Χ.
Το πιθανότερο είναι σήμερα να υπάρχουν θετικά νέα. Να υπάρχει συμφωνία, ανάμεσα στις δυο πλευρές. Μάλιστα δεν αποκλείουμε μετά και τις χθεσινές δηλώσεις να υπάρχει… «πάντρεμα» ανάμεσα σε δυο άτομα. Ο ένας που ήδη έχει καταθέσει φάκελο είναι από την Καβάλα και ο άλλος ίσως πάλι από το νομό μας. Μάλιστα πιθανόν να έχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, ως παράγοντας.
Υπάρχει αισιοδοξία, ότι σήμερα όλα θα τελειώσουν και μετά θα υπάρχουν ανακοινώσεις.
Φυσικά το όλο θέμα θα πάει στη γενική συνέλευση.

*Ξενοφών Κροκίδης στους 93, 7: « Κάποιοι… έκαψαν τον Γόντικα»
Χθες το πρωί μίλησε στους 93, 7 ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Ξενοφών Κροκίδης. Αποκάλυψε ότι ίσως δίπλα στον υποψήφιο επενδυτή, βρεθεί και άλλος παρτενέρ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του.
Ερώτηση: Τελικά ποιος είναι ο επενδυτής, που θέλει να πάρει την ομάδα;
Απάντηση: Το όνομα του επενδυτή, τα περισσότερα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, δεν το γνωρίζουν. Ξέρω κάποια χαρακτηριστικά. Είναι Καβαλιώτης, υπεράνω κάθε υποψίας.
Δεν έχει συμμετάσχει. Αγαπάει τον ΑΟΚ και από αυτό, προκύπτει το δικό του ενδιαφέρον. Δεν είναι από το ονόματα που σκεφτόμαστε. Ούτε φυσικά… ο Γόντικας.
Κάποιοι σκέφτηκαν τον Γόντικα και τον… «έκαψαν». Μπαίνουμε και εμείς σε αυτό το τρυπάκι και «καίμε» ονόματα. Ο Γόντικας είναι ένας άνθρωπος του αθλητισμού, τον οποίο έχει υπηρετήσει.
Θα μπορούσε να βοηθήσει, αλλά με αυτά τα πράγματα που κάνουμε τον «κάψαμε».
Δεν γνωρίζω την ηλικία του υποψηφίου επενδυτή. Τώρα αν αναλάβει την ομάδα μόνος του η θέλει παρτενέρ, είναι άλλη υπόθεση.
Ισως υπάρξει και κάποιος άλλος να βάλει, κάποια χρήματα.
Η δήλωση του απ` ότι με ενημέρωσαν υπεύθυνα είναι ότι θέλει να βοηθήσει τον ΑΟΚ, όχι μόνο να φυτοζωήσουμε σε αυτή την κατηγορία, που σίγουρα είναι δύσκολη.
Δεν είναι παίξε, γέλασε.
Ερώτηση: Πόσο υπομονή μπορούμε να κάνουμε ακόμη;
Απάντηση: Κάποια στιγμή θα σταματήσει η ανωνυμία, αλλά έτσι κρίθηκε από ένα μικρό πυρήνα, που γνωρίζει και έχει κάνει τις επαφές. Να το δέσουμε πρώτα και μετά να αποκαλυφτεί το όνομα.

*Παρέμβαση Κανάκη
Χθες το πρωί μετά τις δηλώσεις του Ξενοφώντα Κροκίδη, έκανε παρέμβαση στους 93,7 και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ντίνος Κανάκης, τονίζοντας χαρακτηριστικά: « Θέλω να κάνω μια παράκληση, να κάνουν όλοι υπομονή, ακόμη μια- δυο μέρες. Προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο για τον ΑΟΚ.
Όταν θα ακούσετε την τελική απόφαση, τότε θα μπορείτε να μας κάνετε περισσότερες ερωτήσεις.
Λίγο υπομονή. Αυτή τη στιγμή παλεύουμε, για κάτι το πολύ καλό. Αν λέγαμε το όνομα, υπήρχε περίπτωση να χαλάσει η δουλειά, από άλλη ομάδα. Τι να σας πω άλλο;
Είναι από το νομό Καβάλας, ο υποψήφιος επενδυτής. Είναι τόσο δεμένα τα πράγματα, που ας το αφήσουμε για μια μέρα. Αυτό γίνεται για λόγους επαγγελματικούς του υποψηφίου.
Υπάρχει περίπτωση για παρτενέρ…
Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει εγγράφως άλλο ενδιαφέρον. Σεβόμαστε τον άνθρωπο, που θέλει να μείνει ανώνυμος. Μόλις τελειώσει η συμφωνία, θα κάνουμε μια γενική συνέλευση, να έρθει ο κόσμος, να έρθει να δει τους όρους με τους οποίους θα τρέξει την ομάδα ο επενδυτής. Επίσης θα μιλήσει ο ίδιος, να τον γνωρίσουν και οι φίλαθλοι.

*Δήμος Φιλιππίδης: «Καλύτερα επενδυτής, παρά λαϊκή βάση»
Χθες το πρωί έκανε δηλώσεις στην τηλεόραση της Πρωινής, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΟΚ και πρώην προπονητής και γενικός αρχηγός της ομάδας, Δήμος Φιλιππίδης.
Αναλυτικά είπε.
Ερώτηση: Πρέπει να βρεθεί γρήγορα λύση στον ΑΟΚ;
Απάντηση: Σίγουρα πρέπει να βρεθεί γρήγορα. Πρέπει να δουν τι παίκτες έχουνε, τι υλικό υπάρχει και να ξεκινήσει αργότερα η προετοιμασία. Γενικά πρέπει να γίνει ο σχεδιασμός της ομάδας.
Χρειάζονται άνθρωποι που να ξέρουν την κατηγορία, αλλά βασικά χρειάζεται ένας επενδυτής. Αυτός θα προχωρήσει την ομάδα και να καταξιώσει την ομάδα, όπως ήταν παλαιότερα.
Ερώτηση: Μάλλον ο Δήμος Φιλιππίδης είναι υπέρ της λύσης του επενδυτή, παρά της λαϊκής βάσης.
Απάντηση: Δε νομίζω ότι η λαϊκή βάση, θα είναι κάτι το ιδιαίτερο. Αντίθετα ο επενδυτής θα είναι κάτι το ιδιαίτερο.
Μακάρι να είναι Καβαλιώτης επενδυτής. Εμείς ως Παλαίμαχοι του ΑΟΚ, το θέλουμε αυτό. Γιατί όχι;
Με την οικονομική κρίση που υπάρχει είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσει, ένα σενάριο με λαϊκή βάση. Ο κόσμος αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες.
*Ενωση: Ο Τζήμας παρέμεινε στο πόστο του
Θετική κατάληξη είχε το ραντεβού ανάμεσα σε Κώστα Παπακωνσταντίνου και Γιάννη Τζήμα, το βράδυ της Τρίτης.
Οι δυο πλευρές συμφώνησαν να συνεχιστεί η συνεργασία τους, που ξεκίνησε στη διάρκεια του περσινού πρωταθλήματος, μετά την 5η αγωνιστική.
Ο Γιάννης Τζήμας συνεχίζει στον πάγκο της Ενωσης και αρχίζει το σχεδιασμό με δεδομένο ότι η ομάδα, θα παίξει στην Α2 κατηγορία. Αν αλλάξει κάτι, τότε θα διαφοροποιηθούν τα πλάνα.
Εννοούμε τη μη συμμετοχή της ΑΕΚ στην Α1, λόγω χρεών.
Ο Θεσσαλός τεχνικός θα χτίσει σιγά- σιγά την ομάδα, της σεζόν 2014-2015. Η διοίκηση περιμένει τις εισηγήσεις του. Προτεραιότητα να μείνουν οι περισσότεροι του βασικού περσινού κορμού.
Η είδηση της παραμονής του, χαρακτηρίζεται ως θετικό γεγονός. Αν μη τι άλλο, φανερώνει και τις προθέσεις του Κ. Παπακωνσταντίνου, για πρωταθλητισμό την επόμενη σεζόν, με στόχο την επιστροφή στην Α1 κατηγορία.

*ΑΕΚ: Συνεχίζει ο Ζέρβας στη θέση του προπονητή
Ο Βασίλης Ζέρβας θα είναι ο προπονητής της τοπικής ΑΕΚ για 3η συνεχόμενη χρονιά.
Συμφώνησε όλα με τη διοίκηση, της Καβαλιώτικης ομάδας, που θεώρησε επιτυχημένη την έως τώρα συνεργασία.

Διαβάστε επίσης