ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 19 ΙΟΥΝΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 19 ΙΟΥΝΗ 2014

Σε νέα μείωση οδηγείται το δυναμικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας λόγω των συνταξιοδοτήσεων και των περιορισμένων μεταθέσεων. Την πληροφορία επιβεβαιώνει ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Καβάλας Νίκος Ίμβρος ο οποίος προβλέπει ότι οι πρώην δημοτικοί αστυνομικοί θα ενταχθούν στο προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο. Το αργότερο ως την προσεχή Δευτέρα θα καταθέσει την ένσταση του για το αποτέλεσμα των επαναληπτικών εκλογών στο Δήμο Παγγαίου ο Βασίλης Ξουλόγης. Ούτε χθες άρχισε δρομολόγια το φέρι μποτ «Στ. Φιλιάγκος». Όπως φαίνεται υπάρχει μια τελευταία εκκρεμότητα με την εξασφάλιση πιστοποιητικών ασφαλείας. Έντονες είναι οι φήμες για μείωση των τιμών των εισιτηρίων και στις δύο γραμμές. Έξω από το γραφείο του κ. Κουράκου θα είναι και σήμερα δάσκαλοι που στόχο έχουν να σταματήσουν τη διαδικασία των σεμιναρίων για την αξιολόγηση. Δύο βουλευτές του ΚΚΕ κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή για τα οικονομικά προβλήματα της ΒΦΛ.

Συνεδριάζει το μεσημέρι η οικονομική επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Το απόγευμα συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο. Ο Γιάννης Πασχαλίδης κατέθεσε ερώτηση στο νέο Υπουργό Υγείας για την έλλειψη ιατροδικαστή στο Νοσοκομείο. Ο Γιώργος Καλαντζής με δική του ερώτηση στους Υπουργούς Παιδείας και Προστασίας του Πολίτη αναφέρεται στο σύστημα εισαγωγής αποφοίτων Λυκείων στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές σχολές. Ολοκληρώνεται εντός των ημερών το έργο του Δήμου Καβάλας στην οδό Μεχμέτ Αλή. Νέοι ψεκασμοί κατά των κουνουπιών θα γίνουν σήμερα στην επαρχία Νέστου. Το σωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ συμπαρίσταται στους ναυτεργάτες που δικάζονται τη Δευτέρα στο Μονομελές Θάσου κατηγορούμενοι για παρακώλυση συγκοινωνιών. Συνέλευση των μελών του έκανε χθες ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας. Νέα ανακοίνωση για την προετοιμασία του συλλαλητηρίου της 3ης Ιουλίου εξέδωσε χθες η Συντονιστική Επιτροπή που το οργανώνει.

Κοινή συνέντευξη τύπου δίνουν σήμερα η ΠΝΟΗ, το ΔΗΠΕΘΕ και η σχολή χορού Dance Academy. Αρχίζει σήμερα στη κεντρική πλατεία διήμερη ενημερωτική εξόρμηση για τον Σακχαρώδη Διαβήτη. Από την Τρίτη 1η Ιουλίου λειτουργεί πάλι ο θερινός κινηματογράφος Ζέφυρος. Στις 30 Ιουνίου τελειώνουν οι εξετάσεις στο ΤΕΙ Καβάλας. Αμέσως μετά οι σπουδαστές αναχωρούν για τις ιδιαίτερες του πατρίδες. Την Τρίτη εξελέγησαν οι πρώτοι 3 κοσμήτορες στις σχολές του ιδρύματος.

Στις 8 το απόγευμα συνεδριάζει η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΟΚ, παρουσιάζονται οι δύο επενδυτές που θα αναλάβουν την ομάδα. Ο ένας εκ των δύο ήταν παλαιότερα πρόεδρος ερασιτεχνικής ομάδας του Δήμου Παγγαίου. Μένει στην Ένωση ο προπονητής Γιάννης Τζήμας. Μένει στην ΑΕ Καβάλας ο προπονητής Βασίλης Ζέρβας.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης