Σήμερα η ώρα των πλωτών εξεδρών;

 Σήμερα η ώρα των πλωτών εξεδρών;

Ο Οργανισμός Λιμένα Καβάλας αισιοδοξεί ότι σήμερα θα εμφανισθούν στο χώρο του λιμανιού εργαζόμενοι για  να ρίξουν μες στη θάλασσα, τις πρώτες πλωτές εξέδρες.

Οι πλωτές εξέδρες βρίσκονται στο χώρο όπου δένουν συνήθως το φέρι μπωτ από τις 18 Ιουνίου, έπεσαν κι αυτές θύματα  των capital controls.

Την προηγούμενη εβδομάδα εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρίας ήταν στην Καβάλα, που μάλιστα δίπλα στις πλωτές εξέδρες επανήλθε και στάθμευσε γερανός ο οποίος όπως φαίνεται θα τις μετακινήσεις για να τις ρίξει στη θάλασσα. Οι εκπρόσωποι της εταιρίας ισχυρίστηκαν καθώς επισκέφθηκαν τα γραφεία του Οργανισμού Λιμένα ότι σήμερα οι πλωτές εξέδρες θα πέσουν στη θάλασσα. Ο Οργανισμός είναι επιφυλακτικός καθώς τέτοιες υποσχέσεις έχουνε δοθεί και το μήνα Ιούλιο και δεν τηρήθηκαν.

Αυτή τη φορά η ανάδοχος εταιρία ισχυρίζεται ότι είναι απόλυτα έτοιμη και θα κρατήσει το λόγο της.

Σήμερα είναι κρίσιμη ημέρα για τον Οργανισμό Λιμένα Καβάλας καθώς πραγματοποιείται στα γραφεί του η δεύτερη διαδικασία για την εκμίσθωση του πάρκιγκ του ΝΟΚ το οποίο εδώ και δέκα μέρες λειτουργεί δωρεάν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και σήμερα δεν θα υπάρξει ενδιαφερόμενος κι έτσι ο ιδιώτης που θα νοικιάσει το πάρκιγκ θα προκύψει μέσα από διαφορετική διαδικασία, απευθείας διαπραγμάτευσης με όρους και διαφάνεια, η οποία θα ξεκινήσει κατά πάσα πιθανότητα και αν ο σημερινός διαγωνισμός είναι άγονος, από αύριο Τρίτη.

 

Διαβάστε επίσης