• 25 Απριλίου 2024,

Σήμερα κλειδώνει τη συμμετοχή του στη Football League

 Σήμερα κλειδώνει τη συμμετοχή του στη Football League

Συνεδριάζει σήμερα το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ και εκτός των άλλων θα συζητηθεί η συμμετοχή του ΑΟΚ, του Ολυμπιακού Βόλου και του Ηρακλή στη Football League.

Η εισήγηση της ΕΠΟ είναι βέβαιο ότι θα είναι θετική για τις τρείς προαναφερόμενες ομάδες, προκειμένου να παίξουν στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Παρά τις αντιδράσεις που υπάρχουν δε φαίνεται ότι θα υπάρχει κάτι που θα «φρενάρει», την επιστροφή του ΑΟΚ σε επαγγελματική κατηγορία.

Το θέμα είναι να βγει σήμερα η απόφαση, προκειμένου η ομάδα να οργανωθεί σε όλα τα επίπεδα, αφού οι μέρες περνάνε.

Τουλάχιστον αν δε βγει απόφαση, να φανεί η πρόθεση που υπάρχει. Ο ΑΟΚ εξακολουθεί να κινείται σε μεταγραφικό επίπεδο, αλλά αν δεν ανακοινωθεί επίσημα η απόφαση, δε μπορεί να ανακοινώσει μεταγραφές η το νέο προπονητή.

*Κλίμα αισιοδοξίας στο στρατόπεδο του ΑΟΚ

Χθες στο στρατόπεδο του ΑΟΚ, υπήρχε κλίμα αισιοδοξίας για τη σημερινή μέρα. Ο μεγαλομέτοχος Γιώργος Τσοκτουρίδης, είχε συνεχόμενες τηλεφωνικές μετοχές με το Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον Γιώργο Καλαντζή.

Υπάρχει η διαβεβαίωση ότι όλα θα πάνε καλά. Ο Γιάννης Ιωαννίδης που συναντήθηκε χθες το απόγευμα με τον Κωστή Σιμιτσή, είναι θετικός να συμμετέχουν ΑΟΚ, Ολυμπιακός Βόλου και Ηρακλής στη Β` Εθνική. Κάποιες λεπτομέρειες το πιθανότερο είναι να τακτοποιηθούν, άμεσα. Επίσης ο Γιώργος Τσοκτουρίδης είχε επαφές με παράγοντες του Βόλου και του Ηρακλή, που φαίνεται να μην ανησυχούν για την επόμενη μέρα. Θεωρούν βέβαιο ότι θα παίξουν στη Β` Εθνική.

*Πρόταση Πιλάβιου για άνοδο 5 ομάδων

Στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ, ο πρόεδρος Σοφοκλής Πιλάβιος σκέφτεται να προτείνει ακόμη και την άνοδο 5 ομάδων από τη Β` Εθνική στη Σουπερ Λιγκ.

Αυτό για να μειωθούν οι ομάδες από 21 σε 18, από τη μεθεπόμενη χρονιά. Η Σουπερ Λιγκ να έχει 18 ομάδες και τόσες και η Β` Εθνική. Αυτό βέβαια θα συζητηθεί.

Το σίγουρο είναι ότι ο Πιλάβιος θα επαναλάβει την πρόθεση του, να συμμετέχουν οι 3 ομάδες στη Β` Εθνική.

Τώρα το θέμα είναι να στηρίξει αυτή την εισήγηση και ο Γιάννης Ιωαννίδης, που σίγουρα δεν είναι σε καμία περίπτωση αρνητικός.

*Δερβετζής στο τιμ της ομάδας νέων;

Ο Ηλίας Δερβετζής το πιθανότερο είναι να αποτελέσει το νέο πρόσωπο στο προπονητικό τιμ της ομάδας νέων. Βέβαια έχει εργαστεί και στο παρελθόν, στα τμήματα υποδομής του ΑΟΚ.

Ο Δερβετζής έχει ήδη συζητήσει με τους ανθρώπους του ΑΟΚ, μια πιθανή συνεργασία ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Πάντως δεν έχει ανακοινωθεί το παραμικρό. Ο ΑΟΚ περιμένει τις σημερινές εξελίξεις και μετά θα τρέξει όλα τα θέματα που αφορούν την οργάνωση του.

Το σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσουν τα περισσότερα νέα παιδιά που αγωνίστηκαν πέρυσι στο Περιφερειακό. Μερικοί από αυτούς θα γίνουν επαγγελματίες και οι υπόλοιποι θ` απαρτίσουν την ομάδα των νέων.

 

Διαβάστε επίσης