Σήμερα ο ΑΟΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη

 Σήμερα ο ΑΟΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη

Ο ΑΟΚ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής αντιμετωπίζει σήμερα στις 18. 30 στο γήπεδο της Ριζούπολης, τον Απόλλωνα Σμύρνης. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον ΟΤΕ- TV. Η αποστολή βρίσκεται από χθες το απόγευμα στην Αθήνα και επανέρχεται ο Σερζ Ντιέ που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής. Αντίθετα ο Κώστας Βασιλακάκης δεν υπολογίζει τον τραυματία Πλιάγκα. Αναφορικά με την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο σημερινό παιχνίδι, ο Θρακιώτης τεχνικός θα επαναφέρει τον Ιβοριανό μέσο στο αρχικό σχήμα.

Πιο συγκεκριμένα.

Ο Αποστολίδης θα είναι ο τερματοφύλακας. Δεξιά στην άμυνα ο Παγώνης και αριστερά στην άμυνα ο Γελαδάρης. Στο κέντρο της άμυνας ο Μαραγκός με τον Τριποτσέρη.

Στο ημικύκλιο της μεσαίας γραμμής ο Ντιέ και ο Ενσαλίβα. Θα μείνει στον πάγκο ο Αναστασόπουλος εκτός αν παίξει ο Βασιλακάκης με έναν ακόμη αμυντικό μέσο.

Από εκεί και πέρα ο Μοκάκε θα έχει ρόλο μπροστά από τους δυο αμυντικούς μέσους και λίγο έξω από την αντίπαλη περιοχή. Ο Ντος Σάντος θα παίξει πλάγια στα δεξιά και στα αριστερά.

Οι άλλοι δυο της βασικής ενδεκάδας θα είναι μάλλον ο Χλωρός και ο Μπρατσιάνι. Δε νομίζουμε ότι θα ξεκινήσει ο Μιγιάτοβιτς που δείχνει φανερά ανέτοιμος, παρά το γεγονός ότι έχει περάσει αρκετός καιρός από την πρώτη του παρουσία. Ο Χλωρός με τον Μπρατσιάνι θα εναλλάσσονται στα άκρα και στον κάθετο άξονα της επίθεσης.

Ο προπονητής του ΑΟΚ υπολογίζει σε Αναστασόπουλο, Μιγιάτοβιτς αλλά και στους Πακάλτση, Ποσίνκοβιτς, Καπνόπουλο, Σουλογάνη, Κουμπρόγλου, Καλαγκάνη, Παπαγερίδη. Το κλίμα στον ΑΟΚ παρά το 0-0 με τον Ηρακλή Ψαχνών είναι πολύ καλό. Οι πάντες ελπίζουν βάση της αγωνιστικής εικόνας που δείχνει η ομάδα στα εκτός έδρας, σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

*Σε φόρμα ο Απόλλωνας

Ο Απόλλων είναι από τις ομάδες που συγκατοικούν στην κορυφή με 15 βαθμούς.

Βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και προέρχεται από νίκη με 2-0 μέσα στην Καλλονή, με γκολ που πέτυχαν ο Κατσίκης στο 51` και ο Μανιάς στο 80`. Ο προπονητής της ομάδας Αλέκος Βοσνιάδης στη συγεκριμένη αναμέτρηση χρησιμοποίησε την εξής ενδεκάδα: Κοτταράς, Χατζηζήσης, Χιντζίδης, Δεληζήσης, Ιασωνίδης, Καμαρά, Κατσίκης, Διαμαντίδης 90+ Κύργιος, Καραμαλίκης 80` Μανιάς, Διαμάντης, Τσιλιγκίρης 73` Κωνσταντίνου.

Ο Χατζηζήσης έχει αγωνιστεί την προηγούμενη δεκαετία με τη φανέλα του ΑΟΚ, στην Α` Εθνική. Τότε είχε έρθει δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Επίσης τη φανέλα του ΑΟΚ έχει φορέσει ο Δεληζήσης που είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2010 από τον Εορδαϊκό Πτολεμαΐδας.

Δεν έπαιξε στη Σουπερ Λιγκ, αφού δόθηκε εκείνη τη χρονιά δανεικός στην ομάδα που αγωνιζόταν. Δυο ακόμη Καβαλιώτες βρίσκονται στο ρόστερ του Απόλλωνα. Ο τερματοφύλακας Αθανασίου που αγωνίστηκε στην ΑΕ Πιερέων και ο Ντουτσαρίδης που ξεκίνησε σε Ελπίδες και Γαλαξία, συνεχίζοντας στον Ορφέα Ελ.

*Οι διαιτητές της 10ης αγωνιστικής

Ο Κωνσταντίνος Καρυοφίλλης από το σύνδεσμο Πειραιά θα είναι ο διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης του ΑΟΚ στη Ριζούπολη με αντίπαλο την ομάδα του Απόλλωνα.

Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων της 10ης αγωνιστικής της Football League είναι οι εξής:

Ηρακλής – Δόξα Δράμας: Ιωάννης Καμπαξής (Εύβοιας), Γεώργιος Πασχαλίδης (Εύβοιας), Ανέστης Δουδούμης (Φθιώτιδας).

Ολυμπιακός Βόλου – Παναιτωλικός: Αγγελος Αγγελάκης (Μακεδονίας), Νικόλαος Περικλείδης (Μακεδονίας), Παναγιώτης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας).

Πιερικός – ΑΕΛ Καλλονής: Διονύσιος Ζούγρας (Κοζάνης), Ευθύμιος Κουρέντας (Τρικάλων), Ανδρονίκη Νιώτη (Τρικάλων).

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Εθνικός Γαζώρου: Αντώνιος Ζήλος (Λάρισας), Ιωάννης Βάντσης (Δράμας), Γεώργιος Χατζηνάκος (Δράμας).

Απόλλων Σμύρνης – Καβάλα: Κωνσταντίνος Καρυοφίλλης (Πειραιά), Δημήτριος Τζαφόλιας (Ανατ. Αττικής), Θωμάς Πατσιόπουλος (Δωδεκανήσου).

Αναγέννηση Επανομής – Παναχαϊκή: Φώτιος Φωτιάδης (Καστοριάς), Γεώργιος Πασχάλης (Ηπείρου), Παναγιώτης Ρίγκος (Γρεβενών).

Ηρακλής Ψαχνών – Βύζας Μεγάρων: Aνανίας Φωτιάδης (Σερρών), Σπυρίδων Νικόλαος (Αθηνών), Νότης Κουτσόγιαννος (Αθηνών).

Πανσερραϊκός – Θρασύβουλος: Δημήτριος Μαλουτάς (Ημαθίας), Σταύρος Σίπκας (Πέλλας), Κωνσταντίνος Λαφαντζής (Πιερίας).

Εργοτέλης – Φωκικός: Συμεών Κοσικίδης (Αθηνών), Κωνσταντίνος Κοσμάς (Αθηνών), Δημήτριος Γκαβέρας (Αθηνών).

Καλλιθέα – Νίκη Βόλου: Κωνσταντίνος Κωνσταντάκης (Αχαΐας), Ιωάννης Μπέτσογλου (Κορινθίας), Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας).

 

 

 

Διαβάστε επίσης