ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΝΟΕΜΒΡΗ 2012

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΝΟΕΜΒΡΗ 2012

Σε αγωνιστική ετοιμότητα παραμένουν οι δημόσιοι υπάλληλοι στην Καβάλα αν και σήμερα οι κινητοποιήσεις είναι σε προσωρινή αναστολή. Αύριο στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ. Συγκέντρωση εργαζομένων αύριο το μεσημέρι έξω από το Διοικητήριο. Συνεχίζουν να μην δέχονται να υπογράψουν τις διαπιστωτικές πράξεις οι δήμαρχοι αλλά και οι εκπρόσωποι της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης. Χθες βράδυ οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο εξέδωσαν ανακοίνωση συμπαράστασης στους συναδέλφους τους της τοπικής αυτοδιοίκησης. Στις 11 σήμερα το πρωί στην κεντρική πλατεία συγκέντρωση διαμαρτυρίας κτηνοτρόφων του Νομού. Ούτε χθες πληρώθηκαν τα χρήματα της ενίσχυσης από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Αγωνία για το μέλλον των ΤΕΙ εκφράζουν με χθεσινή τους ανακοίνωση οι πρόεδροι των ΤΕΙ όλης της χώρας. Συνεχίζεται σήμερα το απόγευμα κρίσιμη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού Λιμένα, με θέμα την απαλλοτρίωση δημοτικής έκτασης στο νέο λιμάνι. Ο Δήμος Θάσου μειώνει έως και 20% διάφορα δημοτικά τέλη προκειμένου να διευκολύνει τους δημότες του λόγω της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης.

 

150.000 Βούλγαροι θα περάσουν τις γιορτές στην Ελλάδα, γράφει εφημερίδα της Σόφιας. Αυξημένες οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία της Καβάλας αλλά μόνο για το 3ημερο της Πρωτοχρονιά. Οι Ιάπωνες επισκέπτες της Καβάλας ξεναγήθηκαν χθες σε διάφορα σημεία του Νομού. Πριν αναχωρήσουν από την περιοχή επισκέφθηκαν και το ΤΕΙ Καβάλας. Το απόγευμα η ΕΛΜΕ Καβάλας καλεί σε συνάντηση τους συλλόγους γονέων Γυμνασίων και Λυκείων αλλά και τα 15μελη συμβούλια των μαθητών. Το απόγευμα ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας πραγματοποιεί συνέλευση. Έκτακτη γενική συνέλευση και εκλογές κάνει στο τέλος του έτους το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας. Αποχωρεί από την θέση του προέδρου λόγω συνταξιοδότησης ο Χαράλαμπος Τουμανίδης. Σε συμφωνία κατέληξαν χθες οι τοπικοί φορείς για την λειτουργία των περιπτέρων στην πλατεία, κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων του Δήμου τις γιορτές. Με ομιλητή τον Σήφη Κωτσαντή το ΚΚΕ Καβάλας οργανώνει εκδήλωση για τα 94 χρόνια ζωής του την Δευτέρα το απόγευμα. Η εκδήλωση θα γίνει στην δημοτική καπναποθήκη. Αρχές Δεκέμβρη εκλογική γενική συνέλευση των μελών του συλλόγου γεωπόνων Καβάλας.

 

Εγκαινιάζεται το πρωί στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου έκθεση που οργανώνει η οργάνωση προστασίας των ακτών και της θάλασσας Helmepa. Με πρόγραμμα εκδηλώσεων το πρωί η Καβάλα τιμά την μέρα των ενόπλων δυνάμεων. Το απόγευμα ημερίδα στην δημοτική βιβλιοθήκη με θέμα «Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή». Σάββατο και Κυριακή παρουσιάζεται στην αίθουσα «Παπαϊωάννου» του Δημοτικού Ωδείου η θεατρική παράσταση «Το όνειρο του σκιάχτρου». Πρόκειται για συνεργασία της Θεατρικής Μηχανής και του Συλλόγου Κατοίκων Νεάπολης.

 

Σήμερα στις 6.30 το απόγευμα ο ΑΟΚ αντιμετωπίζει στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα Σμύρνης, για την 10η αγωνιστική της Β’ Εθνικής. Διαιτητής είναι ο Κώστας Καριοφυλλίδης από τον Πειραιά. Την Κυριακή ο ΑΟΚ θα υποδεχθεί στις 3 το μεσημέρι στο «Ανθή Καραγιάννη» τον Πιερικό. Στην Ένωση ο Κώστας Παπακωνσταντίνου θεωρεί «ανέξοδες ηλιθιότητες όσα κάποιοι σκέπτονται σχετικά με υποβιβασμό της ομάδας στην Α2». Παραμένουν παρόλα αυτά τα σενάρια για αλλαγή προπονητή.

 

Διαβάστε επίσης