Σήμερα συνάντηση Γρανά – Μιχαλάκη

 Σήμερα συνάντηση Γρανά – Μιχαλάκη

ήμερα το μεσημέρι θα συναντηθούν ο αντιπεριφερειάρχης Αρχ. Γρανάς και ο αντιδήμαρχος Καβάλας Χριστοδ. Μιχαλάκης. Θα συζητήσουν τη συνεργασία των δύο φορέων στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων, που θα γίνουν στην κεντρική πλατεία, την περίοδο των εορτών.

Από τη σημερινή συνάντηση θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για τη συμμετοχή στο κόστος των εκδηλώσεων της περιφερειακής αυτοδιοίκησης. Αμέσως μετά θα είναι ευκολότερο ο Δήμος Καβάλας γνωρίζοντας τα οικονομικά δεδομένα των εκδηλώσεων, τη συμμετοχή της περιφερειακής αυτοδιοίκησης να παρουσιάσει το δικό του πρόγραμμα, που όπως όλα δείχνουν θα έχει έμμεσα έστω υποστήριξη από τον αντιπεριφερειάρχη Αρχ. Γρανά και τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Κ. Παπακοσμά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο σύλλογος βιβλιοπωλών δέχτηκε ν΄ αναλάβει και να λειτουργήσει με δική του ευθύνη την περίοδο των εορτών ένα από τα σπιτάκια της χριστουγεννιάτικης αγοράς στην κεντρική πλατεία.

Ο Δήμος Καβάλας πρότεινε ένα ακόμη σπιτάκι ν΄ αναλάβουν να λειτουργήσουν από κοινού δύο καταστήματα παιχνιδιών, που απέμειναν να λειτουργούν στο κέντρο της πόλης.Απάντηση ακόμη δε δόθηκε από τους δύο επαγγελματίες.

Ο Δήμος Καβάλας προετοιμάζει πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων. Θέλει να γνωρίζει ποια θα είναι η οικονομική ενίσχυση αυτών από την περιφερειακή αυτοδιοίκηση, γιατί αμέσως μετά θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και ως προς τη συνεργασία του Δήμου με τον Εμπορικό Σύλλογο αλλά και με την Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών.

 

Διαβάστε επίσης