• 19 Μαΐου 2024,

Σίμος Ανθουλάκης: « Δε συμμετείχαμε φέτος ως Παλαίμαχοι στη Διοικούσα Επιτροπή»

 Σίμος Ανθουλάκης: «  Δε συμμετείχαμε φέτος ως Παλαίμαχοι στη Διοικούσα Επιτροπή»

Χθες το πρωί, έκανε παρέμβαση στους 93,7, ο πρώην πρόεδρος των Παλαιμάχων και της Διοικούσας Επιτροπής, τονίζοντας τα εξής: « Φέτος δεν είναι ενεργοί οι παλαίμαχοι, γύρω από τον ΑΟΚ. Ολοι αυτοί που συμμετείχαν στη διοικούσα επιτροπή, φυσικά είναι Παλαίμαχοι αλλά δεν εξουσιοδοτημένοι, από το σύλλογο των παλαιμάχων.  Ήταν μια προσωπική, μεμονωμένη απόφαση να συμμετάσχουν στη διοικούσα επιτροπή.  Ο επίσημος σύλλογος παλαιμάχων δε συμμετείχε. Ο σύλλογος παλαιμάχων μπήκε πέρσι, πολύ δυνατά, με απόφαση του Δ. Σ και ανέλαβε τη διοικούσα επιτροπή.

Όταν παρέδωσα την προεδρία μου, είπε τον Κώστα Λιόλιο να κάνει μια δήλωση, γι` αυτό το θέμα. Συμφωνήσαμε όλα τα μέλη. Δεν έγινε η δήλωση, δεν ξέρω το λόγο.  Πέρσι ήμασταν εγώ, ο Παύλος Δερμιτζάκης, ο Νίκος Καραγεωργίου, ο Κώστας Λιόλιος και όλα τα μέλη.  Βοηθούσαμε όλοι. Φέτος, δεν υπάρχει καμία σχέση. Το λέω αυτό γιατί δε θέλαμε να πιστωθούμε οποιαδήποτε επιτυχία η αποτυχία. Οι παλαίμαχοι έκαναν ότι έκαναν πέρσι και το έκαναν με τον καλύτερο τρόπο. Με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Φέτος όλη αυτή η ιστορία, ξεκίνησε λάθος. Είναι όμως μια άλλη διαδικασία. Με το που τελείωσε η περσινή χρονιά… τελειώσαμε και εμείς. Δεν πήραμε κάποια απόφαση, φέτος.

Τα παιδιά μπήκαν από μόνα τους, σε αυτή τη διαδικασία. Επί προεδρία μου, το πρώτο χρόνο, έγινε δουλειά στους παλαιμάχους. Για ένα χρόνο, μαζέψαμε ως παλαίμαχοι 70.000 ευρώ για κοινωνικούς σκοπούς. Εγιναν πολλά έργα.

Θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός και εκτίμηση, στο πρόσωπο των παλαιμάχων.

Ο Σίμος Ανθουλάκης για τις τελευταίες εξελίξεις, εξέφρασε την ακόλουθη άποψη: « Δεν  ξέρω πως ενήργησε η διοικούσα επιτροπή. Θεωρώ, ότι κακώς σε αυτό το χρονικό διάστημα, έφυγαν τα παιδιά.  Ότι ήταν να γίνει έπρεπε να γίνει στο τέλος της χρονιάς. Εκεί θα γινόταν ο απολογισμός. Από εκεί και πέρα, θα κάναμε ταμείο. Οι εξηγήσεις θα έπρεπε να δινόταν στο τέλος της περιόδου»

 

 

Διαβάστε επίσης