• 18 Μαΐου 2024,

Σίμος Ανθουλάκης στους 93,7: « Λέω την αλήθεια, κάναμε υπομονή όλη την περίοδο»

 Σίμος Ανθουλάκης στους 93,7: « Λέω την αλήθεια, κάναμε υπομονή όλη την περίοδο»

Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Σίμος Ανθουλάκης έκανε παρέμβαση χθες στους 93, 7 και αναφέρθηκε στην εκκαθάριση αλλά και άσκησε κριτική στον Ερασιτέχνη για όλα τα θέματα.

Άφησε μάλιστα αιχμές για… κλίκα 5 κουμπάρων στον Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους.

 Ερώτηση: Είχατε συμφωνήσει στη διοικούσα επιτροπή, να πείτε αυτά που είπατε στη συνέντευξη τύπου για τον Ερασιτέχνη;

Απάντηση: Βεβαίως τα ήξεραν.  Έγινε ερώτηση από δημοσιογράφο για την εκκαθάριση. Οι πληροφορίες σας, ήταν λάθος. Απάντησα σε ερωτήσεις δυο δημοσιογράφων και είπα την αλήθεια.

Αν θέλει  ο κόσμος να μην μάθει την αλήθεια, είναι μια άλλη υπόθεση. Κάναμε υπομονή, ολόκληρη την περίοδο. Δεν ανακατέψαμε τίποτα. Θέλαμε να υπάρχει ηρεμία στην ομάδα.

Αυτά που λέω εκφράζουν και άλλους. Είναι δυνατό να εκφράζουν μόνο εμένα;  Επειδή είχε προκύψει ένα προσωπικό πρόβλημα με τον Ερασιτέχνη, εγώ είμαι πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής και είμαι εγώ που θα απολογηθώ εκ μέρους όλης της διοικούσας επιτροπής. Δεν είναι η πραγματικότητα αυτή. Αν βοηθούσε ο Ερασιτέχνης τότε τα πράγματα θα ήταν καλύτερα. Θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα.  Θέλουμε να επικεντρωθούμε σε μια κλίκα 5 κουμπάρων;

Δεν πρέπει να ανοιχθούμε στον κόσμο, να πούμε ορισμένα πράγματα; Να πούμε την αλήθεια; Η Καβάλα είναι μια πόλη 100.00ο χιλιάδων.

 Ερώτηση: Για την εκκαθάριση πάντως την επόμενη μέρα, είχαμε διαφορετικές απόψεις από τον κ. Βακιρτζή.

Απάντηση: Δεν με ενδιαφέρουν αυτά που λέει ο κ. Βακιρτζής.  Ο καθένας μπορεί να πει ότι θέλει. Εγώ λέω την αλήθεια και για τα υπόλοιπα.

Όλα αυτά που είπα, εκφράζουν όλους τους παλαίμαχους.  Βεβαίως όλους, εκτός τον Κατρακυλάκη. Δεν ξέρω γιατί, ενήργησε ο Στέλιος Κατρακυλάκης, με αυτόν τον τρόπο. Μέχρι ενός σημείου τον δικαιολογώ. Ο Στέλιος είναι επαγγελματίας, κάνει τη δουλειά του. Μπορεί να θέλει να τα έχει καλά με όλους.

Ολοι συμφωνούν. Άλλωστε ρωτήθηκε και ο κ. Χατζηαποστολίδης το κατά πόσο βοηθήθηκε η διοικούσα επιτροπή και είπε στο πάνελ, καθόλου.

Εγώ δε θα ασχοληθώ  άλλο με αυτό το θέμα. Είδα πως λειτουργεί το όλο θέμα και οφείλω να ενημερώσω την κοινή γνώμη. Να ξέρει ο κόσμος, το τι πραγματικά γίνεται στην ομάδα.

Θα πρέπει η ομάδα από τη στιγμή που έχει μέλλον, να απαγκιστρωθεί από ορισμένα πράγματα.

Είναι θέμα Ερασιτέχνη.

 Ερώτηση: Τελικά για την εκκαθάριση, ποιον να πιστέψουμε;

Απάντηση: Εγώ θέλω να πω την αλήθεια. Δε με ενδιαφέρουν οι καρέκλες.  Δεν έχω ανάγκη από αυτά.

Είχαμε υποχρέωση να πάρουμε την ομάδα, που ήταν υπο διάλυση. Είπαμε εμείς ότι θα αναλάβουμε εμείς το αγωνιστικό κομμάτι, θα τρέξουμε, θα βάλουμε βάσεις σωστές για να είναι ο ΑΟΚ αύριο, μεθαύριο, ελκυστικός  για τους επενδυτές. Είπαμε ότι ο Ερασιτέχνης να τρέξει το θέμα της εκκαθάρισης, έτσι ώστε στο τέλος της περιόδου, να έρθει κάποιος και να πάρει μια ομάδα καθαρή.  Να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ξέρετε γιατί δεν ήρθαν οι επενδυτές να πάρουν την ομάδα το καλοκαίρι που πέρασε;

Δεν είχε γίνει η εκκαθάριση αλλά και τώρα δεν έχει γίνει η εκκαθάριση.  Δεν ολοκληρώθηκε και ίσως πάει κανένα χρόνο ακόμη. Εμείς είπαμε ότι πρέπει να γίνει η εκκαθάριση για να μην υπάρχει αυτή η βαριά σκιά του Ψωμιάδη.  Να μη φοβηθεί κάποιος να έρθει και να πάρει την ομάδα. Αν υπάρχει μια δεύτερη ΠΑΕ, ποιος θα έρθει να πάρει την ομάδα;

Να δημιουργήσει μια νέα ΠΑΕ και να έχει μια άλλη σκιά δίπλα του. Είναι κακό αυτό που λέω. Εγώ δεν είπα τίποτα για τον Ερασιτέχνη. Είπα την αλήθεια.

Γιατί να πειράζει; Τότε τιμωρήστε με, κρεμάστε με. Τι να πω, άλλο.

Για τη χρήση του γηπέδου, έτσι είναι τα πράγματα, όπως τα είπα. Όταν το γήπεδο, το χρειαζόμασταν, δε μας δινόταν. Μας δινόταν μετά κόπων και βασάνων.

Δεν θα ξεχάσω, είχαμε παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και θέλαμε να κάνουμε προπόνηση πρωινή αλλά δεν μας το δώσανε το βοηθητικό. Θέλαμε να κάνουμε ένα χαλάρωμα.

Είχαν ένα τουρνουά αλλά εμείς θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε το γήπεδο πιο μπροστά, να κάνουμε μια προπόνηση.

Είχαμε αγωνία και καιγόμασταν. Αν τότε ρωτούσατε τον Στέλιο, ήταν έτοιμος να … σκοτώσει.

Δυστυχώς τα ξεχνάμε όλα εύκολα. Τώρα ότι έγινε… έγινε.

Ερώτηση: Τώρα θα κάνετε μια συνάντηση με τον Ερασιτέχνη.

Απάντηση: Θα κάνουμε μια συνάντηση, θεωρώντας ότι είναι σωστό να γίνει κάτι τέτοιο. Πρέπει να ενημερώσουμε, θα πούμε ορισμένα πράγματα και να φύγουμε καθαροί.

 Ερώτηση: Όταν λέτε θα φύγετε, τι εννοείται;

Απάντηση: Κλείσαμε τον κύκλο μας. Εμείς είπαμε να βοηθήσουμε μια κατάσταση. Εγώ σας λέω την αλήθεια. Κάναμε μια κουβέντα, μιλήσαμε με κάποιους ανθρώπους, να βρεθεί μια σωστή διάδοχη κατάσταση.  Αξιόπιστη κατάσταση. Δυο παιχνίδια πριν το τέλος του πρωταθλήματος, έγινε μια συζήτηση και μας είπε ένας κύριος, να έρθει αλλά που να βάλει τα λεφτά.

Μας είπε ότι έχει διάθεση να βάλει λεφτά αλλά που να τα βάλει… στον Ψωμιάδη;

Είναι ένα βήμα η έγκριση της λύσης της εκκαθάρισης αλλά δεν έχει φτάσει στο τέλος.  Πρέπει να ξέρουμε, δεν ασχοληθήκαμε με τον Ερασιτέχνη για την εκκαθάριση. Δε θέλαμε να μπούμε σε ξένα χωράφια.  Κάποιες στιγμές το έκανα εγώ από ενδιαφέρον και μόνο, ίσως και να πιέσω κάποια κατάσταση.

Δεν θα ασχοληθούμε με την ομάδα, του χρόνου. Δεν πήραμε απόφαση αλλά αυτό το έχω διαπιστώσει από τα λεγόμενα των παιδιών, ότι δεν έχουν διάθεση να ασχοληθούν.

Αυτό τώρα το βλέπω. Αν αύριο, μεθαύριο αλλάξει κάτι, δε μπορώ να το ξέρω.

Αντιλαμβάνομαι ότι δύσκολα θα ασχοληθούμε. Πρέπει να προκύψει κάτι διαφορετικό.

Διαβάστε επίσης