• 28 Μαρτίου 2024,

Σαββατοκύριακο για γούστα !

 Σαββατοκύριακο  για γούστα !

Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.

Το Σαββατοκύριακο που τελείωσε πήραμε μια γεύση απο τις Αλκυονίδες ημέρες του Γενάρη που είναι αλήθεια οτι μας δημιουργήσαν τις καλύτερες καιρικές συνθήκες.

Αυτό το Σαββατοκύριακο με αυτόν τον καιρό μπορούσες να κάνεις τα πάντα και να περάσεις καλά.

Οσοι δεν περάσατε καλά υπάρχει πρόβλημα και να το κοιτάξετε , να το δείτε.

Βέβαια αυτό που θέλουμε εμείς είναι οι ηλιόλουστες αυτές Αλκυονίδες μέρες να συνεχιστούνε και μέσα στην εβδομάδα που ξεκίνησε γιατί με δύο μέρες δουλειά δεν γίνεται.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ αυτή η εβδομάδα θα τα έχει όλα.

Και βροχές και ηλιοφάνειες και καταιγίδες και συννεφιές.

Το θετικό είναι οτι όλες αυτές οι εναλλαγές του καιρού θα συνοδεύονται απο καλές και πολύ νορμάλ για την εποχή θερμοκρασίες.

Ο Λοβέρδος ήθελε τον μηχανισμό στήριξης χωρίς ΔΝΤ

Μας τα μπέρδεψε ο Λοβέρδος στην τηλεοπτική του συνέντευξη το απόγευμα του Σαββάτου στη εκπομπή του Κοτάκη “η άλλη άποψη”.

Ο Λοβέρδος είπε μεταξύ άλλων οτι αυτός και μερικά άλλα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ ήταν ενάντια οχι στον μηχανισμό στήριξης τον Ευρωπαϊκό αλλα στο ΔΝΤ την συμμετοχή του οποίου και καλά ήθελε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Κατα την γνώμη μου χάνουμε τον χρόνο μας αν το πρόβλημα είναι η συμμετοχή του ΔΝΤ στον μηχανισμό αυτό βοήθειας αφού είναι γνωστό και αποδεδειγμένο οτι ο Ευρωπαϊκός μηχανισμός στήριξης δεν θα αναλάμβανε την σωτηρία της χώρας χωρίς την συμμετοχή του ΔΝΤ.

Αυτό το έχει πεί και ο Σόϊμπλε πολλές φορές αλλα και η Μέρκελ.

Αυτοί που πιστεύουν οτι θα μπορούσε να μας “σώσει” μόνο η Ευρώπη χωρίς τους Αμερικάνους αυταπατάται.

Αφήστε που τώρα στο τελευταίο μέρος του δράματος για την εκταμίευση της δόσης μαμούθ το ΔΝΤ πήρε τα κομμάτια μας αφού ζητούσε μια πραγματική λύση και οχι λύση συντήρησης της θολούρας και της οικονομικής αστάθειας στην χώρας αφού όλες οι τελευταίες αποφάσεις των Ευρωπαίων για την Ελλάδα ήτανε αποφάσεις που δεν δίνανε λύση αλλα μας συντηρούσανε στην ζωή με μηχανική υποστήριξη.

Βέβαια όσο εμείς είμασταν στην μηχανινή υποστήριξη αυτοί βγάζανε λεφτά και για αυτό όταν η Λαγκάρντ είπε λύση πραγματική ζορίστηκαν και άρχισαν τους καρσιλαμάδες.

Αν ήθελαν οι Ευρωπαίοι να σώσουν την Ελλάδα θα την είχανε σώσει απο καιρός και τώρα και η Ελλάδα και οι έλληνες θα ήτανε σε διαφορετική φάση.

Απλά οι Ευρωπαίοι θέλουν αυτή η κρίση να αφήσει όσο το δυνατόν γίνεται περισσότερες και μάλιστα ανοιχτές πληγές για να μην μπορέσουμε γρήγορα να στηριχθούμε στις δικές μας δυνάμεις.

Μας φοβούνται και τώρα που μας ρίξανε στο καναβάτσο μας βαράνε όλοι με μανία.

Θέλουν να μας σώσουν αλλα θέλουν να μας αφήσουν κουσούρια για να μην γίνουμε ποτέ όπως πρίν.

Δεν είναι τυχαίο οτι απο την άνοιξη το μυαλό των περισσότερων Ευρωπαίων ήτανε στις διακοπές και στην Ελλάδα.

Αν εμείς κάναμε καλύτερη διαχείριση αυτής της τουριστικής καψούρας που μας είχανε θα είχαμε ξεφύγει τώρα.

Αν δεν πουλούσαμε στους Γερμαναράδες την γάμπαρι για γαρίδα δεν θα μας πιάνανε τώρα αλλα δυστυχώς για άλλη μια φορά μόνοι μας βγάλαμε τα ματάκια μας.

Είναι τρελό

αυτό το παιδί !

Αυτός ο νέος προποντής του Παναθηναϊκού ο Φάμπρι μήπως είναι τρελό ;

Με το που τελείωσε προχθές ο αγώνας του Παναθηναϊκού μόνο που δεν πλάκωσε στα σκαμπίλια τους παίκτες τους στους οποίους φώναζε και ούρλιαζε.

Λαγάνα δεν τρώει στην Ελλάδα ο Φάμπρι που στο επόμενο παιχνίδι που θα υπάρχει απώλεια βαθμών θα πάρει το αεροπλάνο της γραμμής για ΙΣΠΑΝΙΑ και μην τον είδατε.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Παναθηναϊκού είναι οτι έχει μπλέξει με άσχετους.

Και τώρα θέλω να ακούσω τι λένε όλοι αυτοί που βρίζανε τον Τζίγγερ.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να προσέχετε τον ευατό σας και τους γύρω σας.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης