Σαρώνει ο ιός της γρίπης ….

 Σαρώνει ο ιός της γρίπης ….

Σύμφωνα με μια σχετική έρευνα που διεξάγεται αυτή την εποχή στην Ελλάδα ο ιός της γρίπης σαρώνει και βρίσκεται σε πλήρη δραστηριότητα με οτι αυτό συνεπάγεται.

Να έχετε το νού σας και να φυλάγεστε γιατί δεν είναι καιρός για να πέφτουμε και στο κρεβάτι.

Τα είχαμε χύμα μην μας έρθουν και τσουβαλάτα.

Στην Καβάλα αυτή την περίοδο έχουμε και πολλές γαστρεντερίτιδες.

Κατα τα άλλα ο χειμώνας συνεχίζεται και φαίνεται οτι πάει καλά αφού πέρα ενός 20ημέρου με κρύο Δεκέμβρη – Γενάρη δεν είχαμε τίποτα το ιδιαίτερο και το τρομακτικό.

Θα έλεγα μάλιστα οτι ο φετεινός χειμώνας έχει πολλές ομοιότητες με τον περσυνό που ήτανε γιαουρτάκι στο κουπάκι.

Μακάρι έτσι να πάει και να μην μας έχει καμμιά δυσάρεστη έκπληξη ο Μάρτης που μπορεί να γίνει και γδάρτης και παλουκοκάφτης.

Πέρσι αρχές Μάρτη είχαμε και ένα ελαφρύ χιονάκι στην περιοχή μας.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ μετά τις βροχές Τετάρτη και Πέμπτη πάμε για ένα ανοιξιάτικο τριήμερο με τον ήλιο να κυριαρχεί στον ουρανό της πόλης αλλά και την θερμοκρασία να παραμένει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Πάντως τον ερχομό της άνοιξης τον αισθάνεσαι και τον μυρίζεις.

Εδώ και περίπου μια εβδομάδα τα πρωϊνά μας είναι διαφορετικά και έχουν μια διαφορετική γεύση.

Έχουμε πάρει την στροφή και έχουμε βγεί στην ευθεία που οδηγεί στην άνοιξη, την καλύτερη εποχή του χρόνου.

Κάπου διάβασα οτι στον μουσικό τηλεοπτικό διαγωνισμό The Voice οι τραγουδιστές που αποτελούν την κριτική επιτροπή φοράνε τα ίδια ρούχα γιατί είναι όρος του παιχνιδιού αφού δεν πρέπει οι τηλεθεατές να ασχολούνται με αυτά που φοράνε οι κόουτς αλλα με τους διαγωνιζόμενους.

Άλλο πάλι αυτό.

Εγώ βέβαια δεν έχω καμμία ένστανση αφού έτσι και αλλιώς λίγο με ενδιαφέρουν τι φοράνε οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες που κάθονται στις 4 καρέκλες.

Αυτό που με ενοχλεί πάρα ΄πολύ είναι το χτένισμα του Ρέμου που θυμίζει dj στις ελληνικές ταινίες του Στάθη Ψάλτη ( εποχή βιντεοκασέτας).

Και άντε ο κομμωτής κάνει αυτό που θέλει ο Ρέμος δεν του λέει κάτι ;

Μα είναι δυνατόν ο Ρέμος με τόσο κοντό μαλί να κάθεται και του κάνουν πιστολάκι ;

Και βέβαια το πιστολάκι γίνεται στην φράντζα που δείχνει έτσι όπως είναι οτι γέρνει μονόπαντα.

Αφήστε που με αυτό το χτένισμα μου θυμίζει τα Τζαβαράκια.

Και αν ο κομμωτής επιμένει στο πιστολάκι και ο Ρέμος δεν το βλέπει το χάλι η Υβόνη που είναι και μέσα στην μόδα και σίγουρα κόβει το μάτι της γιατί δεν παρεμβαίνει ;

Οι προσδοκίες της κυβέρνησης για την ελληνική οικονομία είναι μεγάλες και μπορεί αν ακούσουν οι δανειστές μας οτι η Ελλάδα θέλει να βγεί στις διεθνείς αγορές πρίν απο τις Ευρωεκλογές ακόμα και να γελάσουν.

Μα είναι δυνατόν να έχεις ανοιχτά μέτωπα με την τρόϊκα να μην έχει γίνει μείωση του χρέους και εμείς να ονειρευόμαστε έξοδο στις διεθνείς αγορές ;

Βέβαια αυτήν την έξοδο η ελληνική κυβέρνηση θέλει να την κάνει για καθαρά συμβουλικούς λόγους για να δείξει στους έλληνες οτι η κρίση έφθασε στο τέλος της και οτι πλέον μπορούμε να λειτουργήσουμε όπως και πρό κρίσης αν και τίποτα δεν είναι ίδιο μετά την κρίση.

Ούτε οι Έλληνες ούτε η Ελλάδα.

Μακάρι να συμβεί αυτό αλλα δεν το βλέπω και πολύ πιθανό αφού χωρίς το πράσινο φώς των δανειστών δεν μπορούμε ούτε να σαλέψουμε οχι να βγούμε στις διεθνείς αγορές.

Εχω την εντύπωση οτι πολύ αέρα πήρε ο κώλος μας …

Θα αλλάξει το κέντρο της Καβάλας με το έργο που θα ξεκινήσει και θα περιλάμβάνει την ανάπλαση των περιοχών Βενιζέλου και Ερυθρού Σταυρού.

Η Βενιζέλου μονοδρομείται ενώ η Ερυθρού θα αποκτήσει άλλο ένα ρεύμα εξόδου (απο την πλευρά των ξενοδοχείων) έτσι ώστε να αποφεύγονται τα μποτιλιαρίσματα απο τα διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα των ελλήνων που μπορεί όμως με τις τρείς λουρίδες εξόδου να γίνουν τριπλοπαρκαρισμένα αφού ο έλληνας για μπροστά στην ευκολία του δεν υπολογίζει τίποτα.

Σϋμφωνα με την ΕΜΥ πάμε για ένα Σαββατοκύριακο άκρως ανοιξιάτικο με την θερμοκρασία να σταματάει λίγο πρίν τους 20 βαθμούς.

Βέβαια αυτό το Σαββατοκύριακο εκτός απο την υψηλή για την εποχή θερμοκρασία θα έχουμε και τον ήλιο κυρίαρχο στον ουρανό της πόλης.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης