• 3 Μαΐου 2024,

Σα νερό περνάει το φετεινό καλοκαίρι …

 Σα νερό περνάει το φετεινό καλοκαίρι …

Η Εθνική μας γύρισε απο την Βραζιλία και έτυχε θερμής υποδοχής απο τους έλληνες φιλάθλους που αφήσανε τις παραλίες και σπεύσανε στο Ελευθέριος Βενιζέλος για να υποδεχτούνε την ομάδα που είναι πλέον μέσα στις καλύτερες 16 ομάδες του κόσμου.
Μεγάλη επιτυχία τα όσα πετύχαμε στο μουντιάλ της Βραζιλίας, μεγαλύτερη στεναχώρια γιατί δεν πήγαμε παρακάτω ,ενώ μπορούσαμε, και τέλος το παραμύθι.
Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλα το φετεινό καλοκαίρι περνάει σα νερό λόγω της δροσιάς του.
Αν αυτές οι δροσερές μέρες που έχουμε ζήσει μέχρι και σήμερα ήτανε μέρες καύσωνα θα μας φαινότανε ατελείωτος ο Ιούνιος.
Οι ημέρες του καύσωνα είναι βασανιστικές και ατελείωτες.
Οταν όμως πέφτεις για ύπνο το βράδυ με 27 βαθμούς και στην διάρκεια της ημέρας το θερμόμετρο δεν ξεπερνά τους 30 καταλαβαίνετε οτι δεν υπάρχει κανένα μαράζι.
Το φετεινό καλοκαίρι είναι και δροσερό και ξεκούραστο.
Αυτό βέβαια που με ανησυχεί είναι πως θα είναι ο χειμώνας μετά απο ένα τόσο δροσερό καλοκαίρι.
Μέχρι σήμερα δεν έχουμε ακούσει κανένα σχόλιο για τον χειμώνα που ακολουθεί.
Διευκρινίσεις για τις άσχημες δηλώσεις που έκανε ο Φερνάντο Σάντος για συγκεκριμένους παίκτες στο μεγάλο παιχνίδι με τον Ακτη Ελεφαντοστού λέγοντας οτι παίζανε για πάρτη τους και για να βάλουν ένα γκόλ που θα έμενε στην ιστορία αγνοώντας το καλό της ομάδας.
Ο Σάντος αναδιπλώθηκε τα παρουσίασε αλλιώς , μίλησε για παρεξήγηση και δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του.
Οσο αφορά την αναχώρηση του μετά το τέλος του αγώνα με την Κόστα Ρίκα είπε οτι ενημερώθηκε απο τους ανθρώπους της Εθνικής οτι του είχανε βγάλει εισητήριο και σε αυτόν αλλά και στους Πορτογάλους συνεργάτες του σε μια πτήση που πετούσε για Πορτογαλία λίγη ώρα μετά την λήξη του τελικού.
Δηλαδή δεν κατάλαβα ο Σάντος ήτανε καλός 4 χρόνια που κοούτσαρε την Εθνική και έγινε κομπλεξικός και κακός μέσα σε ένα βράδυ;
Ψυχραιμία λεβέντες γιατί είναι κρίμα να χαλάσουμε την ωραία εικόνα της Εθνικής μας στα γήπεδα της Βραζιλίας με αδικώντας ανθρώπους και καταστάσεις.
Ολα καλά και πάμε παρακάτω χωρίς τον Σάντος που έκανε και αυτός τον κύκλο του στην ομάδα αυτή.
Με 48ωρες κυλιόμενες απεργίες απάντησαν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ στα σχέδια της κυβέρνησης για την μικρή ΔΕΗ ενώ η απάντηση του Μαξίμου είναι η επιστράτευση αν αρχίσουν να παρατηρούνται προβλήματα στην ηλεκτροδότηση διότι το τελευταίο που χρειάζεται η Ελλάδα στην φάση που είναι και εν μέσω καλοκαιριού είναι διακοπές ρεύματος.
Τελικά εμείς οι έλληνες είμαστε φοβεροί και πάντα κάτι βρίσκουμε για να κάνουμε την μεγάλη ανατροπή και να βγάλουμε το τρένο εκτός τροχιάς.
Δεν θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβουμε πόσο κακό μπορεί να κάνουν απανωτές διακοπές ΄ρεύματος σε μια ταλαίπωρη έτσι και αλλιώς Ελλάδα στην καρδιά του καλοκαιριού και στην διάρκεια μιας προσπάθειας να πάρουμε τα πάνω μας χρησιμοποιώντας το άρμα του τουρισμού.
Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.
Να είστε καλά , μην χάνετε την αισιοδοξία και το χαμόγελο σας γιατί οι καιροί εκτός απο πονηροί και δύσκολοι είναι και ύποπτοι και χρειάζονται συνεχή επαγρύπνηση.
Τα λέμε και πάλι αύριο.
με το 1 με το 2 με το 3 :
ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης