• 25 Απριλίου 2024,

Σε επαφές με προπονητή και παίκτες – Βρήκε νέα γραφεία

 Σε επαφές με προπονητή και παίκτες – Βρήκε νέα γραφεία

Ο ΑΟΚ το Σαββατοκύριακο θα έχει επαφές με υποψήφιους προπονητές που βρίσκονται στη λίστα. Ο νέος προπονητής της ομάδας, όπως όλα δείχνουν θα είναι Έλληνας και γνώστης της πραγματικότητας της Β` Εθνικής. Δεν αποκλείουμε φυσικά να έχει εργαστεί και στη Σουπερ Λιγκ. Θα είναι έκπληξη να έρθει στον ΑΟΚ, τη δεδομένη χρονική στιγμή προπονητής από το εξωτερικό. Ο ΑΟΚ πρέπει να τρέξει σε όλα τα θέματα και πρέπει ο νέος προπονητής να μη χρειάζεται περίοδο προσαρμογής στην Ελληνική πραγματικότητα.

Επίσης γίνονται κινήσεις και με παίκτες που είναι στο στόχαστρο της ομάδας. Περισσότερο πρωταρχικά ενδιαφέρουν τον ΑΟΚ, Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Κατά τα άλλα η πρόκριση της Εθνικής στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νέων, είναι κάτι που πάει λίγες μέρες πίσω την επίσημη απόφαση για να οριστικοποιηθεί η συμμετοχή του ΑΟΚ στη Β` Εθνική. Όπως γράφτηκε και χθες περιμένουμε την Πέμπτη για τις οριστικές εξελίξεις.

*Από «τσεκάρισμα» το ρόστερ της περυσινής ομάδας

Ο νέος προπονητής θα κρίνει πολλά όσον αφορά τους παίκτες που αγωνίστηκαν πέρυσι στο Περιφερειακό πρωτάθλημα. Εκ των πραγμάτων οι νεαροί παίκτες της ομάδας, θα συνεχίσουν στην ομάδα νέων της ομάδας που θα έχει υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα που διοργανώνεται. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι: Καγκελίδης, Καζαντζίδης, Ρεβυθόπουλος, Κάργας, Ελευθεριάδης, Κάπατζης, Αϊβάζης, Παπαδόπουλος, Ντομί, Θεοδωρίδης, Σάσσος, Κυγάης, Βαφέας, Ντόσης,

Ο Ουζούνογλου έφυγε για την Κόρινθο. Μερικοί από τους νεαρούς που προαναφέραμε θα υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο. Αυτό θα κριθεί τις μέρες τις προετοιμασίας από το νέο προπονητή αν και υπάρχει μια εικόνα για τους νεαρούς από τον Κώστα Τσαλίκη.

Από εκεί και πέρα είναι άγνωστο το ακριβώς θα γίνει με τους Αποστολίδη, Σεφερίδη, Προβατίδη, Γαβριηλίδη, Μαυροβασίλη, Παυλή και Βλάχο. Είναι οι παίκτες που αποκτήθηκαν το Γενάρη που μας πέρασε. Ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν;

Το σίγουρο είναι ότι δε θα μείνουν όλοι. Μάλλον πρέπει να θεωρήσουμε δεδομένο ότι δε θα μείνει ο Μιχάλης Παυλής. Τα υπόλοιπα σε λίγες μέρες.

*Άρωμα γυναίκας στη Λέσχη Φιλάθλων

Θεωρείται βέβαιο ότι πλέον στη Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας, θα λειτουργήσει και γυναικείο τμήμα. Η ιδέα ξεκίνησε από τη Φωτεινή Χατζηωαννίδου και τη Νόπη Παπαδοπούλου.

Πρωταρχικός στόχος θα είναι να έρθουν κοντά στο τοπικό αθλητισμό περισσότερες γυναίκες. Επίσης η Γυναικεία Λέσχη θα έχει σκοπό να προσφέρει στους τομείς της εθελοντικής εργασίας και να πραγματοποιήσει φιλανθρωπικό έργο.

Σημειώνουμε ότι ήδη στη Λέσχη λειτουργεί και τμήμα νέας γενιάς.

*Στη στοά «Νότη» τα νέα γραφεία του ΑΟΚ

Τελικά τα νέα γραφεία του ΑΟΚ θα βρίσκονται στη στοά «Νότη» επί της Ομονοίας. Είναι τα παλιά γραφεία του Δημάρχου Καβάλας Κωστή Σιμιτσή, όταν αυτός εξασκούσε το επάγγελμα του δικηγόρου.

Ο ΑΟΚ ήδη έχει κλείσει το χώρο και μετακομίζει από τα προηγούμενα γραφεία που ήταν στην οδό Αμύντας. Σημειώνουμε ότι ήδη έχει κλείσε συμφωνία και με εταιρία αθλητικών ειδών για το ρουχισμό της ομάδας.

 

Διαβάστε επίσης