Ενωση: Κληρώνει για Καραποστόλου

 Ενωση: Κληρώνει για Καραποστόλου

Xθες η το αργότερο σήμερα θα κριθεί οριστικά το θέμα της παραμονής του Σωτήρη Καραποστόλου στο ρόστερ της Ενωσης.

Η διοίκηση της ΚΑΕ δεν είναι διατεθειμένη να περιμένει περισσότερο το Θεσσαλό καλαθοσφαιριστή. Η πρόταση είναι στα χέρια του από το απόγευμα της Τρίτης και περιμένει γρήγορα την απάντηση. Ο Καραποστόλου αυτές τις μέρες είναι στην Καβάλα και μάλιστα συμμετείχε στο καμπ που διοργάνωσε αυτές τις μέρες η Ενωση για παίκτες άνω των 18 ετών.

*Ολοκληρώθηκε το καμπ

Χθες το μεσημέρι ολοκληρώθηκε το καμπ δοκιμών της Ενωσης για παίκτες άνω των 18 ετών.

Η τελευταία δοκιμή έγινε και πάλι στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου». Τώρα πλέον ο Κρις Χουγκάζ έχει το λόγο. Αυτός θα εισηγηθεί για το αν η Ενωση ενδιαφερθεί για την απόκτηση κάποιου η κάποιων που συμμετείχαν. Γεγονός είναι ότι τα συμπεράσματα κρίνονται θετικά.

Από εκεί και πέρα πολλά θα κριθούν και τι θέλει η Ενωση, όσον αφορά τις θέσεις που δοκιμάστηκαν οι συγκεκριμένοι καλαθοσφαιριστές. Ο Δημάκος, ο Στυλιανού, ο Καλαμπάκας και ο Τσακαλέρης μαζί με μερικούς πέρασαν από το μικροσκόπιο του Χουγκάζ και των συνεργατών του.

*Ο Πιεβάλιτσα με την Εθνική Εφήβων

Ο Νίκολα Πιεβάλιτσα σημείωσε 3 πόντους στο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας της Εθνικής Εφήβων με την αντίστοιχη της Βουλγαρίας. Η Ελλάδα κέρδισε 83-66. Ο νεαρός παίκτης Της Ενωσης που πρόσφατα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, συμμετέχει στην προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει από τις 9 ως τις 14 Αυγούστου που θα γίνει στη Λιθουανία και Λεττονία. Η Ελλάδα είναι στον όμιλο με Δανία, Λιθουανία, Ιταλία.

*Ελάχιστοι από το περυσινό ρόστερ

Μετά την φυγή του Βασίλη Σίμτσακ στον Ίκαρο Καλλιθέας, φαίνεται ότι ελάχιστοι θα συνεχίσουν στην Ενωση από το περσινό ρόστερ. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τον Σωτήρη Καραποστόλου. Μέχρι τώρα έχουν φύγει εκτός από τον Σίμτσακ, ο Αγγελόπουλος για το Ρέθυμνο, ο Πάσαλιτς, ο Κοστόφ, ο Νταμιάνοβιτς(αγωνίστηκε λίγο προς το τέλος), ο Τέιλορ(έφυγε πριν το τέλος της σεζόν). Επίσης είχε φύγει και πριν τελειώσει η αγωνιστική περίοδος ο Πάτρικ Ο` Μπράιαν.

Ο Στεφανίδης, ο Καραθανάσης(αγωνίστηκε ελάχιστα πέρυσι λόγω τραυματισμών), ο Γιωργάκης, ο Γκέλιος, ο Πιεβάλιτσα και ο Αράπης. Οι 3 τελευταίοι δεν είχαν πολλές συμμετοχές. Είναι φανερό ότι θα δούμε μια άλλη ομάδα τη νέα αγωνιστική σεζόν. Μέχρι τώρα και με βούλα έχει αποκτηθεί ο Παπαδάκης από τον Αρκαδικό.

Τάσος Πατσίδης

 

 

Διαβάστε επίσης