• 23 Απριλίου 2024,

Σε ισχύ η μαθητική κερκίδα στη Θύρα 4 και για το παιχνίδι με τον Πιερικό

 Σε ισχύ η μαθητική κερκίδα στη Θύρα 4 και για το παιχνίδι με τον Πιερικό

Επιστολή προς τον Προϊστάμενο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας Γεώργιο Χεριστανίδη, απέστειλε η ΠΑΕ Καβάλα προκειμένου να ισχύσει και για το κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πιερικό, η μαθητική κερκίδα στη θύρα 4 του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη». Μάλιστα στο έγγραφό της η ΠΑΕ Καβάλα καλεί τους μαθητές των γυμνασίων και των λυκείων του Δήμου Καβάλας αλλά και τους συνοδούς τους να δώσουν το παρών τους με ελεύθερη είσοδο στο παιχνίδι με τον Πιερικό και οι οποίοι θα φιλοξενηθούν στη θύρα 4.

 

Το έγγραφο της ΠΑΕ Καβάλα

Αναλυτικά το έγγραφο της ΠΑΕ Καβάλα προς τον Προϊστάμενο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας Γεώργιο Χεριστανίδη αναφέρει τα εξής:

 

-«Η ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ στο πλαίσιο της διάδοσης και της ανάπτυξης της φίλαθλης ιδιότητας καθώς και της ανάδειξης νέων και αγνών φιλάθλων, προσκαλεί όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των Γυμνάσιων και Λυκείων του Δήμου Καβάλας με τους συνοδούς τους, με ελεύθερη είσοδο, στο εξής και για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» του πρωταθλήματος της Football League, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής 2-2-2014 με την ΠΑΕ Πιερικός. Η προσέλευση των μαθητών και των συνοδών τους θα γίνεται στην θύρα «4» του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» όπου θα βρίσκεται και εκπρόσωπος μας.

Εκ των προτέρων σας ευχαριστούμε για την συνεργασία, θα ενημερώνεστε έγκαιρα για τα υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδια μας και παρακαλούμε όπως ενημερωθούν οι Διευθυντές των Γυμνάσιων και Λυκείων του Δήμου Καβάλας και ακολούθως οι μαθητές οι μαθήτριες».

 

Διαβάστε επίσης