• 29 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΓΕΝΑΡΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΓΕΝΑΡΗ 2014

Δύο επιπλέον φίλτρα συγκράτησης αρσενικού προτίθεται να εγκαταστήσει η ΔΕΥΑ Παγγαίου στη δεξαμενή νερού της Νικήσιανης. Αυτό ανακοίνωσαν χθες οι εκπρόσωποι της δημοτικής επιχείρησης στην Διεύθυνση Υγείας της Π.Ε. Καβάλας. Οι τελευταίες μετρήσεις της ΔΕΥΑ Παγγαίου δείχνουν τιμές αρσενικού κάτω από το όριο. Αντίθετα οι μετρήσεις της Διεύθυνσης Υγείας εμφανίζουν το αρσενικό στο νερό της Νικήσιανης οριακά πάνω από το όριο. Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Αρχέλαο Γρανά είχε χθες ο επενδυτής των Λουτρών των Ελευθερών Αχιλλέας Νταβέλης. Όπως δήλωσε ολοκληρώνεται το σχέδιο της επένδυσης ενώ ταυτόχρονα προωθείται αίτημα στην αρμόδια επιτροπή του ΕΟΤ για αναγνώρισης της ιαματικής πηγής. Στην τακτική γενική συνέλευση των μελών της Ιατρικής Εταιρίας τη Δευτέρα ανακοινώθηκε επίσημα ότι είναι ευνοϊκή η απόφαση του εφετείου ως προς το κτίριο του παλιού Σανατορίου. Παρόλα αυτά το δημόσιο ετοιμάζεται να προσφύγει στον Άρειο Πάγο. Δικογραφία σε βάρος 45χρονου κατοίκου Καβάλας σχημάτισε το τμήμα Ασφαλείας. Ο 45χρονος προσποιήθηκε ότι έχασε τις πινακίδες δύο αυτοκινήτων του, έβγαλε νέες που τις παράδωσε στην εφορία. Τα αυτοκίνητα του όμως κυκλοφορούσαν κανονικά με τις παλιές. Στην κομπίνα που επιχείρησε ενέπλεξε τους ηλικιωμένους γονείς του.

 

Σήμερα το μεσημέρι θα συναντηθούν στο Δημαρχείο τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του συλλαλητηρίου για τον αγωγό ΤΑΡ. Αναρτήσεις σε ιστοσελίδες και δημοσιεύματα σε εφημερίδες των Αθηνών δείχνουν ότι οι εκπρόσωποι του αγωγού λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τις παρατηρήσεις των τοπικών φορέων. Επίσκεψη σε δημοτικές υπηρεσίες έκανε χθες ο υποψήφιος δήμαρχος Μάκης Παπαδόπουλος. Τον Φεβρουάριο θα κριθεί η δημοτική προσπάθεια του συνδυασμού του Νίκου Ξανθόπουλου. Ως τις 10 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει τους υποψηφίους του το ΚΚΕ Καβάλας. Σήμερα στην Ελευθερούπολη ανακοινώνεται η υποψηφιότητα του Θόδωρου Μπόνου. Χθες ο Γιάννης Φιλόσογλου ανακοίνωσε 53 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. «Δεν υπάρχει θέμα διαψεύσεων» είπε χθες βράδυ ο πρώην δήμαρχος Ελευθερούπολης. Κοινή υπουργική απόφαση υπέγραψαν Βαρβιτσιώτης και Χρυσοχοϊδης για να ωριμάσουν ακόμη περισσότερο τη δημοπράτηση του έργου ολοκλήρωσης των κρηπιδωμάτων στο νέο λιμάνι. Ερώτηση στη Βουλή κατέθεσε ο Γιώργος Καλαντζής για τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα.

 

Την πίτα της κόβει το απόγευμα στο Αμφιθέατρο η Στέγη Πολιτισμού Νέας Καρβάλης. Στο «Αντιγόνη Βαλάκου» σήμερα και αύριο η θεατρική παράσταση «Once upon a crime … in America». Εργαστήρι δημιουργικής γραφής οργανώνει η Στέγη. Τους μαθητές του νηπιαγωγείου του Παληού επισκέφθηκε η ομάδα των Παραμυθάδων.

 

Ρεπό είχαν χθες οι παίκτες του ΑΟΚ. Αντιπροσωπεία τους θα είναι το απόγευμα στην κοπή πίτας της Λέσχης. Σήμερα ή αύριο επιστρέφει ο Βλάσης Τσάκας από το Ντουμπάϊ. Πίτα κόβει τη Κυριακή το μεσημέρι στο Λούσυ η Ένωση. Τη Δευτέρα το μεσημέρι επισκέφθηκε τον Αρχέλαο Γρανά ο Ολυμπιονίκης και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Πύρος Δήμας.

 

 

 

Διαβάστε επίσης