Σκέφθονται να απαγορέψουν το μπικίνι στο Κουβέϊτ

 Σκέφθονται να απαγορέψουν το μπικίνι στο Κουβέϊτ

Στο Κουβέϊτ σκέφθονται σοβαρά να απαγορεύσουν στους δημόσιους χώρους τα μπικίνι και οποιαδήποτε εμφάνιση αποτελεί πρόκληση.
Η απαγόρευση που έρχεται θα ισχύσει οχι μόνο για τους κατοίκους τους Κουβέϊτ αλλα και για τους τουρίστες που θα πρέπει ξεχάσουν τις προκλητικές εμφανίσεις αν έχουν σκοπό να επισκεφθούν το Κουβέϊτ.
Με την απαγόρευση αυτή το Κουβέϊτ θέλει να περιορίσει στο ελάχιστο τις προκλητικές εμφανίσεις των γυναικών σε ξενοδοχεία και πισίνες.
Απο εδώ και στο εξής θα πηγαίνουν για μπάνιο στην πισίνα με μπούργκα και το μαγιό θα είναι ολόσωμο με τοκά στην μέση σαν αυτά που φορούσε ο Βέγγος στις θρυλικές ελληνικές ταινίες του ΘΟΥ – ΒΟΥ.
Ας θυμίσει κάποιους στους κατοίκους του Κουβέϊτ οτι την γυναίκα και στο μπουκάλι να την κλείσεις αν θέλει να γα %$# θα το κάνει με την τάπα.
Μήπως μετά απο αυτή την απαγόρευση θα πρέπει στο Κουβέϊτ να ψηφίσουν και ένα νόμο που να απαγορεύει την υποκρισία ;
Αυτός ο Γιαννακόπουλος ο νεώτερος που ασχολείται με το μπάσκετ του Παναθηναϊκού και έκανε μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την γνωστή δήλωση μάλλον τα έχει χαμένα.
Τα έχει χαμένα γιατί πρώτον η ομάδα του έχασε δίκαια απο τον Ολυμπιακό που δεν ευνοήθηκε σε καμμία περίπτωση απο την διαιτησία και δεύτερον γιατί και να ευνοήθηκε αυτές οι δηλώσεις δεν γίνονται ιδιαίτερα απο τον πρόεδρο μιας ομάδας σαν τον Παναθηναϊκό με τόσες πολλές και σπουδαίες διακρίσεις Ευρωπαϊκές.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης που θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες για να δείξει οτι το μήνυμα ελήφθη θα είναι σαρωτικός με συμβολικές αλλαγές σε συγκεκριμένα υπουργεία.
Για παράδειγμα απο το υπουργείο Οικονομικών θα φύγει σίγουρα ο Στουρνάρας αφού ο Σαμαράς θέλει έναν υπουργό που δεν θα θυμίζει ΜΝΗΜΟΝΙΑ και φόρους.
Αυτό σημαίνει οτι ο Στουρνάρας δεν μένει με τίποτα το συγκεκριμένο υπουργείο και πάει αλλού αν δεν πάει σπίτι του αφού έχει δηλώσει πάρα πολλές φορές οτι θέλει να είναι αυτός που θα υπογράψει την δεύτερη και σωτήρια μείωσης του ελληνικού χρέους που προσδιορίζεται κάπου στο Φθινόπωρο του 2014.
Μέχρι τότε έχει δηλώσει οτι θέλει να παραμείνει στην συγκεκριμένη θέση.
Αυτό το είχε καταλάβει και ο Σαμαράς ο οποίος τον κρατούσε στο συγκεκριμένο υπουργείο αλλα δε νομίζω οτι θα συβεί το ίδιο και μετά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης αφού παρά τα θέλω του Στουρνάρα όλοι βλέπουν οτι έχει κάνει τον κύκλο του στο υπουργείο Οικνομοικών και θα πρέπει να μετακινηθεί ή να πάει σπίτι του.
Εγώ βλέπω αν δεν δεχτεί να πάει σε άλλο υπουργείο ή άλλη θέση θα πάει σπίτι του.
Τώρα οσο αφορά τον καιρό των επόμενων ημερών έχω την εντύπωση οτι αφήνουμε πίσω μας τα μπουρίνια και τις καταιγίδες των προηγούμενων ημερών και πάμε πιο καλοκαιρινά με θερμοκρασίες όμως πολύ λογικές για την εποχή.
Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν οτι το φετεινό καλοκαίρι θα είναι πιο δροσερό και απο το περσινό.
Αυτό είναι καλός αφού όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει καυτό καλοκαίρι.
Εχουμε ζήσει καλοκαίρια που έχουν εξελιχθεί σε εφιάλτη με θερμοκρασίες και υγρασίες σε επίππεδα ρεκόρ.
Καλύτερες οι δροσιές με τα μπουρινάκια παρά οι ντάλες και οι καύσωνες.
Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.
Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε.
Καλό ΄μήνα , καλό καλοκαίρι και καλες βουτιές αφού πλέον και οι πιο διστακτικοί είστε έτοιμοι για παραλία.
με το 1 με το 2 με το 3 :
ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης